114

АзГ

преди 5 години

Абе приятели, май че на нас Българите живеещи в Германия, тази държава ни е по-мила отколкото на много чистокръвни германци с промити мозъци. Аз имам и германсо гражданство , съпругата ми е германка с родители германци, дъщерята и зетя гласуваме само за АзГ. Както и на предстоящите избори на 26.5. за Европейския Парламент. Надеждата ни е само в АЛТЕРНАТИВА ЗА ГЕРМАНИЯ.

113

Анонимен

преди 5 години

То комунистите само конфискуват имоти ,*** и кот могът ...Такае било от както са се пръкнали комунистическите дружинки от хайдуци и обирджий.Никой не може да конфискува нищо без да плати помнете .Меркел никой нормален немец не е обича всички и се пресмиват на простотията която забърка .В Берлин обаче може да се спи по пейките не е забранено и е безплатно.

112

???

преди 5 години

Проблемите в Берлин започнаха, когато през 2004 година продадоха над 65 хиляди държавни апартаменти на частници. Звучи ли ви познато?

111

Анонимен

преди 5 години

Спокойно спете. В Германия имаш ли повече от три имота ти го отнемат и то не е отскоро.

110

Анонимен

преди 5 години

Ако си глупав, мързелив и неграмотен имаш хиляди права и никакви задължения, ако си умен,работлив и образован имаш задължението, да осигуриш правата на правоимащите.

109

Анонимен

преди 5 години

По същата логика може да национализират банките и компаниите, да раздадат парите на ХОРАТА и те , да си купят жилища, но първо да се образоват до какво води национализацията.

108

ГДР FOREVAR

преди 5 години

Баба Меркел им ба мамата на немците .Сега по улиците на Берлин няма немци има германци родени в Турция,Африка и Азия .Това да си германец означава да си с черен ,жълт или къдрав с черна коса негъърр любимите шпаги на социалистите от порно филмите .То затова ги викаше баба ви Меркел за разплод на комунистките от нейната партия .ГДР форевър с МЕРКЕЛ ...и ГЕРБ баш комундетатта на ДС и Щази.

107

Анонимен

преди 5 години

До А тези на Цецо?В Бг имотите на върхушката не се пипат.В Бг "големите" не се съдят.В Бг "големите" са над закона.Имоти може да отнемат, може да съдят и вкарват в затвор само обикновените хора.

106

Анонимен

преди 5 години

Няма да задълбавам и да анализирам темата, че последно време ни затрупват с какви ли не абсурди, неподвластни на каквато и да е логика новини, обаче се набива на очи приликата с политиката на един човек преди много години, който изземваше жилища, имоти, ценни предмети, та и златните зъби на определена група хора, хвърляйки същите в концентрационни лагери.Да търсят други методи за регулиране на наемите!

105

А тези на Цецо?

преди 5 години

Щом германците мислят да изземат апартаменти, ние пък да изземем някой друг апартамент на Цецо Цветанов. Имуществото му надвишава с цял милион доказаните му доходи. Но трудно ще стане, защото назначеният от ГЕРБ председател на комисията за отнемане на незаконно придобито имущество също е от Цецовата дружинка в небостъргача на Артекс.

104

Урбанизацията в ГДР

преди 5 години

Това в действителност е голям проблем в Берлин .Наемите са скочили тройно за 20 години .А заплатите им не са мръднали за да плащат данъци на държавата .Имоти под наем на практика няма или трудно се намират под 1000 евро на месец макар и за една стая с баня . Това обаче е само в столицата Берлин .В другите градове нямат такъв проблем . Според мен така се получава от прираста нанелегални работници от България ,Румъния,Сърбия и Русия с нейните 15 Бивши републики . Урбанизацията ...

103

майтап,бе Уили!

преди 5 години

Рузбех Тахири,Мануела Дамианакис,Юлиан Задо -това са истински чисти германци!Би трябвало само да добавим Мюмюн ,Мохамед ибн Заде и Мбвананга!

102

Циник до 107

преди 5 години

Данке - майн Фройнд...вюнше их дир аух!Их верде - мит майне Фамилие шюне Ветер хойте генисен...хабе Луст ... драусен - айн Шницел цу ессен!:-)

101

Циник

преди 5 години

Повтарям напиши WebergebnisseNeues Parlament: Tueekischstaemmige Abgeordnete im Bundestag - и гледайПък и немците там - Клаудия Рот - обвинила в полицейска бруталност полицаите застреляли афганеца - дето кла с брадва китайското семейство в Регионалката... ако наистина живееш в Германия - трябва да ги знаеш тези неща!

100

НАБЛЮДАТЕЛ до Циник

преди 5 години

Ти нали около Франкфурт се подвизаваш, казвай кога бира ще пием и да ми обясниш за тия "зелени" алахогъзовци. Иначе това което си написал за AfD подкрепям и колкото и странно да звучи за повечето ми немски колеги - тази партия има доста по-добри и идеи ( в насока запазване на немската култура и държава) от която и да е друга партия

99

до Циник от 101

преди 5 години

Благодаря за пожеланията, бъди и ти дълги години още жив и здрав !Приятна неделя !

98

Koмкoпeлдaци

преди 5 години

Където и да се появят комунистите (социалисти, леви и тн), носят само проблеми, беди и нещастия... Факт!

97

Циник до 101

преди 5 години

"Йедер ист зайн айгенър Шиксал - Шмидт"Хубава немска поговорка - колега!Жив и здрав - дълги години!Много се дразвя когато някой - "Дер фон туун унд блазен - кайне анунг хат" да ми обяснява нещо за Германия - където се боря с живота вече почти 20 години!

96

Анонимен

преди 5 години

До АзГКато чета за тези 20 арабски клана и си спомням за един друг етнос, кой се е бил разпищолил и е деребействал в Германия. Но след Първата св.война един започнал да държи речи в бирариите. После знаем какво стана.Май и сега нещата вървят натам. На средностатистическия германец ще му дойде до гуша.

95

Анонимен

преди 5 години

До до ЦиникТочно това правят много хора и тук, в България. Отгладуваните и спестени от семейството пари влагат в някое малко жилище, което да дават под наем, за да подпомогнат отглеждането на децата си, а на старини да не мизерстват, разчитайки само на тукашните си пенсии.И в България, и по света, недвижимият имот дава някаква сигурност. Но и това се зловиди на някои. Вторачили са се в крупните собственици, но успеят ли да отнемат нещо от тях, после ще посегнат и към дребната собственост!