13

Анонимен

преди 5 години

Ще палат ТИР на колектива купен с партиини ПАРИ - НАРОДНИ.

12

Анонимен

преди 5 години

Тия смешници знаят ли срещу какво точно протестират или работодателите им са ги изкарали на улицата под страх от уволнение ?Може би им харесва да ги осигуряват на 560 лв и да пикаят по храстите около мотелите.

11

Анонимен

преди 5 години

Ясно е, че пакетът ще бъде приет. Бързат, понежв не се знае следващият европарламент какви евротъпунгери ще включва. Та, уважаеми шофьори, работете, където ви плащат достойно. След като няма условия в България, вие не сте виновни. Мутрите прибират всяка стотинка, но не разбират, че сами се закопават.

10

Анонимен

преди 5 години

Колко смешни и жалки са платените гробаджии. Защо не протестират срещу корупцията в БГ и срещу Вожда им престъпник,а тръгнали да протестират срещу Макрон,който се опитва да осигури нормални човешки условия на труди за българските шофьори.

9

дядо Белобради

преди 5 години

Прав е Макрон и на Бареков защо ревът Чорбаджиите на тираджиите Първо за осигуровките мой приятел работи Тираджия в ГЕРМАНИЯ и го осигуряват на 2000 евра като немският работодател му плаща и за хотел и за паркинг.А не да ревът нашите Чорбаджии защото не да спят и .ер***т по пътя и да ядът по палетите а да ги осигуряват на реални пари а не на 560 евра че утре в еврозоната като влезем и 300 евра няма да са осигурени....

8

до 8

преди 5 години

Страхотна идея.Чудя се ПР-ките на Тиквата, как още не са се сетили.

7

Анонимен

преди 5 години

Всички работодатели в БГ са от престъпната групировка ГЕРБ.Експлоатират работниците си до дупка.Плащат им малко, не ги осигуряват, работят при мизерни условия.Не може олигархията, която печели милиони и милиарди да кара Бентлита и Майбаси,докато робите им въртят геврека по 18-20 часа в денонощието, пикаят в градинките и спят в кабините на камионите.

6

Анонимен

преди 5 години

Запалиха Париж, на Макрон не му пукаше, дали ще му пука от някакави подобни жиркове като палене на камион. Пакетът помага на шофьорите. Точка.

5

Анонимен

преди 5 години

Протестиращите искат 1.Шофьорите да спят по кабините 2. Да ходят по нужда в храстите и градинките 3.Да се хранят със сухоежбина 4. Да се къпят веднъж месечно .Това е нужно за да са конкурентно способни червените капиталисти.

4

Анонимен

преди 5 години

Ще е по-ефектно ако Пожарникарят от Банкя го загаси в директно предаване!

3

Рамбир Калуджа

преди 5 години

Осигурявайте си шофьорите на реални доходи бе

2

Анонимен

преди 5 години

За да не плащат заплати и осигуровки и нормална работна среда на шофьорите по европейски стандарти "добрите" работодатели са готови на всичко накрая да вземат да запалят и себе си.

1

???

преди 5 години

И що в Пловдив?!? Да не би от там да идва заплахата.. Запалете го в брюксел, ама там ще има хебън после.. Тука у наше село всеки може...