43

Циник до 44

преди 5 години

Преговаряй oтрenко!:-)

42

Циник до 42

преди 5 години

Ромския инцест - не прощава !Ти си представителна извадка!

41

Циник до клонинга

преди 5 години

По-лоша е диагнозата..Ти си поредната ромскошумкарска ***!

40

Анонимен

преди 5 години

Панелките ...Те не са българско изобретение. Първите панелки са построени в Ню Йорк през 1909-1912 години за "горната част на средната класа". После панелки са построени в Берлин през 1926-1930 година. В България първата панелка е на ул. Найчо Цанов 66 през 1958 година.Панелки се строят и сега по света. Например, през 2015 година в Ню Йорк са построени панелни блокове с по 55 апартамента и т.н.

39

Анонимен

преди 5 години

oлиroфренa (циничка) показва какво "представлява" този пpoпаднал сайт

38

до 31

преди 5 години

До до 30Това , което пишеш е много полезно за хора , които наистина не знаят къде се намират. Има малка надежда да се осъзнаят, защото всички сме били или членове на БКП или привърженици , иначе в Белене при прасетата.

37

Анонимен

преди 5 години

Всички бедни или глупави хора , които харесват БКП или сега БСП си заслужават съдбата. На Запад никой не уважава глупавите и необразовани хора. Това не се харесва на пишещите глупости по сайтовете , но това не им помага да ядат само хляб и да пият ракия.

36

що

преди 5 години

До Адам Смитщото новите катакомби ли са по-хубави. че улиците между новото строитерство са по-тесни от улиците н стара София! А в панелните комплекси имаше въздух между сградите и сега има .

35

Циник

преди 5 години

Трябвало е София да я прекръсти на Град - *** тазомийник...

34

Анонимен

преди 5 години

До 30По времето на Тошовото кмество в центъра на София е имало:- булевард Ернст Телман- булевард Г. Димитров- мавзолей Г. Димитров- улица Андрей Жданов - паметник на Сталин- техникум Сталин- улица Найчо Цанов- улица Васил Коларов- ТУ Ленин- булевард Ленин- паметник на Ленин- площад Ленин...народе ????

33

Адам Смит

преди 5 години

Панелииииии, първо си почистете пред бетонното грозилище в което живеете а след това коментирайте в интернет.

32

Циник до 29

преди 5 години

Колега, шумкарските унуки...го знаят всичко което си написал....но НЕ ГИ УСТРОЙВА!Те са свикнали да лежат....сега трябва да работят за милостиня ( на новите капиталисти -КуРсланинова....Гергов...Спас Русев...Домусчиев...Банев...Бенчо...) ако искат да ядат!Прехода е тежък!

31

до 30

преди 5 години

До :)Това , че си злобен, беден и глупав всички в този сайт го знаят , но пък чак толкова не бива. Благодари на любимата партия БКП-БСП , че живееш в панелка и си нещастен, че умните и образовани хора са заможни, което при твоя любимец бай Тошо беше невъзможно.

30

:)

преди 5 години

Я, Тиквата копирал Тошо на 100%. Първо кмет на София, после диктатор и накрая... в затвора.

29

Възрастен и преживял

преди 5 години

През 1944 година сме на същото икономическо положение като Дания-селскостопански страни с наченки на индустрия.След това едно,,развитие на социализъм" ни докара през 1990 да сме в икономически фалит,изчерпали заеми и търговия в затворен кръг -СИВ с нереалната преводна рубла към долара 1към 1./Сега 1 долар-66 рубли/ А къде отиде Дания по стандарт,икономика и просперитет??? Ние сме още зависими от Русия и стандарта ще ни е такъв докато има мислещи като 26,ревящи за бай Тошо а светът върви напред

28

Циник до 26

преди 5 години

Живков беше велик народен син от величниата на Левски и Ботев. Сегашните ГЕРБ и паричните ОП са продажници и предатели които си броят банковите сметки и апартаментите-------------Живков беше влашки ром - докарал България 3 пъти до държавен банкрут...напълнил я с роми...и предопределил съдбата и днес - държава умираща ... собственост на шепа червени обирджии!

27

26

преди 5 години

Да и този ,,велик народен син" докара страната до държавен банкрут,обяви на всеслушание че ,,социализЪма " е едно недоносче,и ,,ние ви излъгахме",преди това през 66та продаде златният резерв на СССР, И на финала каза че вече никой не иска да ни дава ВАЛУТНИ ЗАЕМИ и ,,това където ви говорихме ,все едно Църният Петър ви го е казал".СССР спря кредитирането ,СИВ се разпадна и се видя че всичко е било дотации,губещи заводи мастодонти,неконкурентни извън СИВ стоки и фалит в края на 80те, мораториум-90

26

Анонимен

преди 5 години

Живков беше велик народен син от величниата на Левски и Ботев. Сегашните ГЕРБ и паричните ОП са продажници и предатели които си броят банковите сметки и апартаментите.

25

Анонимен

преди 5 години

Значи и Тато е бил за кратко кмет на София. Виж ти...

24

Циник до Реставратор

преди 5 години

Шумкарщината е още жива колега..."Вечна слава на окупаторите!""Болшевишки башибозук"