23

Анонимен

преди 5 години

Български народе, ако искаш България да тръгне напред, гласувай за доказано некорумпираните - тях медиите или ги игнорират като Стела Банкова и Минчо Христов, или ги осъждат още в момента на ареста им със смешни доказателства - Иванчева. А ако искаш да е най-най-най-назад гласувай най-вече за ГРОБ, и за техните подържащи ДПС, псевдопатриоти, десни остатъци от ктрадливото Костово и псевдоцарско горско и еврооблигационно време време.

22

Анонимен

преди 5 години

В момента английския естаблишмънт си разиграва народа - той не иска да има Брекзит. Като са влизали в ЕС пак не са питали народа а са го набутали насила. То и ние не щеме НАТО и самолети а искаме независимост и ракети, като запада ни обезщети за нарязването им, ама кой ли ни пита. Сложени са хора, окаляни по думите на Валерко Хотелиерко в политическа кал, а за такива е врящо от компромати, те как да водят независима политика, ако ИЗНУДВАЧИТЕ им поискат да си купим за 20 милиарда съзвездие -YES

21

Анонимен

преди 5 години

От БТВ, тази гербеста телевизия усещат че дните на шайката са преброени и привидно ги критикуват. Създава се основа вече Учиндолската патерица на ГЕРБ да се яви на местните и предсромчните парламентарни и да отвлече 10 процента от антигербавия вот, който да направи възможно поредното патеричо участие във властта, както Реформаторския блок, РЗС, Патриоти, Марешки, винаги с главната поддържаща задкулисна, колко да е задкулисна роля на Делян Пеевски, медиите му и ДПС.

20

Анонимен

преди 5 години

Значи след милиардите безсмислени думи относно брекзита все пак достигнахме донякъде. Ми то никой не го интересува вече.

19

двоен мутростандарт

преди 5 години

СЪЩО НАГЛО БЯХМЕ УВЕДОМЕНИ, ЧЕ КАРЛСОН, ЖИВЕЕЩ НА ПОКРИВА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СИ Е НА ПОЗИЦИЯТА И ДА СИ ХВЪРКА КАТО ЯС,ТРЕБ С ПЕРКАТА И ДА ТОРМОЗИ ХОРАТА ИЗБИРАТЕЛНО, ГЪВКАВО И АДАПТИВНО, НО ВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ НА ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ СИ ХОРЪРИ, ПОРАДИ РИСК ОТ ПОРОЙ ОТ УТОЧНЯВАЩИ ВЪПРОСИ...

18

жжжж

преди 5 години

Журналисти ли сте, какви сте, разберете, че няма дума като премиерка. Има премиер, дори за жени се ползва тази дума. Има дума човек. Няма дума човечка. По вашата необразована логика за жени щяхте да пишете човечката това, човечката онова. Образовайте се преди да бълвате статии на килограм в сайта си.

17

Анонимен

преди 5 години

ДНЕС НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ГОСПОДИН ЧЕСТНИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗЛЪГА, ЧЕ ШАЙКАТА ПРИ СКАНДАЛ ВИНАГИ Е ИЗИСКВАЛА ЧОВЕКА ДА ПОДАВА ОСТАВКА ОТ ПУБЛИЧНИТЕ ПОСТОВЕ И ТОЙ СИ Е ТРЪГВАЛ.1. ЧЕСТНОСТ НОМЕР ЕДНО - ТЕМЕНУЖКА ГИНКОВАТА ПОЗНАЙНИЦА.2. ЧЕСТНОСТ НОМЕР ДВЕ - ДЕЛЯН ДОБРЕВ.3. ФЕ КА ЛИЯ НОМЕР ТРИ ТОПЛОТО ОТНОШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА, ГОТОВА ДА СЛУШКА И ИЗПЪЛНЯВА ЗАДКУЛИСНИТЕ УКАЗАНИЯ НА ЦВЪЦИЛИЙ. ЗА КАПАК ШЕФ НА ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ. ЗА ВРЪХ НА ЕЛХАТА ЗАМ БОС НА ШАЙКАТА - И ФОРМАЛЕН И НЕФОРМАЛЕН.ВЕЧЕН

16

Анонимен

преди 5 години

Както каза Инджова,ББ е най-удобното средство за господството отвън и грабителството вътре...

15

Анонимен

преди 5 години

Най-напред трябва да се разбере, че референдумът в ЮК за брекзит е нелегитимен. Както се вижда в резултат от този референдум обществото в ЮК се разцепи на две равни, противоположно ориентирани части. Няма победа за брекзит! парламентаристите ясно виждат това и гласуват против. Затова, при допитване по много съществени въпроси, трябва да има превес повече от 3/4, дори 4/5! Нека това да е за урок на българските лаици в политиката, които за щяло-нещяло зоват референдуми!

14

Анонимен

преди 5 години

Това няма как да стане !Все пак е долната камера . Не може месар и продавачка на вестници да кажат на играчите със синя кръв - лордове , прицеси, русалки и т.н. какво да правят. Тези вече са си направили плановете от къде да жънат злато и диаманти . Кралицата майка пък съвсем няма да одобри проекта , при условие , че и парламента вече го е отхвърлил.

13

Анонимен

преди 5 години

Британия винаги ще е вътре в ЕС и ще му влияе, просто защото имат тайните служби с най-добрия агентурен апарат. Ще си вкарат МИ6 агенти в европарламента и пак ще си следват интереса.

12

Анонимен

преди 5 години

До 16Британия отдавна си има план и сега разиграват меките китки Юнкер, Шулц и Тимерманс за да отслабят ЕС отвътре.--планЪт отдавна е ясен - чакат се евроизборите, като даже саксофоните ще участват в тези избори и вече след това, в зависимост какво ще е разположението на силите в евро-парламента - ще има брекзит или няма да има.но определено се чакат изборите, като те НЕ искат да ги чакат "отвън", а все още да са "вътре"

11

Пич

преди 5 години

Оффф, хайде леля ни Тереза да си ходи, да насрочат ързо едни нови избори, ново правителство, нов референдум, и този път да си опичат акъла какво ще си изберат. Няма такъв цирк.

10

Анонимен

преди 5 години

Ами хубаво са решили с един глас превес, но доколкото си спомням, те трябва да дадат основателна причина на ЕС за отлагането, и отлагането ще бъде до 22 май, ако от Брюксел се съгласят. Ако приемем, че основателната причина е някои споразумения относно митнически споготби, за месец и половина ми се струва малко трудно да ги изгладят. А и този вот мина на косъм и те все още не знаят за какво по-нататък са съгласни да се споразумяват.

9

Анонимен

преди 5 години

Британия отдавна си има план и сега разиграват меките китки Юнкер, Шулц и Тимерманс за да отслабят ЕС отвътре.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - А найджъл Фараж в какво състояние е ?Ми-и, фифти-фифти (50/50)!

7

Анонимен

преди 5 години

До ФутурологРоналд Рейгън беше казал:"Бедността е най-голямото наказание за некадърността---"бедността" е признак за почтеност!почтеният, честният човек е беден, защото за да "забогатееш" спрямо другия, трябва да "откраднеш" от него, като "кражбата" има много лица, форми и разновидности, като даже може да не изглежда като "кражба" и даже да носи "положителен образ" пред обществото, но в дъното си е кражба!издигането в култ на "богатството", всъщност е издигане в култ на кражбата и лъжата!

6

Това са чифутите!

преди 5 години

Карат я на принципа-ако мине!? Първо плашиха, че ще напуснат, сега дават отбой. Като ще се махат, да се махат, но келепира е по важен за тях. Без Европа са загубени!

5

Анонимен

преди 5 години

Според мен, ако им дърпат конците евреите на англичаните!

4

Анонимен

преди 5 години

Юнкер им казва до12 ти,а те си карат постарому-отлагат.Е да ама до 12 ти,каквоотлагане е това,или се гаврят с Юнкер ведин тон.Неможе да не са чули шефа.Искат да притискат до датата на изборите,но сега плуват в собствен сос.Отлагат,казват: Член50 го махаме до 5 год.Другото е дуел- челен сблъсък.