69

Анонимен

преди 5 години

До Муха ха ха хаИ Путин ще превърне Анадола в стъклено езеро, ще замеря Истанбул с атомни бомбички, и бай *** ще пусне вода от язовирите, и българите ще превземат Истанбул, ... мечти мечти ...Ако не са и те в мизерния живот на мизерния българин, мизерният живот на мизерния българин ще стане още по-мизерен ...

68

Муха ха ха ха

преди 5 години

До Юнал ДжемиловВерно ли бе? Я пак помисли? Оф извинявай забравих че вие бяхте с интелект на ... Та да продължа, онзи бай Дони само с един туит ви смъкна лирата с 40% и ви налази инфлацията, а представяш ли си, ако вземе, че наистина ви вдигне мерника? И лук няма да има да ядете и скоро канибали ще станете, а този твоя любимец не го знам, как ще поеме "народната любов" от вас самите.

67

Анонимен

преди 5 години

До 71 Да беше само Кълъчдаролу проблема, тя щеше да е лесна работа. Почти всички по върховете на йерархията им са все един дол дренки. Забравяте, че тази партия е основана от масоните с определена цел, и тя е да откъсне турския народ от духовните си корени. Също така, турският народ никога няма да забрави зулумите на тази партия и кемалистите. Затова те никога не са преминавали 30%. Уж секуларисти, но в едно легло със Саадет, уж националисти, но в едно легло с ХДП. Кемалистка им работа ...

66

Анонимен

преди 5 години

ФЪНДЪКОВА не си чувал значиОная учителката която все забравя тротарните плочки да подьржа и всичко е кратер все още вьпреки платените зони.

65

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66На турчин живеещ в Турция не му и трябва да знае име на управник в бг, защото нито го грее нито го охлажда. Коментарът на който отговаряш е саркастичен. Накратко казва, че българите с Ердоган си лягат, с Турция си стават! Понеже българите са "нормални" хора, защо да ги интересува "нормалните" хора какво става в Турция.

64

Юнал Джемилов

преди 5 години

Никои неможи да сабори Ердоан Пъша

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Извинявай приятел правописна грешка ама Сифия знаеш че е СОФИЯ и въпреки грешката ФЪНДЪКОВА не си чувал значи ,така излиза ако знаеше коя е ФЪНДЪКОВА нямаше да пишеш до мен. Другата грешка да я поправя Писано ДАРИНА ДИМИТРОВ кмет на ТЪРГОВИЩЕ да се чете ДАРИН ДИМИТРОВ ОЩЕ ВЕДНЪЖ МОИТЕ УВАЖЕНИЯ КЪМ БЪЛГАСКИЯ НАРОД ,АААА НЕ РАДЕЛЯМ И ТЕБ ПРИЯТЕЛЮ.....

62

Анонимен

преди 5 години

Все едно джамията до халите някой да обещае да я прави църква. Черната джамия в София и много други взривени .

61

Стамат

преди 5 години

Ердоган спечели, но му показаха жълт картон.Класическа масонщина = да се оплетеш сам в лъжите си!

60

Анонимен

преди 5 години

Писали сте ,че един турчин живущ в Турция не знае имена на управници в БГ. Да ви кажа Министър председател е БОЙКО БОРИСОВ, НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ Е ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА да кажа кмет на Сифия е ФЪНДЪКОВА. А на ТЪРГОВИЩЕ КМЕТ Е Д-Р ДАРИНА ДИМИТРОВ , мисля че е достатъчно. ХХААА ТУРЦИТЕ СА ПО УМНИ ОТ БЪЛГАРИТЕ НЯМАШЕ ДА ГО ПИША АМА МАСОВО ПИШЕТЕ ЧЕ Е ТАКА АМА МОИТЕ уважения към БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

59

Анонимен

преди 5 години

Поздрави за избирателите в Турция.Най-вече в големите градове.

58

Анонимен

преди 5 години

До До 73Грешиш. Полицаите биеха жените които се забраждат преди Ердоган. Той промени това. Даже и Св. София е готов да прави в джамия. Това се харесва на турците. Все едно джамията до халите някой да обещае да я прави църква. Ердоган върна исляма на турците и построи доста неща. Затова ще го преазцират докато е жив.

57

До 73

преди 5 години

Ха ха ха, че до преди него да не би да е било забранено да се забраждат? Може и да греша, но коментара ти е малко смешен.Като гледам голям мерак ги тресе.

56

Анонимен

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !!!Ердоганя няма да прави избори следващите ЧЕТИРИ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ !!!!НАПРАВИ ГО И ТИ !!! ТОВА ТИ Е ШАНСА !!!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Ердоган пак ще го изберат турците, спечели 50% на тези избори. Ако утре има президентски ще спечели с пълно мнозинство. Причината за това е, че Ердоган върна исляма на турците, позволи на жените да се забраждат. Исляма е по-силен и по-важен от демокрацията за близкоизточните хора. Това че Ердоган се държи като агресивен диктатор е плюс защото турците харесват силен бащица. Българите са същите затова гласуват за ГЕРБ - все пак 5 вековно смесване е имало.

54

Анонимен

преди 5 години

Сбогом Меркел , сбогом Ердоган , сбогом борисоВ .....

53

Анонимен

преди 5 години

глупости, тоя по гръб не пада. сега ще измисли следващия сюжет, само и само да остане на власт. кокала няма пускане, за справка тиквите, които ако изборите бяха честни и един мандат няма как да спечелят, но пък управляват и крадат вече 10 години

52

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Нямам нищо против комшиите, но историята ни е противопоставила веднъж и завинаги и всякакви сближавания не са от полза за нас българите.В този ред на мисли съм изумен какво огромно внимание се отдели в уж българските медии на изборите в Турция.Преки включвания по телевизиите, коментари, резултати ...Сега пък почват анализи ...Абе, аланкоолу, тук е България и изборите в Турция изобщо не ни интересуват.Турците да си избират, когото поискат. Тяхна си работа.Стига ни занимавахте !

51

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа поредна година ,България -световен шампион по смъртност . 1 . Видими резултати ГЕРб

50

НЕБългарин

преди 5 години

Гледам българите се интересуват от изборите в Турция,Правилно! Все пак Булгаристанския вилает трябва да е информиран!