63

Пипи

преди 5 години

Цитат: Няма пълна яснота защо се гони този 1 млрд. лв. и какво би се случило, ако при промени в тарифата се постигнат по-малки приходи. 1 млрд. лв. се гони за да може Цв. Цв. да си купи поредния апартамент.

62

haha

преди 5 години

Еми да ето, Бойко построи магистралата, за народа и сега народа почва да бере плодовете от това.

61

1

преди 5 години

Само дето транзитиращите камиони са масово Евро 5 и нагоре защото карат в Западна Европа, накрая ще го отнесат наще малки превозвачи дето карат стари курници само в БГ.

60

Кой ви е набил

преди 5 години

в очвчите мозъци че камионите чупят пътищата !!!???пътищата се разрушават от старите коли *** мозък !от старите коли постоянно нещо капе, капне ли на пътя разтваря асфалта и се получава малка дупка, зимата тази дупка се пълни с вода и когато водата замръзне разбива настилката и на пролет имаме огромна дупкане си мисли че Турските камиони не плащат - плащат и то многонаште камиони плащат много по-големи данъци нали до сега това ни обясняваха - тези данъци отивали за строежа и ремонта на п

59

Анонимен

преди 5 години

До плюещите комунисти: На Меркел трябва да и целувате гъзa, защото ако не са парите от ЕС в БГ нямаше да се построи и 1 км път. И блока ви е саниран с пари от ЕС, а вие и това плюете!!!

58

Албанското ми то

преди 5 години

До Анонименреотанче ...."Реално частния бизнес, ще вдигне ценитеза превоз"ами то това е целта на занятието - евреите с нокти и зъби се опитват да надуват цените идва евреиска фирма в корумпирана България и предлага на *** да плу плати 1 милиард на година ако им разреши да събира тол такса и *** се съгласява - западна инвестиция се вика товаевреите овладяват пътищата и почват да вдигат таксите и понеже цялата икономика зависи от пътищата евреите с един удар овладват икономиката

57

zxczxcvxzc

преди 5 години

Нямам камион обаче ми е чудно защо тол таксата е обвързана с евро категорията на камиона? Това е чисто лобиране за продавачите на камиони. Колкото по тежък камион толкова повече чупи пътищата така че е нормално да плаща повече, обаче това е такса за ползване на магистрала не е такса за замърсяване на въздуха

56

Анонимен

преди 5 години

Не забравяйте , че всипки такси върху частния бизнес ...накрая ги плащаме ние крайните потребители в магазина. Реално частния бизнес, ще вдигне ценитеза превоз от там стоките също . То и без да си учил икономика е логично.

55

Анонимен

преди 5 години

А гърците на практика събират такса до Кулата за нашата магистрала Струма.

54

Плащайте овчи

преди 5 години

мозъци !плащайте такса за да ползвате пътищата построени с вашите данъци а занете ли кой е собсвеник на толовете !?точно така познахте - западна юдо-масонска фирма, която и пукната стотинка не е дала за пътищата в България

53

Анонимен

преди 5 години

Така ГЕРБ си осигуряват пари за присвояване. Вместо нормално да ремонтират разбитите пътища, ГЕРБ имитират ремонт и присвояват средствата. Вярно е, че тежкотоварните камиони разбиват пътищата и трябва да си плащат, но в България при ГЕРБ всичко е много изкривено.

52

Анонимен

преди 5 години

Я който е запознат да напише какви са таксите в Турция?

51

Анонимен

преди 5 години

Много алчни комунистите, БЕ!!!!!Какво излиза, че тировете ще дават повече пари за такси, от колкото за гориво! А ИС горивото ушaНКИ те ни дерат като за световно.

50

Тиквоча

преди 5 години

До noFreemanда така е - откато Англия не плаща на всички ни вдигнаха тихомълком вноската за гнусния ЕС !преди 2 години подари на жалкия хомосексуалист Ферхойген 600 милиона за "плана Ферхойген" от който план България получи сумарно около 5 милионаНАТО до сега ни деряха около 700 милиона на година, от тази година ще плащаме близо 3 милиарда !!!западните гадове ни дерат кожите !!!

49

Анонимен

преди 5 години

В Сърбия от Белград до Ниш се плаща в момента за кола 15 евро.В България за 15 евро може да си купиш месечна винетка.А и не трябва да се заблуждава, защото само камиони и автобуси ще плащат на километър, а автомобилите са си с винетки за 97 лева на година.

48

Анонимен

преди 5 години

Е, драги ми червени смехурковци! Какво се оказа, че не Запада дере автотранспорта, А АЛЧНИТЕ КОМУНИСТИ С КОИТО Е ПЪЛНО ВЕЧЕ 30 г НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!ако нямаше контрол от страна на ЕС, в БГ и въздуха щеше да се облага с такси.

47

Анонимен

преди 5 години

Почти никакви пари... А винетката?Освен това, ние какви точно пътища предлагаме?

46

noFreeman

преди 5 години

членския внос на България за гейския съюз скочи на 1 милиард годишноооо - та какво ни дава европата - едно ограбване, но законно по техните закони, в които без да имаме желание влизаме и ние...

45

а

преди 5 години

Преди два дни пътувах до пловдив и по магистрала Тракия беше ужас от турски тирове.Сигурно над 200 тира имаше и те не дават почти никакви пари в момента за поддръжката на нашите пътища.

44

Анонимен

преди 5 години

Предложената цена е 50% по-ниска от предложената от Световната банка, така че да не реват много много разните му там превозвачи! А препълнени тирове над допустимите норми направо да им свалят номерата. Без тарикатлъци!