26

ХФ

преди 5 години

Здравейте, СауронЗаболяването ви е неосъзнато, няма как да ви го обяснят хората с нормална ориентация.Хубав и спорен ден.

25

Анонимен

преди 5 години

Алоуу,вмро ей така предизборно да ви питам - защо на нас две българки на средна възраст Не ни сервираха кафе и баклава в Центъра на Пловдив на джумаята ? А?там България ли е или Турция ? знаете ,че са превзели цяла България и наглеят вече ,ама си траете. Извини ли се Турция ? Не,нали?

24

Анонимен

преди 5 години

До КрайМежду другото по времето на соц режима се провежда показен процес срещу известни хомосексуалисти. От тогава е легендарната реплика на Г.Парцалев: "Козкужамити съдии са занимавате с наш,те дупетии..."

23

Саурон

преди 5 години

До КалинаЗдравей Калина,Аз съм на 31 г. от София. Имам химическо образование, рботя отговорна работа.Всеки месец от заплата си отделям средства и помагам на различни хора и/или каузи.Обичам да спортувам не пия и не пуша.Кажи ми от какво съм болен аз?

22

Унуфри

преди 5 години

На пъпа на столицата в княжевската градина е побито брутално прапагандно съоражение - ***. Из цялата страна са нацвъкани подобни унизителни за националното ни достойнство кичозни съоражения. Та се питам ние гордеем ли се, че сме натаковани от сталинистките мракобесници, ние гей-нация ли сме ?

21

Край

преди 5 години

Защо е нужно манифестирането и парадирането със сексуални практики. Кой с кого си ляга трябва ли да е проблем на Пловдив та да му веят знамена и да го кичат с билбордове.Какво общо има културата с това? На кой е пречел Дим Дуков или Георги Парцалев или Емил Димитров - и защо те не вееха байраци.

20

Калина

преди 5 години

Хомосексуализма е болест! Доказано е от американски учени ! Четете повече за Дънкан Дъглас който е нобелов лауреат по въпроса. Лекувайте се скъпи болни за да се асоциирате в нормалното общество.

19

чудно

преди 5 години

Защи ли всеки път като се заговори за "гей провокация" се сещам не за някой друг, а за Владимир Путин, ФСБ и ГРУ?Странно...

18

АнонимеН

преди 5 години

АКО ИЗЛОЖБАТА БЕШЕ НА СТАЛИН , ЛЕНИН И НА ПУТИН ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ТОЧНО!!!ДОРИ ЛИДЕРА НА ПЕС СТАНИШЕВ КОЙТО Е СОЦИАЛИСТ ПОДКРЕПИ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!НО НИНОВА, РАДЕВ И КМЕТА НА ПЛОВДИВ СА СИ ЧИСТО БКП ТЕ НЕ СА СОЦИАЛИСТИ И ПРАВИЛНО ИМ ВЗЕХА ПАРТИЯТА КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ!

17

АнонимеН

преди 5 години

СЕГА ТЕАТРОТО Е ПО-ГОЛЯМО ЩОТО ИДВАТ ЕВРО ИЗБОРИТЕ И КОМУНДЕЛИТЕ И ПСЕВДО ПАТРИОТИТЕ ОТЧИТАТ ДЕЙНОСТ

16

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ КАБИНЕТА СИ БЕСЕПАРСКИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ИМА ПОРТРЕТА НА ПУТИН !!!А ПУТИН Е ПРЪВ ПРИЯТЕЛ СЪС СТАЛИН И ЛЕНИН

15

АнонимеН

преди 5 години

ЧАК СЕГА ЛИ ГО РАЗБРАХТЕ!!!ПЛОВДИВ Е АНТИЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА КОЯТО МАХНА ПАМЕТНИКА НА ЕС В НЕЯ МИНАЛАТА ГОДИНА!!!ЧЕРВЕНИЯ И КМЕТ СЛУЖИ САМО НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!

14

Фейк

преди 5 години

The Guardian да си гледат Брекзита, не да дават лицемерен и двуличен акъл за чужди работи.В Ангкийската преса 1 добра новина за България няма да откриете. Дори новината да е положителна, пак ще се опитат да принизят нещо. Даже си мисля че имат цел да се плюят по източно европейците за да се чувстват като втори клас хора.Нямам идея защо.

13

House M.D.

преди 5 години

Тук се вихри изключителна свобода на словото! Трият ти коментара, само защото си поискал другарката Куюмджиева да върне дъгата на децата...

12

Анонимен

преди 5 години

Социопатията трябва да се смачка с всички средства, не бива да позволяваме в България да се подменят ценности и морал.

11

Анонимен

преди 5 години

Пловдивчани, атака по *** пропагандата!

10

Анонимен

преди 5 години

Тези досадници не спряха да ни тормозят.

9

Свободомислещ

преди 5 години

До къде я докарахме. Тук да не е сталинистки режим? Всеки може да си прави изложби с какъвто прецени подтекст.

8

Георги

преди 5 години

Хомосексуалните са грешка на природата. Никой не прави парад на инвалидите. Те също са засвгнати от грешки на хормони и т.н. Аз лично уважавам техните наклонности, но ме дразни когато парадират и когато тяхното състояние се налага като нормално - не, не е нормално да си гей или лезбийка.

7

Анонимен

преди 5 години

че само един на трима българи не би имал против да има гей за съсед...........на 70 съм. нямам нищо против гей-съученик, колега или съсед. но имам МНООООГО против тези паради и парадирания ! особено пред малките деца ! аз си уча внучето, че не трябва да се пи.ка пред блока, да се прибере в къщи. а те си показват подробностите по парадите, като че ли пък могат да парадират с тях / те дори не си ги използват както природата повелява/.