28

привет от Германия

преди 5 години

На Бойко да му е обица на ухото и повече да няма никакво доверие на правителството на Ердоган ! Ето на тайната излезе на бял свят ! Правителството на Ердоган просто искаше да докаже пред турците колко много е загрижено за мюсюлманите дори извън пределите на Турция , така искаше да внуши на турците ,че само правителството на Ердоган е спасабно да ръководи страната и да защитава мюсюлманите в странта и в чужбина ! Хич не се съобразиха ,че обещаха на Бойко всичко това да остане тайна между тях !

27

Анонимен

преди 5 години

Май Турция свали правителството на Орешарски чрез Местан? Този случай не се разследва. Днес не приеха забраната на външното финансиране, което обявиха за важно за националната сигурност. Не е виновен външният на Турция. Похвали се, човекът, какво е договорил за външното финансиране с българските власти.

26

Анонимен

преди 5 години

По-точно България се държи слугински и с Турция, и с Щатите и със западноевропейските страни. Държат се с някого като със слуга само когато има слугински манталитет.

25

пенко

преди 5 години

НАРОДИТЕ И ДНЕС СЕ ОБИЧАТ И УВАЖАВАТ , НО КОГАТО СИ ИМАХМЕ "НАЙ-ОБИКНОВЕННИ " СС-23 -МНОГО ПОВЕЧЕ СЕ "УВАЖАВАХМЕ"- ВЗАИМНО !!!! НО КАЗА ЙЕХУДА - ЙЕХОВА ИЛИ МОЖЕ БИ ЦИОН :" ДА БЪДЕ САЩ " И ВСИЧКОТО НИ ВЗАИМНО "УВАЖЕНИЕ" ОТИДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ /ОСТАНА НИ ОБИЧТА/ !!!!!

24

Продължение на 28.

преди 5 години

Затова винаги съм смятал,че алианса трябва да се разтуря и ЕС да си създаде обща армия с единно ръководство и с участието на всички страни членки. Само така може да бъде гарантирана териториалната цялост на ЕС и на всяка отделна страна членка. И като имам на предвид че САЩ вечни приятели нямат а само вечни интереси,считам че е неотложно.И още защото в алианса има страни които не са членки на ЕС,което е слабост на съюза и крие риск от вътрешен конфликт.

23

Анонимен

преди 5 години

А Русия как гледа? А Германия и Франция? А САЩ?Факта че сме смешници небива да ни изненадва.

22

Анонимен

преди 5 години

Някой по долу е писал да ни завладеят или поробят швейцарците.Да не са толкова глупави?Защо има са 80% ***?!

21

привет от Германия

преди 5 години

Мюфтийството е в България и Турция няма как да опрости дълговете на мюфтийството ! Вероятно Турция само е помолила Българското правителство да опрости дълговете на мюфтийството и Бойко е бесен защото всичко това трябваше да остане тайна между двете правителства , а Чавушоглу с това си изказване направи тайната обществено достояние ! Така имиджа на българската държава се срива защото българските граждани остават с впечатлението ,че българското правителство прави това което му се каже от Турция !

20

Анонимен

преди 5 години

Не му беше отказано да идва май. Той имаше по-важна работа в Москва !!! Май така излиза, че той май отказал да идва.

19

Минаващ

преди 5 години

Русия,САЩ,Турция и ЕС гледат на България с просто око!Все пак България е бедна и слаба страна.Знаете че в природата малките биват изядени и мачкани от големите.Така че яжти,пийте и сИрете.Силно чалга пуснете и по един гюбек фЪрлете.Така и така бедни ще умреме.

18

Анонимен

преди 5 години

Абе бива,бива,ама да правиш золуми за кеф не бива.С Р.Турция сме в един военен съюз,и чл.5 от договора не може да бъде задействан от съюза в полза на само една страна,защото се отнася само за нападение над страна в съюза от такава страна която е извън него. Следователно съюзът е "пробит"от вътре,понеже друга страна извън него може с "посредничеството" на страна в съюза да причини конфликт и да нападне страна от съюза без да има възможност от защита.Така се обезсмисля членството в него.

17

Анонимен

преди 5 години

Гледали на България като господар на слуга?Нормално, нали точно така се държи Боко с "началниците" си от Запад, пък и е на повикване при Ердоган, какво друго?Цялото прехвалено председателство (една калпава имитация) на Европейския съюз Борисов се занимаваше с Ердоган, а за гарнитура и с Албания и Косово, прикрити със специално измисленото понятие "Западни балкани".

16

Анонимен

преди 5 години

Мюфтийството не е на Турция, нито на българските турци. То е на всички български граждани, които изповядват исляма, а те далеч не са само българските турци. Има ц..и.гани мохамедани, българомохамедани, помаци и всякакви. Мюфтийството е на всички тях. Турция няма никаква работа да се меси за каквото и да е в него. *** и кажи на някой българомохамеданин, че е турчин и ще си отнесеш боя....

15

привет от Германия

преди 5 години

Добре е ,че България е реагирала на този случай ,но и България прави същите неща за българите в чужбина , постоянно прави намеци на Сърбия и Македония за повече права на българите живеещи там и това е съвсем нормално отношение! Така ,че не виждам нищо лошо ,че Турция се е опитала да помогне на муфтийството в България и намеква за правата на българските турци ,сме пак ние сме родени в България и сме граждани на Бг.! Лошото е ,че самата Турция иска да има повече права в България ,това е трагедията

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22'Не трябва да се допуска Турция да се меси в българските дела, а да се спазват законите в България и българския интерес.'Депутатите те чуват селективно.

13

Анонимен

преди 5 години

Обявявайте война на Швейцария, да ни превземат и "поробят" защото иначе няма да се оправим още пет века.

12

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да се допуска Турция да се меси в българските дела,а да се спазват законите в България и българския интерес.От друга страна,турците са с европейците и е нормално да имаме приятелски отношения с тях.

11

Зозо

преди 5 години

До Киро КюмюряСърбия така ги избъзикаха, че място не могат да си намерят. Нали са големи путинисти :)))))))))))))))))))))))))))

10

Анонимен

преди 5 години

Бойко се разбира със всички включително с Доналд Тръм и Жан клон Юнкер.

9

Анонимен

преди 5 години

До Симеон 14Кой точно искаш да питаш, продажните български депутати? Губене на време.