5

АНОНИМЕН

преди 5 години

Където мине американският ботуш оправия никога няма да има. Нали САЩ освободиха и Либия и Ирак и Афганистан ,защо хората бягат от там? Защото САЩ изпомпва богатствата на тези страни , а народите гладуват. Нали Кадафи беше лошият? Вече го няма , и оправия няма.За това и Русия не позволи Сирия и сега Венецуела да станат жертва на краварите. За тази цел във Венецуела САЩ наливат милиони в хората на опозицията на Мадуро , но нямат шанс щом милиони са на страната на Мадуро.

4

Стратег

преди 5 години

Американците така правят "разделяй и владей". Така направиха и в България. И сега я държат с чатала на врата, натисната надолу. Иначе, си имаме паметник на Роналд Рейгън;)))

3

Анонимен

преди 5 години

Ако световният джандарм си стоеше отвъд океана, а не разрушаваше страни където му е угодно и където може, сега Кадафи щеше да е жив и да спира мигрантите. Ни никой не се вслуша в думите му изречени в ООН.

2

доволен селянин

преди 5 години

велком да не мислите че е ного убаво да се живее у сахара при нас къде къде е по убаво

1

Анонимен

преди 5 години

Не се страхувай народе, всички бежанци от Либия ще бягат в Русия, защото тя им помага и е закрилница за онеправданите от империалистическата политика на САЩ.