13

Анонимен

преди 5 години

Най-великите хора са били ***, те може и да не са го знаели, но модерната жендър псевдонаука го откри и ето защо истанбулската гнус няма алтернатива. А също така Вашингтон и Франклин са били хард гейове и са сломили английската съпротива със серия от гей-паради - ей това е скритата история която се изведнъж лъсва.

12

Гостенин

преди 5 години

Фамилното име е мъжко, поне по румънски

11

Анонимен

преди 5 години

Ами то статиите им са такива че вече човек не му остава много освен да гледа от веселата страна .

10

Анонимен

преди 5 години

Поредната дженди тъпня. Сега либерастите ще прекопаят цялата история докато не разделят героите по-равно на мъже, жени и неопределени.Отделно от това, този напън на много "учените" американски учени се основава на щедро платените сензации и общо с науката няма.

9

Анонимен

преди 5 години

Ботев е по голям мъж .Като *** на дъжд .

8

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 7: Тук ли намери да пробуташ тая г'лупост.

7

Анонимен

преди 5 години

Нямаше да го рисуват като мъж ако не е бил мъж. Има такива момчета с по нежни черти на лицата изглеждат като момичета.Ама това не значи че са жени.Според мен учените просто се стремят към мимолетна слава.Нали и Леонардо на Винчи го изкараха гей защото бил кодирал голи мъжки тела в рисунките.

6

Анонимен

преди 5 години

Ген Радев е политически *** .Управляват го три жени .

5

Страхил

преди 5 години

Толерастка пропаганда. Гледайте джендърите, да не изкарат, че Ботев и Левски са били жени или хомосексуалисти. Джендърската пропаганда минава всякакви граници и е способна на всичко.

4

Анонимен

преди 5 години

Човекът е герой,и се е доказал в реални битки.А за това се изисква смелост,нещо което журналистите не познават,тъй като за смелост на днешният ден пари се не дават,а се дават за предателство и безродство.много е лесно да оскверниш памета на отдавна загинал/починал човек.И какво от това че е бил жена или обратен,или ***.За времето си е сложил най големите в малкият си джоб,и си е залагал живота за доброто бъдеще на поколенията.А мърштаците тука се подиграват иззад клавиатурките,фантазьори раз

3

Анонимен

преди 5 години

Я ние си имаме генерал управляван от жени .

2

Добър ден роби...

преди 5 години

на комунизма!!!!!! Ние нашата история си не знаем, ровим в чуждата... Ще ви дам пример: Никой не казва колко жесток е бил комунизма в България. Българите гласуват за БКП-тата (ГЕРБ и БСП), но ЗАЩО? Защото се не знае историята...

1

Анонимен

преди 5 години

И ние си имаме един генерал,да не се окаже накрая жена?