92

Жалко за хората..

преди 5 години

...Бог да ги прости! Жалко и за ония коментатори, които използват тази трагедия за да поплюят за кеф...И на тях ще им трябва прошка, пожелавам им я!

91

От папата

преди 5 години

От БерлинИ като те интересува, какво направи? И тересува го било. Кръчамрски войн и патриот на маса.

90

Анонимен

преди 5 години

До еднаПек чекай ко? " задушават всякакъв друг бизнес" Ама оуиии! Патицо, нали ей сега рева че всички бизнеси били лошо? На мен никой не ми е задушавл нищо и не съм свързан с никво лица и прочие. Ама и мене плюеш, нали?

89

Активист на БКП

преди 5 години

Най-вероятно северомакедонците са свалили самолета....

88

Един

преди 5 години

"Въпросният Георги Бошнаков е Шеф на агенцията по Вписванията,"Не е бре, работил е там като началник на някакъв отдел, но не е бил шеф на агенцията. Вече не работи там. Да не пресоляваме манджата. Явно е капитализирал работата на държавна служба и сега го е ударил на разходни със самолет и "частен бизнес". Готино, нали? Работиш на държавна работа за ... колко 1000-1200 лева, и в някакъв момент изведнъж изригваш с частен бизнес и самолет. Спестявал е човека.

87

Анонимен

преди 5 години

Въпросният Георги Бошнаков е Шеф на агенцията по Вписванията, т.е. герберастко корумпе от най-висок клас.Затова има пари за частен самолет, какъвто дори и самият Цветанов не притежава.Борисов не го споменавам, защото той си ползва държавните като частни.

86

Анонимен

преди 5 години

Още едно напомняне, колко е кратък животът.

85

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах Борисов разпоредил ли е лично да бъдат идентифицирани телата на загиналите.Скъсахте да му правите ПР и да замазвате скандала с апарттаментите,който от вчера доби вече и международен отзвук.

84

Един

преди 5 години

В България няма бизнес с малки изключения. Повечето "бизнесмени" с бентлитата и самолетите са подставени лица, които или перат пари или се занимават с контрабанда и престъпления. Те задушват всякаква друга нормална бизнес среда и хората в дден регион са принудени да работят за тях. Работят за трохи, гладуват, умират от нерви и мизерия. За да може някой да кара бентли или самолет, да плю щи ку рви, и да разправя как всички са му длъжни. За това нека никой не се учудва, че хората не ги жалят.

83

От Берлин

преди 5 години

По ме интересува, колко деца отидоха гладни и болни днес на училище..? Колко стари хора няма какво да сложат в устата си, и ще гладуват цял ден...? Колко болни ще бъдат принудени да даьхт днес пари на ръка за да ги лекува доктора, въпреки, че са здравно застраховане..?... Не ме интересува, коя мутра е получил справедливост!

82

Един

преди 5 години

До Сата Н.Толкова си ограничен, че дори не схващаш какво ти говоря. НЕ става въпрос за моето или твоето семейство. Обяснявам ти като на *** лоумен - има много хора в България и в света, които не са имали шанс да се родят в нормална среда, да получат образование, да си намерят добре платена работа. Има много хора, които са израснали без семейства. За това трябва да има закони и справедливост. Не може да се появи един феодал и всички други да мизерстват, и това да ОК. Това не е бизнес!

81

Анонимен

преди 5 години

Аман от цъpвyли! Споко, до 10-20 години ни камионджии, ни миньори, ни продавачи, ни чисатчи ще ни трябват

80

Анонимен

преди 5 години

"Имаш ли изобщо бегла представа как се държат феодалите по малките населени места"Знам, затова се махнах. "не ти плащат половин година" Ако не ми платят половин месец, напуслам и това е. 6месеца изкара без заплата, значи можеше, да си намериш работа другаде.Ай стига рева. Аз сам се вдигнах от мизерията, бачкаш съм по 80 час на седмица и ми се е случвало, да не се виждам с хора в продължение на седмици, защото работа и уча и нямах нищо в живота. Това е цяната, която плащаш.

79

Анонимен

преди 5 години

Па ти си ***. Роден ***, живеещ нещастинк и ще умре ***, като най вероятно ще остави малки нещастни чета след себе си, който ще плачат и ще се молят на Сталин, да ги избави от мъките, като има даде 2 на 2 кутийка и гадма работа във фабрика.Ти си Един... ***. Аз па съм щастлив. И каквото ида направиш, няма да промениш факта, че съм бил 100 пъти по щастлив, отколкото ти и цялата то пами а взети заедно ще сте, някога!

78

Анонимен

преди 5 години

До 87Нямада ти се извинявам, че не съм роден в панелен ад в семейство на алкохолици... Ти поне се опитай, да дадеш добър старт на децата си.

77

До Сата Н.

преди 5 години

Не знам кой си, само подозирам кой си и че си, че си от старо "комунистическо" семейство и сегашната ти активност е компенсаторна реакция. Като на Асен Агов, Бойко Ноев, Евгени Дайнов, Антон Тодоров и онази гнъс Иво Инджев.Ти само хабиш кислорода, водата и храната на хората! Глобална вредност!

76

Анонимен

преди 5 години

Сессните са отлични самолети, работни кончета по цял свят, здрави,прости за управление. Но не са вечни. Понякога и те падат, все пак има гравитация. Едно време малкият Гжимек се разби с такава машина някъде в Серенгети май. Тук случаят не е същият - някакъв богаташ е решил, че всичко му е позволено. И Онзи решил въпроса бързо! Много добро не е на добро...

75

Сата Н.

преди 5 години

До Един А ти си се родил в ненормално семейство ли? И кой е виновен за това?

74

Един

преди 5 години

Мамини синчета. Родили сте се в нормални семейства, имали сте достъп до образование, издържали са ви до 20+ години. Имало закони и обезщетения. Тези пра сета обират всичко, купуват си коли, вили ку рви, и се държат с хората като с ***. ЩЕ кажете - "Ама той бизнеса не върви". НЕ върви ли, имат стотици милиони, но просто няма кой да ги вкара по затворите. Целият регионален бизнес е задушен от мутро-икономиката на Банев, Миню, Грую и всякакви подобни, с подкрепата на управляващите.

73

Анонимен

преди 5 години

Аз снощи си пиех бирата в Сандански, към 18 ч, когато дойдоха черните облаци от запад. Значи към 15-16 ч са били тъдява, между Охрид и Скопие. Идеалните условия за обледяване на крилата и колектора на двигателя. Отделно турболенция, висока планина и неопитен пилот - класика в жанра. Изобщо не е трябвало да излита, настигнал е фронта и вместо да се върне, се е набутал в шамарите.