115

Анонимен

преди 5 години

Питането на Корнелия Нинова: Предстои избор на европейски главен прокурор. Имам един въпрос към премиера Борисов: кой български орган, коя държавна институция, кога и с какъв акт реши България да гласува в Съвета против кандидатурата на Лаура Кьовеши за европейски главен прокурор? Европейската комисия и Европейският парламент застават зад нея. Съветът на ЕС е против, в това число и България. Защо, господин премиер? Страх?

114

Българин

преди 5 години

Братя българи, нека изхвърлим веднъж завинаги крадливите, алчни, не наяли се през толкова години управление гербери и техните червени опозиционери! Нека най-после спокойно се гледат имотите! Да гласуваме за всеки друг, но не за тях! Стига вече.....!!!

113

Анонимен

преди 5 години

И отново на преден план е Цвък, това говори много за реалната власт в Герб!"Сивият Кардинал", ето кой дърпа конците на власта не само в мафиотската структура Герб, но и в управленската и изпълнителна власт в Държавата!Кой тогава е Б.Б.???Представителното (а, може би вече и подставеното) лице на власта, нещо като "ефектен етикет" чиято цел е да привлече вниманието на публиката!Но, рано или късно "Всичко тайно става явно"!

112

kiki

преди 5 години

Интересно ми е защо сеганяма протести пред парламента? Защо никой не иска оставки?Защо никой не иска нови парламентарни избори? Спомняте ли си срещу Орешаркси какво огромно всекидневно най -вероятно платено от някой недоволство беше? Правят ни на маймуни тия от ГЕРБ май ми се струвва на мен........

111

Анонимен

преди 5 години

Ставате нагли и нахални!БСП може и да победи,ако продължавате с наглеенето и обединението с най-крадливите и мразени партии!

110

Анонимен

преди 5 години

Единственото, което е останало от герб е табелата с името им, ще се мъчат да се довлекат до изборите и после ще бъдат доунищожени... Боко направи каквото можа и вече е ненужен, даже и опасен за благодетелите си!

109

ХАХА

преди 5 години

до 105>Има прокуратура, тя е независима.АЛОО ЦАЦА ТИ ЛИ СИ БЕ

108

men

преди 5 години

цецко шлифера и джезвето от едно време да ги сложиш в една витринка пред парламента да ни напомнят за теб. липсваш ни. върни се молим те. че те поканимк на закуска. кавенце от машина и сигарка шото изварата свърши и нема банички със сиренце. и да не се объркаш сега покрай тоя стрес и да донесеш чувалите с билетините вместо документите за изборите...

107

Така е

преди 5 години

Вижте ги как са се наредили? Като хищници са. Жадни и гладни за кражби от народа.

106

Отвратително и тъжно

преди 5 години

Първи по кражби, първи по корупция, първи по крадени луксозни имоти, първи по простотия и първи по жажда за власт. ГЕРБ-отврат и гнус.

105

Анонимен

преди 5 години

С тези "първи" България ще е винаги последна, за съжаление!

104

Анонимен

преди 5 години

По същия начин стават първи на изборите. Нареждат всичко и гербюгенд са първи в броенето и драскането на бюлетините. Всеки път има по 250 хиляди невалидни бюлетини, които всеки път решават изборите. Който държи писалката, той печели изборите. Трябва да се въведе машинно гласуване заради местните изборни дерибеи.

103

гласоподавател

преди 5 години

Социалистите станаха смешни с компроматите си.То не бяха бомбички 2009То не бяха бюлетини 2013То не бяха апартаменти 2019Има прокуратура, тя е независима. Ако някой е сгазил тревата да отговаря. Важното е че при ГЕРБ всички са граждани на България и всеки отговаря пред закона.По законен път, един по един всички социалисти било от БСП, ГЕРБ или друга партия ще отъркат наровете. И ще се изкорени корупцията която въведоха руските им братя.

102

Анонимен

преди 5 години

Ще спечелят пак и ще обясня защо. Аз съм против ГЕРБ, но имам братовчедка директор на училище. Падне ли от власт ГЕРБ, тя няма да е повече директор на училището. И затова аз, роднините ми, приятели, всички гласуваме за ГЕРБ. Партията ГЕРБ вече се е сраснала с властта, както някога БКП. Това е, просто и ясно.

101

Анонимен

преди 5 години

Алчни и корумпирани cвине. Каквайте се на ВИП асансьора и отивайте в небитието! Мислехте си, че ще сте на власт цял живот, само щото хората помнят крадливите комунисти и не искат да гласуват за тях. Е, не познахте! Предпочитам да гласувам аз янкоя малка партия, дето никой не я е чувал само не и за доказаните крадци от ГЕРБ и БСП.

100

Дзъ

преди 5 години

Някога през 40те е имало РЕМС и ремсисти - младежко движение на комунистическата партия. Сега има младежки ГЕРБ. Спали били пред ЦИК от 30 март... - ще спят ми и те са на опашката за някой апартамент, колица, заплата....Питам ако исках да си внеса листата за регистрация на 1 април какво щяха да направят? Да ме пребият? Да ме плашат с Цецо? Да ме подкупят? Какво??? ...

99

ГЕРБ

преди 5 години

ПАК ЩЕ СМЕ НА ВЛАСТ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, С НАС СА ДПС, ПАТРИОТИ, МАРЕШКИ, СЛАВИ ТРИФОНОВ, АКО НЯКОГА РЕФОРМАТОРИТЕ ВЛЯЗАТ ПАК ЩЕ СА С НАС, И НИЕ ЩЕ КОМАНДВАМЕ ПАРАДА. А ВИЕ НАРОДА - ЩЕ СЛУШАТЕ И ИЗПЪЛНЯВАТЕ. БСП НИКОГА НЯМА ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ НАС И ОТ ПАРТИИТЕ КОИТО СА ГОТОВИ ДА КЛЯКАТ ПРЕД НАС. СВИКВАЙТЕ И ПРЕЗ 2100 ГОДИНА ГЕРБ ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВА. КОЙТО НЕ НИ ХАРЕСВА ГО АРЕСТУВАТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА МУ.

98

ПроСоТо

преди 5 години

До ГЕРБизбърши пяната около устата си,че току-виж доприпкали санитарите!

97

САМООПРЕДЕЛИХА СЕ

преди 5 години

Спора кой е откраднал повече БСП или СДС го реши българския избирател. БСП си ги има а СДС е с 40 хиляди електорат. Със съюза си С гърневски и със СДС ГЕРБ показа истинската си същност. СЪЮЗНИЦИ НА ЕМАНАЦИЯТА НА КОРУПЦИЯТА.

96

ГЕРБ

преди 5 години

ПАК ЩЕ СМЕ ПОБЕДИТЕЛИ! НЕ СВИКНАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ! ХОДЕТЕ ДА СИ БРОИТЕ СТОТИНКИТЕ В ПРОКЪСАНИТЕ ДЖОБЧЕТА БЕДНЯЦИ! ПАК МНОГО ВИ ДАВАМЕ! СЛЕД ИЗБОРИТЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ГЛОБИ ЗА ВАС!