339

Анонимен

преди 5 години

До Стасик 349Няма такова нещо до 2000 година! Ромите се възгордяха след падането на Тошо и почнаха повечето да безчинстват. Заедно с тях бяха и мутрите които смазваха българите и им взимаха колите по светофарите и жилищата абсолютно безнаказано. По Тошово време се криехме всички защото беше пълно със слушалки белким някой каже виц за "вожда" По районите оправления биеха всеки който си поискат за щяло и нещяло. Ето ги последствията, на лице са недомислията на простия българин.

338

Анонимен

преди 5 години

Качели се е присъединила към Ислямска държава и в най-скоро време да я очакваме опасана до уши с бомби да покаже колко мрази българите. Така се напиня.

337

Анонимен

преди 5 години

Въобще не ми е жал за хора като тези. Въобразяват си, че всичко трябва да е като в приказките и да нямат никакви проблеми. Че иначе започват паник атаките и следва злоба и омраза към всичко и всички. По-лесно е да обиждаш всичко и всички, отколкото да се опиташ да станеш на човек.

336

Анонимен

преди 5 години

До Мен 346Бойко не е държавата, защото просто я няма от 1944та! Бойко както тази ромка е следствие а останалото е умопомрачение от близкото ни минало. Държавата държи ако я има, държавата не краде и не поущрява крадците, държавата осигурява национално самочувствие въз основа че тя е на мястото си. Държавата се грижи за гражданите си когато са в беда отвън или отвътре, държавата осигурява истинско здравеопазване за всички нейни граждани. Държавата се въководи от истински родолюбци а не пародия

335

Мен

преди 5 години

И стига се оправдавхте с държавата и Бойко вас господ не може да ви оправи да ви стане и премиер и президент едновременно една държава е народът сплутен или да не казвам какъв като нашия защото ще има само снежинки вместо букви. Ние сме гнили отвътре и в семействата си мием ръцете един с друг пък камоли някъде другаде народът е болен калпав завистлив злобен и много гадни неща още и аз лично не си вярвам в народа а не в пастира да ви кажа

334

HAHAHHAHA

преди 5 години

ЗАЩО Я "ПУСУВАТИ" ВА?

333

Съвет

преди 5 години

Правителството да започне преговори с Индия, белким се излъжат да приемат тази .Един милион , бълха ги е ухапала.

332

Анонимен

преди 5 години

Абе, тъжната Истина е, че много българи мислят като тях!Просто не го демонстрират така вулгарно.

331

Анонимен

преди 5 години

Защо изобщо им обръщате внимание на такива простаци. Простотията ходи по хората, не по гората. Да беше само тя... Липса на елементарна култура

330

Анонимен

преди 5 години

До *** 328Никой не защитава ромите, прости истината е друга, всичко почва от липсата на държава.

329

Ром"с

преди 5 години

Хм,как разбрахте че е имал лошо поведение сина й или тъй по инерция решавате ,че щом е ром ,то той трябва да е виновният. Има доста българи които се държат надмено и след винаги рома е виновнен,нали ?Един път не прочетох в този сайт или някъде другаде из бг медиите,че рома е бил прав,а българина-не.Нали не сте да вярвате,че не може да е вингаи вината в ромите,нали)?

328

Анонимен

преди 5 години

ромове и ромки, ние Българите много ви обичаме! Милеем да ви издържаме, да ни крадете и избивате, дано политиците отидат на място да се запознаят с електората си, тъкмо да не хабим лимонките, ще сте на едно място

327

ШибиРиби

преди 5 години

Прави са хората, чустват се чужденци в родината си

326

Сократис

преди 5 години

Сутринта написах коментара си, и попитах, какво образование имат тази жена и синът И, и защо се раздухва всяка простотия публикувана във фейсбук, изречена от хора с нисък интелект и грамотност.Попитах, не стават ли медиите проводник на излишно напрежение и след като са толкова "загрижени", защо цитират и разпространяват допълнително омразата?Това, че цитатите са в кавички, не означава, че не са отново изречени.

325

Анонимен

преди 5 години

До 334/335Куче което лае не хапе! Хапят 'тихите води'. Ромката и сина и са просто едно последствие от "българското" ни законодателство както и каталога от всякакъв вид престъпления било то ромски или български. Съгласен съм да се сезират властите за да се предотврати подобен речетатив! Не бива да се толерират подобни изяви и трябва да се обърне внимание на психиката и причинно-следствените поражения.

324

Анонимен

преди 5 години

да си ходят в тяхната държава, щом толкова ни мразят, ние пък не сме ревнали за тях така че... всяка жаба в нейния си гьол

323

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, че всичко е до човека. В закона ням а предвидени превантивни действия. А превенцията е по - важна от поправяне на последствията, понеже понякога нищо не може да бъде поправено. За това аз силно поощрявам превантивните действия срещу ромската престъпност. Нагли, самозабравили се, на германски социални помощи и си мислят, че всичко им е позволено. Е да, ама не. Тази, след като не е възпитала сина си и не се е погрижила за развитието на интелекта му, какво очаква? Да го носят на ръце?

322

Анонимен

преди 5 години

За голямо съжаление, закона не работи както е предвидено. В такива случаи, този който го е нарушил пръв е вероятно да си поеме последствията не точно по закон. Защо едните да могат да нарушават закона и след това да изискват с тях да се отнасят по закон, а другите, пострадалите, да не могат да отговорят със същото? Вярно, самоуправство е, но ако изнасилиш и убиеш детето ми можеш да разчиташ на това, че аз ще го направя с теб същото. Ако ти ме действаш не според закона, това правя и аз.

321

Анонимен

преди 5 години

Аз гледам в центъра-натокана ромка да обижда и заплашва Българи, защото смачкали егото на сина и. Който, поради нискочелието си си мисли, че от интернет може да обижда и заплашва безнаказано. В следствие на което е развил социално безпокойство и е осъзнал, че не е съвсем анонимен и ненаказуем за делата си в нета. Тази я е яд, че на сина и му трепери дъното на гащите от страх. А му трепери, понеже е прекалил с лошото си поведение. И тя в отговор заплашва. Никой няма да търси нея, а сина и...

320

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 331Не отричам но всичко е до човека. Ако си човек не го правиш. А който не е човек трябва да се накаже по закон, но това у нас е нещо много субективно и селективно. На запад не правят разлика, ромите го научиха и повечето не-човеци от тях се върнаха в България. Сещаш се защо.