16

Анонимен

преди 5 години

отидоха на Брюксел фонтаните

15

Комунист

преди 5 години

Ще гласувам за Първан ката.Нинова гони старите кадри.Няма място за нас при нея!Майната и на тая седесар Ка!

14

Анонимен

преди 5 години

АМОРТИЗИРАНИ ПОЛИТИЦИ, без значение за българския политически живот.

13

Анонимен

преди 5 години

ТАРИКАТИ!ПРИ ТОВА СА БЕЛЯЗАНИ С ЧЕРНО КЛЕЙМО, ЗАЩОТО ПРИСЛУЖВАХА НА ГЕРБ И БЯХА В КОАЛИЦИЯ С ТЯХ, ИМАХА ВИЦЕПРЕМИЕР И МИНИСТРИ.ТАКА ЧЕ ПИКАЕЩИЯТ КМЕТ ДА ЗАМЪЛЧИ.

12

ognyanz

преди 5 години

Ясно е, че искат да объркат избирателите. Депутат надали ще вкарат, но всеки глас, който получат реално ще е в полза на ГЕРБ.

11

Смилен

преди 5 години

Лъжец, когато съществуваш "Коалиция на България", АБВ не съществуваше в обществото и може би съществуваше в главите на предателите Първанов -ловеца, Петков - пикалото, Калфин! Ч. Първанов и Петков - воните!!!!

10

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

"Коалиция за България" никога не е била на БСП, но АБВ беше коалиционен партньор на ГЕРБ.И очевидно все още е на хранилка при Баце.

9

хахо

преди 5 години

Я!Пикаещият по фонтаните и Ванко 1 пак на хоризонта.Скрийте се бе мишки!

8

Анонимен

преди 5 години

Хахах всички партии са отрочета на ДС. Какви глупости, какви пет лева. Смотаните комунисти изтрепаха елита на държавата, после я фалираха, после я окрадаха, после си приватизираха и малкото от печелившите предприятия, които също в голяма част фалираха. Сега в условията на отворен пазар искат пак да са монополисти техните хора, а ако не могат да станат рекетират бизнеса чрез държавата. Полша ги махна тия гадове и сега е икономически тигър, а ние все още им шетаме на некадърните решения.

7

Анонимен

преди 5 години

Беше, беше, преди да се пръкне АБВ! Тримата от запаса си измислиха партия, в която освен тях май други няма! Появиха се 2-3 млади хора, но и те избягаха.

6

Анонимен

преди 5 години

Kакво ни интересува нас нормалните хора?

5

БСП

преди 5 години

AБВ и Движение 21 нямат шансове, освен това те са едни предателски партии, които откъснаха живо месо от БСП......................но БСП е партия с над 100 години история и ще оцелее!БСП..............победа, Корнелия Нинова..............премиер!!

4

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ами пробвайте се,ха дано,ама надали ще вкарате евродепутат,освен ако не впишете и Серго в...листите.БСП-то ви го дава...бадева.

3

валентин александров

преди 5 години

ти ставаш само за коалиция на пияндетата!

2

Наблюдател

преди 5 години

Колкото повече гласове открадне АБВ от БСП, толкова по-добре за ГЕРБ.

1

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Социално,....България, изхрани- стотици,...Хиляди,.....Чужди- деца, преди- гара- Буново....