26

MISTER CRO

преди 5 години

По моя лична преценка, недопустимо е ползването на кредит за: сватби, абитуриентски, силиконови импланти, екскурзии и почивки, телевизори, видеоигри и тем подобни неща! Кредит за образование, за учебни курсове, за купуване на мапини или оборудване с някаква практическа или бизнес цел - да!

25

Демократ капиталист

преди 5 години

Социализмът е неефективен, социализмъ е недоносе, соцаилизмът се провали. Капитализъм и демокрация е най-добрата система, при капитализма идемокрацията умнбите и кадърните правят пари и живеят добре, при капитализма всеки е свободен да развие бизнес и да стане милионер, само простите и некадърните са бедни и се оплакват.

24

Берлин

преди 5 години

Жалка картинка.

23

Уудсток 2

преди 5 години

Хипитата в УУДСТОК са си живели наистина яко и стойностно !!! Да се насладиш на всеки миг от живота , който ти е даден точно за това !!! А не всеки ден да мислиш как да си платиш тока и парното на Обирджиите и Мутрите в Абсурдистан !!! Ако има МАШИНА НА ВРЕМЕТО изобщо няма да се замисля да се върна назад ... През 70-те години ... Супер спокойствие ! ... И да съм яко на ФЕСТИВАЛА В УУДСТОК И ДА СЛУШАМ ДЖАНИС ДЖОПЛИН !!!!!!! ... Ся кво ? ..... Ужас и безумие ! ... Това ако е ... "живот" .......

22

...

преди 5 години

Еми то капитализма казва точно това! Ядеш ядеш, по модерното е консумираш, даже пари да нямаш да го консумираш вземаш на кредит и консумираш и така докато пукнеш и децата ти наследят това което ти имаш да плащаш! Това е световния ред от има нема едни 70г насам бре! Вие като че ли за 14-ти път падате от Марс! Но това мислене ше ни затрие или както казваше баба ми, а и не само тя де, задни части глава затриват! Та така!

21

бай Тоше

преди 5 години

Бананче - микрокредитче, бананче - микрокредитче.

20

Анонимен

преди 5 години

"BG длъжникът - образован мъж на 30 г. и на трудов договор"Пропуснали сте нещо важно в характеристиката на "длъжника" !!!Провинциалист е !!!П.П. Длъжник на трудов договор е равно на роб и вечно беден.

19

Уудсток

преди 5 години

Какви дългове ?!?! ... Какви кредити ?!?! ... Какво изплащане ?!?! ... Е _ _ти смотания и *** начин на живот !!! ... И кво? ... Ще изплащам някаква "панелка" в краен Столичен квартал , пълен със "***" 30 - 40 години ?!?! ... И то дори НЕ се знае дали изобщо ще можеш да я изплатиш ! Защото с тия нерви и стрес от този "страхотен живот" в Абсурдистан , може да "хвърлиш топа" много по - рано !!! ... Най добрия начин на живот - КАТО ХИПИ ! И ЯКО НА ФЕСТИВАЛА В УУДСТОК ! ... НА ПАЛАТКА !!!..

18

Анонимен

преди 5 години

господ те е пратил на земята един единствен път, и ти решаваш цял живот да си плащаш- Да. Също така ти си избираш дали да ставаш всеки ден за работа или да си отспиваш до 11 и после да обясняваш на другите как са роби на банките, и да чакаш световната революция, човъркайки консерви копърка под портрета на Че. И така докато почнат да ти падат зъбите и да не ти става палката.

17

Анонимен

преди 5 години

дО 17 нЕ СЪМ СЕ СДУХА.Л тотално , просто се наложи да действам защото сме нямали наследства , а цял живот по квартири не става . Благодарен съм на Господ , че поне до 40 успях да изчистя всички задължения и да имам собствено местенце където да се прибирам Успоредно с това и децата пораснаха , така че ....

16

Анонимен

преди 5 години

До 15На 25 се ожених , на 30 имах 4 кредита , оставих си сигурната работа и започнах да правя бизнес (с променлив успех ) на 32 ми побеля косата , на 38 изплатих всички кредити и купих нова кола от магазина , на 40 апартамент...за какво си се родил на този свят , за да плащаш ли? господ те е пратил на земята един единствен път, и ти решаваш цял живот да си плащаш за това на някой, който по неведоми пътища му е позволено да се вживява в ролята на господ!

15

MISTER CRO

преди 5 години

Бърз кредит=Бърз фалит! Същото важи за какъвто и да е кредит, ако вноските по изплащането му са повече от 10-20% от дохода ви!

14

Анонимен

преди 5 години

На 25 се ожених , на 30 имах 4 кредита , оставих си сигурната работа и започнах да правя бизнес (с променлив успех ) на 32 ми побеля косата , на 38 изплатих всички кредити и купих нова кола от магазина , на 40 апартамент и тн.....Сега търся спокойна и сигурна работа Като се ожениш е така - бачкаш и плащаш Сега не ми пука , ако ще и да ме остави жената , ама тогава ....нали любов

13

Анонимен

преди 5 години

До Неинтегриран 4Българинът не е "толкова задлъжнял"--няма и да задлъжнее ! винаги ще има къде да се прибере - я при мама, я при тате, я при жената ... добре, че беше социализма и "скапаните" панелки и "лихво точки" на байви тошо, за да виждаме сега от дистанция на времето - колко е зле "богатия" американец, на който още от пъпната връв, вече му цъка часовника на Лихвата

12

До 12

преди 5 години

Така е Пеца .Кредитите не са решението на проблема а задълбочаването му.Проблема ще се реши когато измислиш начин как да видиш пари ,бизнес на пример ,че да угаждаш на жената.

11

Анонимен

преди 5 години

BG длъжникът адресът му е на площад "Народно събрание" - длъжници на един цял народ...

10

Анонимен

преди 5 години

До 8и се почва телене на заеми за простотии--"теглене" ? а? винаги съм си мислел, че заем се "отпуска" , а не се "тегли"!? объркал ли съм се, или ... защото да теглиш може фишче за тотото или билетче за търкане...

9

Ангел

преди 5 години

Този който взима бързи кредити е достатъчно глупав за да се затруднява във връщането на парите

8

Анонимен

преди 5 години

държавата на работещите бедни - и бързи кредити за сметки за ток и парно

7

Анонимен

преди 5 години

Като вземем в предвид че българинът с образование на 30 години още се мотае с родителите- може да си направите заключение що за ненужности се купуват с парите