52

АНОНИМЕН

преди 5 години

Четейки коментари човек си дава сметка защо живеем в две Българии. Едната на мутрите без значение партиен цвят за която България е дойна крава и от нея по всяко време можеш да сисаш без никой да ти нарушава спокойствието . Другата България е на тази , които работят честно, без значение партийна принадлежност , но които не смятат родината си за дойна крава. Тези загиналите са от първата категория. Цяла България бе разкостена за 30 години и тези с пунктовете за желязо като този добре се облажиха.

51

Тодор

преди 5 години

до 40.Няма такъв Щраус, на червения площад кацна Матиас Руст, и самолетът не беше негов а на аероклуб от който е откраднат и не Чесна 210 а Чесна 170.***

50

хм...

преди 5 години

"Пилотът е поискал да кацне в Скопие заради лоши метеорологични условия. Малко след това обаче решил да продължи към България."-Изглежда малко са му поотказали да кацне...

49

ПроСоТо

преди 5 години

поредното гениално изобретение:-Самоличността на загиналите ще се установи НЕ по документите за самоличност,които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО носят със себе си,а ...ЧРЕЗ АУТОПСИЯТА...?!?+!?!..Хареса ли ви?..-На мен много...

48

Анонимен

преди 5 години

До уточниене е ясно дали са богати гербаджии или комунисти, еднакво оядени са

47

уточнение

преди 5 години

Благодаря на пост 52 за уточнението.В този момент ми изчезна мъката за пострадалите милионери и техните политически покровители.Съжалявам , ама повече ми е мъчно за болните българи ,които нямат пари за лекарства ,отколкото за богатите гербаджии ,които се чудят къде да се повозят с частните си самолети.

46

Анонимен

преди 5 години

Но от този има и доста по-евтини, даже в пъти по-евтини

45

Анонимен

преди 5 години

Такъв самолет струва много повече от скъпа кола. Най-евтините оферти за Чесна Р210N Скаймастър са за 150 000 евро. Хангар на месец - 1500 лв Подръжка и годишни прегледи - ок. 15 000 лв. Гориво и масло за 1час полет - мин. 300 лв.

44

уточнение

преди 5 години

дО 49 АНОНИМЕН! Та колко струва според теб този "евтин" самолет , а герберски? Колко струва поддръжката му , обслужването ,местостоянката му? Въздушните коридори ,летищните такси, митническите такси,обучението и другите летателни разходи?Ей ,това герберастите съвсем сте се откъснали от действителността.С тези дребни за вас дневни разходи ,повечето българи живеят цял живот бе ,маскари с маскари!

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49Като почнете да сравнявате България с Европа и то Германия, Англия, Франция, Италия и прибавим САЩ . НЯМА НИЩО ОБЩО С РЕАЛНОСТТА!!!Други континенти и държави няма, където ако пишеш "ЧАСТЕН САМОЛЕТ" си строг мониторинг на пари.

42

Анонимен

преди 5 години

Такъв самолет не струва повече от съкпа кола, камо ли яхта... Пишете глупости! За съжаление този вид транспорт (леките самолети) са строго регулирани в Европа и затова не са толкова разпространени, но в САЩ особено в някои щати където разстоянията са огромни това е много разпространен начин на придвижване и въобще не е скъпо. В Германия и Италия имат хиляди такива пилоти и машини без хората да са милионери

41

Приятел

преди 5 години

Колко приятели имате ,които се возят с частни самолети?Аз нито един.Това са удоволствия за свръхбогатите и близките до властта.Не случайно лично н.в.Тиквата се ангажира да изпрати спасителни екипи в македонските чукари.За простосмъртните никой не се ангажира.Хубаво е апартаментаджиите и суджукарите да знаят ,че също са смъртни ,че ковчезите нямат джобове , а в гробищата няма асансьори.

40

до 44

преди 5 години

Какво селфи бе лъжец, тогава нямаше смартфони.Цветанов да ви спуска по-достоверни опорки.

39

Анонимен

преди 5 години

Преди 1944г.В Царство България беше пройзводител на такива самолети. След тази дата от нахлуването и окупацията на СССР / казват, че били ни освободители от робство/. Не произвеждаме. Ставаме те ке зе са ри Първо качество.

38

Анонимен

преди 5 години

направил се на гъзар смешника и си получил заслуженото

37

Анонимен

преди 5 години

На 40. Сте му сложили минус. Та нима лъжели. Сигурно си много непросветен та незнае, че собственика на самолетче ЧЕСНА кацна в Москва на червения площад. И като си направи селфи го арестуваха. Без никакви доказателства за шпионаж.

36

Шенол

преди 5 години

Сега КОНПИ ще извърши ли проверка, как Бошнаков, доскорошен директор в Агенцията по вписванията е придобил самолет. На всички трябва да ни е жал и да скърбим. Сигурно дъщерите му, щяха да са бъдещите евродепутатки, като 30 годишната *** Мейдел, без ден трудов стаж

35

Анонимен

преди 5 години

Какво ви пишеш - . На Запад и тук изкарваш курс. На Запад теглиш кредит работиш изпращаш. Така е в Германия.Тук кредит се дава с връзка, със служебно положение, с Подкупче, с корупция когато става въпрос за самоленче от тоя клас.Това е така защото РОБИТЕ НА БОЛШИВИЗМА СА ОЩЕ ЖИВИ.

34

от ЦК на ГРОБ

преди 5 години

Едномесечен траур - изгубихме два гласа за изборите.Освен това тоя беше силно наш човек и вписваше апартаметите ни на занижени цени.

33

Анонимен

преди 5 години

На Запад и любители имат такива самолети. Без да са некакви бизнесмени. С такъв самолет 21 годишния Щраус от Бавариа 1989г. кацна на червения площад като турист. Та съветските военни го взеха за много мръсен шпионин и 8години без причина лежа в затворите им.