53

Анонимен

преди 5 години

Какво ли ще се случи ако ЦеЦерон великий загуби тези избори? Аз не знам ама ще се опитам да помогна като гласувам за някоя малка партия!

52

Анонимен

преди 5 години

Управниците да не си мислят,че българския народ е толкова *** и неспособен да ги замени с други...Само не и 10 годишния ГРОБ...

51

Изчерпани

преди 5 години

ГЕРБ се изчерпаха. Нужна е промяна. Нови хора. Политиците в Румъния говорят как да настигнат западна Европа по доходи и освен, че ни заминаха, са с почти двойни на нашите доходи. В Румъния се борят с корупцията, а тук Бойко казва, че няма корупция.

50

Анонимен

преди 5 години

Българите прости и управниците им от последните 10 години прости та всичко си е на мястото.

49

Анонимен

преди 5 години

Не знам за БСП, но в ГЕРБ са истинските комунисти, че и болшевици. Имат си и нещо като Сталин вмек вариант. Той решава, гали, наказва.

48

Анонимен

преди 5 години

45:Продажба на гражданство без аналог в нарушенията на законите на България46: Подмолна комбина с ДПС, опрощаване на джамийските 8 милиона47: АпартаментГейт и т.н

47

Анонимен

преди 5 години

33: Откритите стотици милиони евро в банковите сметки на депутати, прокурори и т.н. при фалита на КТБ34: Източването на Евро-Фондовете35: Незаконно подслушване (на граждани, съдии, журналисти)36: Огромна корупция навсякъде37: Имоти и земи на депутати, министри и зам.министри в чужбина38: Обществени поръчки на тройно завишени цени39: Санирането40: Печатницата за фалшиви бюлетини41: Корумпиран фин. министър42:*** и продажна външна министърка43:Вманиачен патологичен лъжец за премиер44:Агент на ЦРУ прави изборите с лъжи и покупки на гласове45:Продажба на гражданство без ан

46

Анонимен

преди 5 години

16: Фалита на Олимпик (некадърност и безхаберие)17: Гинка и ЧЕЗ18: Граничната ограда19: Напуканите и постоянно в ремонт магистрали20: Корупцията в ДАИ21: БДЖ22: Увеличение на цените (на почти всичко) на почти всичко23: Децата с увреждания24: Оръжие от България, в ръцете на терористи от Сирия и Украйна25: Договора Борисов-Порошенко (лечение на украински военни в нашите болници)26: Ало, Ваньо27: Мишо Бирата28: Лъжа, след лъжа29: Бум на престъпността30: Проблемите в МВР31: Проблемите в КАТ32: Проблемите в НАП33: Откритите стотици милиони евро в банковите сметки н

45

Анонимен

преди 5 години

В цялата политическа история на България, не е имало правителство, което да е забъркало толкова много скандали, за толкова кратко време, като това на ГЕРБ: Изброявам това, за което се сещам:1: Костинброд2: Кумгейт3: Суджуците4: Ти, си го избра (гл. прокурор Сотир Цацаров)5: 6-те апартамента6: Тефтерчето на Златанов7: Двете каки8: Търговския Регистър9: Калинките (няколко варианта)10: Чумата в Странджа11: КТБ12: Болниците във фалит директорите им милионери13: Ваксините14: Ивайло Московски (недосегаем)15: Цецка Цачева (бягащите през седмицазатворници)16: Фалита

44

Iozeff

преди 5 години

Бойко иска като бай Тошо! В момента е 100% зависим от ДПС! Няма мърдане! Докара България до катастрофа!Цветанофф е просто *** човек на висок пост!Срам за България!Найбедната и найкорумпираната страна в Европа и дори в Африка! Без ДПС Бойко отива на бунището и сега изпълнява всичко което му кажат! 5 часа чака извинение!Срамота!Унижение в името да си вожд!

43

АТАКИСТ

преди 5 години

до 46 Шестака подава оставка като депутат, но си запазва поста на зам. председател на ГРОБ!Циничност до откат му викаме у наше село на това!

42

Анонимен

преди 5 години

Нещо не ми стана ясно. Сега, като подадоха оставки, трябва ли да забравим за далаверата?

41

.

преди 5 години

Цветанов коаза, че не е хубаво да се говори за неговите апартаменти.

40

АТАКИСТ

преди 5 години

до 42 ФактЕ, Цецко напълно олицетворява това определение за ГРОБ!

39

Тц тц цв цв

преди 5 години

Исках навремето да стана учител по физическо, ама мама вика "Не, за инженер ще учиш"Голяма грешка! Деца, следвайте мечтите си!

38

Факт

преди 5 години

Цветанов бе наречен душата на ГЕРБ.

37

БГ

преди 5 години

В момента защитават Цецо и твърдят, че е добро деете. ГЕРБ ви е сте СРАМ!!!!

36

Един

преди 5 години

Цецо седи до Борисов. Ех Бойко, Бойко .....

35

Мнение

преди 5 години

В момента гледам представянето на евролистата на ГЕРБ и мога да твърдо да заявя, че тези хора не живеят на тази планета.

34

АТАКИСТ

преди 5 години

до 35Брачед, забрави да споменеш най-важното...Цецко Шестака е подизпълнител на убийството на Мишо Бирата наредено му от Тиквата. Вярно, това няма как да се докаже.