26

ЗА ПРИЯТЕЛСТВОТО...?

преди 5 години

И "ПРИЯТЕЛСТВОТО" ИМА ФИЗИЧЕСКИ РАЗМЕРИ:ЕДИНИЯТ СИ КУПУВА 130 САМОЛЕТА ПОСЛЕДЕН МОДЕЛДРУГИЯТ- 5 БРОЯ "ДЕМОДЕ""ПРИЯТЕЛСТВО" ОТ ВЕКОВЕ (5броя) И ЗА ВЕКОВЕ ИНШАЛАХ.

25

OMG_Lucker

преди 5 години

И кво излиза? Някакви тайнствени "лоши" се опитват да саботират тва легендарно българо- турско приятелство, дето води началото си от Батак.. примерно.

24

Долу радикалния исля

преди 5 години

Ето четете, колко мирна религия е "исляма".ТОВА Е истинското ЛИЦЕ НА ИСЛЯМА. ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ, КОЙТО ДА СЕ ОПИТВА ДА НИ УБЕЖДАВА НАС ХРИСТИЯНИТЕ, КОЛКО "МИРНА" Е ТАЗИ РЕЛИГИЯ И КАКВИ ДОБРИ ХОРА СА МЮСЮЛМАНИТЕ? ТЕЗИ НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН В ЕВРОПА, А НАСТАНИЛИТЕ СЕ ВЕЧЕ ТРЯБВА МОМЕНТАЛНО ДА БЪДАТ ИЗРИНАТИ, ЗАЩОТО ОСВЕН ТЕРОРИЗЪМ И УБИЙСТВА НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ТЯХ.

23

Долу радикалнитислям

преди 5 години

До Анонимен 22 ОГЪН ДА Я ГОРИ И ВЯРАТА ВИ И ВАС СЪЩО.

22

Анонимен

преди 5 години

БСП и ДПС като бяхте на власт дадохте ли оставка?

21

Анонимен

преди 5 години

Другари християни подготвяйте се за приемане на мюсюлманската вяра това е единственият ви шанс да живеете пълноценно аллах е с вас.

20

Анонимен

преди 5 години

Аз пак ще гласувам за ГЕРБ. Вие от БСП бяхте пет мандата в коалиция с ДПС - Тройната коалиция!

19

Анонимен

преди 5 години

Топли и близки отношения и уважение има само когато си силен. Като нямаш армия си никой. Турците не се извинаха на Путин,че му свалиха самолет и убиха пилотите ,въпреки че Русия е световна сила та на нас ли.

18

Анонимен

преди 5 години

"Сънародниците "в България.Там прию-тиха две валии роминки.Що неси гивземете.Ще ги изчипкате и ще Ви увели-чат брут.вътр.пр.Ще ви въведат инова-ции и нови технологии.Бива ги прителефонните услуги,а и са верни гласо-подаватели.Ще дръпнете напред.

17

Оставка

преди 5 години

Всяка уважаваща себе си страна ще си отзове посланника. Но боко тиквата отне достойнството на България и я превърна в неоколониален придатък. Луиджи ди Майо като се видя с жълтите жилетки Франция веднага си отзова посланника. А този директно си признава че се е намесил във вътрешните ни работи и го казва без да се притеснява от последици. Смятайте какви купени марионетки ни управляват.. много ясно че отношенията ни ще са "топли". Като между господар и слуга.

16

Анонимен

преди 5 години

Тия пък имат наглостта да говорят за `приятелство`Глупости и пак глупости.Достатъчно е да прочетеш турските коментари тук, за да разбереш, че ние за тях сме `рая` и така ще бъде поне още 10 поколения. Как да сме приятели с хора, които ти говорят в очите как сме си живели прекрасно по време на `съжителството`. Всички помним не от медиите, а от баби и дядовци какво е преживял родът им през тия 500 години.И не спират. Искаме да ни оставят на мира най-после.

15

Анонимен

преди 5 години

Тя министерката ни една...за 6 години смени 4 рабонти места в разни служби без да разбира за какво отговаря!? Я незнам колко и е науката по ингелизки та може и да не е вдянала какво и командват. Щото ако беше окомуш още януари га вътрешниьот турски министер бе тук, бе дадена командата!!!

14

не е от ванга

преди 5 години

Ако и ? е в България. ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРИЯТЕЛИ ЩЕ ИМАМЕ.

13

Анонимен

преди 5 години

Турците няма никога да се извинят на неверници (гяypи). На свой бивш вилает. Бойко националния предател унизи България. Бойко е туркофил, подозирам че е приел исляма и не малка сума за да продаде България. В България има пета колона от турчеещи се българи. Например, вижте политиците в ДПС, където има "българи". Такива хора трябва да бъдат разследвани за национално предателство. Турчеещите се българи са по-опасни от Турция, те са троянския кон. Потурчват ни и ни изкупуват икономически.

12

Анонимен

преди 5 години

*** пес вън от България

11

Су 34

преди 5 години

Турция ще бъде принудена да отстъпи на България районите с компактно българско население в Източна Тракия - Одрин, Лозенград, Люлебургас и др.!

10

Анти гробар

преди 5 години

ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ НЕРАЗБРАЛ КАК ГРОБ ОТНОВО ПРЕДАДОХА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, А СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАМАЖАТ ИСТИНАТА? ИМА ЛИ ОЩЕ ЗАБЛУДЕНИ, ЧЕ ДА ГЛАСУВАТ ОТНОВО ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ ЗА ТЕЗИ? ИМА ЛИ ОЩЕ НАИВНИЦИ, КОИТО ДА ИМ ВЯРВАТ? ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ КОЙ ГЛАСУВА В ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ФИНАНСИРАТ ОТВЪНКА ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯТА И ПО ТОЧНО ИСЛЯМА? ОТГОВОРЪТ Е ГРОБ + ДПС, А ПОСЛЕ ГРОБАРИТЕ НЕ УПРАВЛЯВАЛИ С ДПС. ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ И ВИЖТЕ РЕАЛНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ГРОБ, А НЕ, ТОВА КОЕТО ВИ ГОВОРЯТ ОТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ.

9

Анонимен

преди 5 години

Това са инати хора, на черното бяло ще кажат. Рецептата е по-настрани от такива и по-студено и делово държание. Топлите, близки отношения се създават при по-различни обстоятелства.

8

ЧЕ ЗА КАКВО

преди 5 години

да се извинява турчина. Казва истината. Най-добре да публикува и документи та да им лъснат на ГЕРБ з.адниците

7

БОЙКО ПРЕДАТЕЛЮ

преди 5 години

Яж филии с мас и се прегръщай пак с аркадаша ТАЙПИ