21

Анонимен

преди 5 години

До ИванНе че не искат, но горките, нали са роби на труда, правят каквото им наредят шефовете, от страх да не загубят подаянията, набедени за заплати.

20

Анонимен

преди 5 години

Джамбазки и Новаков, като е толкова хубаво да караш камион из Европа, и да си подчинен на БГ чорбаджия-изедник, откажете се от работата в Брюксел и станете ТИРаджии!

19

ягоди

преди 5 години

Разбиха ни направо- прибират ни 17% от БВП. Така се бори конкуренция и се създават условия за собствен бизнес и елиминиране на досадните източни европейци.Сега този бизнес принудително трябва да се базира в центъра на Европа около френско немската граница. Периферните държави да се откажат- както не можем да конкурираме гърците с ранни ягоди и марули.

18

ДА

преди 5 години

Нормални условия на труд и реални осигуровки за нашите шофъори!Не може чорбаджиите да карат Бентли и Майбах, а работника да спи в камиона и да пикае по градинките.

17

Анонимен

преди 5 години

А вие готови ли сте да платите цената за по-добрите условия и по-високите заплати? Защото като фалират малките, които в момента държат конкуренцията в сектора, големите ще коригират цените на транспорта като включат и тези разходи. Кажете: кое е това нещо, което няма нужда от транспорт и чията цена не се плаща от крайния потребител?

16

до 17

преди 5 години

и аз се питам какво стана с големия Международник - самохвалкото от село Банкя с килийно образование, който не знае дори една дума на английскиуж всички му бяха приятели, а Юннкер дори го целуваше с език ...

15

Анонимен

преди 5 години

Веднага да въведат 20% ДДС върху хазарта, за да компенсират загубения БВП

14

Анонимен

преди 5 години

Големият във външната политика, където всички му са приятели .... какво стана бе?

13

Утре

преди 5 години

Утре ще разберем дали Държавата ще фалира. Тиражиите носят 17% от БВП, този процент е огромен за хазната.

12

Иван

преди 5 години

Едно не разбирам, защо шофьорите не искат да имат редовни почивки и да спят в стая вместо в кабината на влекача.

11

Анонимен

преди 5 години

Това е добре за шофьорите и лошо за експлоататорите им.БГ-олигарсите ще останат без работници.За никого не е тайна, кои са собствениците на транспортните фирми в БГи с какви Бентлита се движат.Бентлита, купени с потта на шофьорите.

10

Европейски Тираджия

преди 5 години

Три седмици в камион командировка и една вкъщи.Осигуровки на три минимални заплати ,европейска цена на труда при работа в европа.Фалит на перачите на мръсни пари с по хиляда камиона.Ако имат пари да инвестират в заводи в България .така ще се развие нашата икономика.никой не търпи дълго кукувицата в чуждо гнездо.

9

ПРОВАЛЪТ НА ТИКВАТА

преди 5 години

да убеди НАЧАЛНИЦИТЕ си МАКАРОНА и МЕРКЕЛИЦА, дето се е снимал 100 пъти с всеки от тях ще прехвърли на КОМУНИСТИТЕ, дето са били на власт преди 30 г как не са си гледали работата, все той им оправял бакиите. Ако не хване дикиш, наред са Тройната коалиция, Орешарски, Москва и хибридните атаки срещу ЦЕЦУ и НЕГО ВЕЛИКИЯ

8

пепи

преди 5 години

Българските собственици да почват да осигуряват на реалните пари.А не чужденците да плащат магистралите,а бейовете да си купуват нови автомобили.

7

sante_dog

преди 5 години

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков - Единственото дето този направи за цял мандат е да отиде един път до Брюксел с ТИР безплатно и да спести от самолетен билет 200лв. Ама му е в предизборната кампания - активен бил по пакета мобилност. Само с желание не става мойче. Трябва и малко можене, ама толкоз за ГЕРБава калинка...

6

Анонимен

преди 5 години

Един добър ден за шофьорите и много лош за работодателите им от ГЕРБ.

5

99999

преди 5 години

Шефовете на презвоваческия бизнес нали бяха казали ,ч е ще инициират референдум за излизане от ЕС , ако " проектът Макрон " бъде приет . Ще стане интересно , да видим какви ще са техните реакции

4

фактите

преди 5 години

ББ и компания разбраха ли най-накрая ,че никой не ги брои за нищо , дори дружките им ЕНП . С Таяни дружки , с Макрон дружки ,а резултатът ..... Уж макрон беше "клекнал " пред българските искания / може би само в нечия фантазия /Жалко ,ч е заради неговото раболепие / на ББ / , се отклоняват и малкото икономически проекти , от които България може да спечели

3

Анонимен

преди 5 години

Язък за платените кампании по медиите и за организираните протести.Само бензина не могат да си платят.

2

Чичовото Пенев

преди 5 години

ХА-ХА, май олигарсите от ГРОБ пак направиха онова със супата.