45

Анонимен

преди 5 години

Щом видяхте лицемерието, излезте тогава от ЕС...

44

Анонимен

преди 5 години

така, защото барека гевреков дудуков не гласува. уж е изпратен в този парламент да защитава българските интереси, а играе против тях. трябва да има възможност такива като него да бъдат отзовавани преди да им изтече мандата и да бъдат съдени за държавна измяна

43

Анонимен

преди 5 години

За съжаление в тази страна няма кой да защитава шофьорите понеже няма и синдикат, "добрите" работодатели се възползват от това и плашат че родните шофьори ще останат с ниски доходи и без работа, но ако се приеме пакет мобилност както и се очаква всички шофьори ще разберат че и те са хора и имат права и нужди.

42

Наблюдател

преди 5 години

Нищо не сме видели още.

41

Гледна точка

преди 5 години

Шyшляци либерална Франция и Германия са ОСНОВНИТЕ донори на такива малки държави като България. Не чувствате ли, че напъните ви за липсата на равноправие са сезифови.Искате да им бръкнете още по-дълбоко в джобовете. Който плаща той поръчва музиката. Как нашият глас да е равен с немският като ние повече взимаме отколкото даваме.

40

Анонимен

преди 5 години

да си пререгистриран фирмите в Западна Европа богатите собственици на компании за превози и няма да има нужда камионите им да се връщат до България. Само, че тогава ще трябва да плащат данъци и то в евро, а не както сега да не плащат никакви или ниски данъци поради данъчни злоупотреби в БГ.

39

Анонимен

преди 5 години

Ало Тоя, влез в Европа , но свободно. Без служБатати.с командировка. Хората в ЕС, теглят кредит, купуват си камион. Обслужват кредита към банките. Регистрира се офицялно. Не е тъмна фирма за 12месеца. и после дим да я нема. С десетки глоби в ?. И после пак нова регистрация тук. С друга фирма с име "Прима" ,гуте шайзе!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Тоя джамбазки е гласувал в подкрепа на джендърската конвенция..

37

Видяхме

преди 5 години

Лицемерието на Джамбазки. Тук говори едно, в ЕП гласува каквото му наредят.

36

джо

преди 5 години

Така ще е винаги, защото "комсомолци " като този другар и госпожа ЙЕС мило и драго дадоха, че и още нещо само и само да се наредят на "софрата" Затваряха централи на парче, прецакаха животновъдите и какво ли не още. Държавата ни олекна и Заприлича на "Уличница" а сега се чудят Защо не се отнасят с нея като дама.

35

Гледна точка

преди 5 години

После не се чудете защо стоките са поскъпнали. Не може да си като Сърбия и даа даваш заплати като за Германия и ФранцияАбе хора стига сте мрънкали и плашили!Вие искате да оставите французите без работа само и само да има за вас. И плюс това сте на техен терен!Нямате ли капка достойнство?

34

Тошо артиста

преди 5 години

До 27. Така беше при Соца. Масите се държаха в страх и дефицит. " нема лабаво" - Т. Живков. Да работиш в държавното на ТИР се искаха връзки. Без връзки и подкуп не става. Сега е друго.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Не разбирам защо шофьорите така чростно протестират срещу закон, който ще задължи алчните им чорбаджии да заделят по-малко пари за себе си и повече за тях.Зашото нашите шофьори са добри хора, човеколюбиви, обичат чорбаджиите си, не искат да страдат заради работниците си

32

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки, зарежи го този ЕП, *** работа е, не се кандидатирай под натиск от ВМРО, бъди мъж, откажи им!

31

Анонимен

преди 5 години

После не се чудете защо стоките са поскъпнали. Не може да си като Сърбия и даа даваш заплати като за Германия и Франция.

30

Анонимен

преди 5 години

До25. И на тоя / тия/ неим пука за Запада. Щом по мръсен начин им подбиват цената. Тоя може и 1кило сол да изяде от инат.

29

Анонимен

преди 5 години

Коментирате без да сте чели. Никъде в пакета за мобилност не се говори за заплати.

28

Гледна точка

преди 5 години

Ще "паднат" като българските превозвачи искат да "откраднат хляба" на западните си колеги.Един превозвач каза ако се приеме този закон, ще се убие превоза в България?? Как така като камионите работят на запад?

27

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо шофьорите така чростно протестират срещу закон, който ще задължи алчните им чорбаджии да заделят по-малко пари за себе си и повече за тях. Пак нещо сбъркано има.

26

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че това е отрасъла в България с най големи традиции.От как се знаем нашите камиони са обикаляло кълбото от Иран до Лисабон и естествено Европа иска да унищожи и малкото неща в които сме добри.Интересно ми е кога французин ще направи кирия Лион-Белград