154

Турчина

преди 5 години

Никовете "Акраба сикиши" и "Генетични отпадъци" е един и същи човек познат, като гюбреджията от Германия. Значи така се раждат мозъчни увредени поколения викаш ха?Кажи ми сега ти след, като сам си пишеш и сам си одговаряш и хвалиш не се ли падаш към мозъчни увредени поколения?

153

Анонимен

преди 5 години

Да обаче пропускаш,че Алеко Константинов е написал "Пази Боже,сляпо да прогледа." именно за вас българите."Бай ***" също описва народо-психологията на българина.Много хляб има да ядете,докато стигнете турците!

152

Турчина

преди 5 години

Аспарух произхожда от рода Дуло, който е управляващ род в Стара Велика България от 628 г. Въпреки че са предложени множеството теории, значението и произходът на името Дуло и на рода .[10] Голямата част от изследователите приемат, че той е от тюркски произход,[11][12] като е тясно свързан с племената дулу от Западнотюркския хаганат.[13][14] Независимо, че също подкрепя тюркския произход на рода...Кажете ми сега, защо спорите тука след, като учените точно и ясно са изписали нещата в уикипедия?

151

акраба сикиши

преди 5 години

До генетични отпадъциТака е поради две причини - едната причина е прекалено дълбоката вяра в религиозните фантазии , а другата причина е акраба сикиши / секс между роднини / , или по-точно казано акраба евлиликлери / брак между роднини / , така се раждат мозъчно увредени поколения !

150

Анонимен

преди 5 години

Българинът като няма за какво да се хване започва да се рови в историята...измислената си и изопачена история. Когато и там го обориш с факти се обръща към романите и стихотворенията и фентъзи творчеството.

149

Анонимен

преди 5 години

Балканските народи имат дълбоки проблеми с времето, когато са били част от Османската империя. И хич не обичат да се рови из тази част от историята им. Затова я и фалшифицират. Измислят се събития, а други пък се заличават умишлено. И голям брой от днешните проблеми в отношенията им с Турция се дължат именно на тази измислена, никога не съществувала, нереална история.

148

Анонимен

преди 5 години

Аз мога да ти изброя стотици Българи световно известни в тяхните области..Но нобелист не можеш. Световно известни турци в техните си области също има

147

Анонимен

преди 5 години

"Българите не са тюрки, а смесица от траки, славяни и българи, като българите са от ирански произход. Няма как Хан Крум да е мюсюлманин защото по това време България е силно повлияна от Византия и на балканите няма ислям."Говориш за съвременните българи. А пра-българите са 100000% тюрки. България води война с Византия и все още не е покръстена. А за прокарване на ислям не се иска да имаш съсед с тая религия. И Хазарите не са имали съседи юдеи, а само пратеници и пътуващи хора.

146

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСкоро България ще е по-богата от икономически сриваща се Турция, скоро ще си лепя лири по стените. България е бедна защото мина през войни, комунизъм и мутрокпация, докато вас ви спаси Ататюрк, но вече Ататюрк го няма, има само Ердоган Глyпака който ще ви затрие. Зетя "много разбира" от икономика.

145

La France

преди 5 години

Българите не са тюрки, а смесица от траки, славяни и българи, като българите са от ирански произход. Няма как Хан Крум да е мюсюлманин защото по това време България е силно повлияна от Византия и на балканите няма ислям. Дори в Анатолия няма ислям. Тюрките все още са в централна Азия и също не са ислямизирани. Хан Тервел е бил християнин и заедно с византийците разбива огромна арабска армия.

144

Анонимен

преди 5 години

"Аз мога да ти изброя стотици Българи световно известни в тяхните области."Знаеш ли защо можеш? Не защото нацията е нещо по-умна, ами защото има по-силни комплекси и ги търси тия неща, целенасочено ги търси, за да може да ги посочва после постоянно, за да си вдига по тоя начин самочувствието. Ами като са толкова умни българите защо България е доказано най-бедната страна в Европа? Нали уж процентно сте по-умни от всички други?

143

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинЕ от 80 милиона само толкова ли ? И този наградения с нобел ми го натяквате постоянно. Аз мога да ти изброя стотици Българи световно известни в тяхните области. Пак ти казвам не вземам на сериозно хора с IQ на скарида.

142

глупава нация

преди 5 години

Точно тези със забрадките на снимката за пореден път ще объркат нещата в Турция !Турците де факто никога не са били цивилизовани хора , дори е мит твърдението ,че Ататюрк ги е направил стетски ориентирани ! Ататюрк искаше да ги направи хора ,но не успя ! Турците от както съществуват живеят с фантазии за всевишния аллах , който е над всичко ,живеят с разни вярвания в магии , духове / пери / и разни други ялови фантазии ! И при християните има такива ,но са 1 на 1000 души , а при турците 95 % !

141

Анонимен

преди 5 години

"Дай ми доказателства, че Хан Крум е мюсюлманин. По негово време ислям въобще не е имало!"Управлението на Крум е до 814 година. А той е от възрастните владетели, а не от владетелите деца. А ислямът започва да възниква след 610 година. Пак си помисли дали тогава ислям не е имало. ;))))

140

Анонимен

преди 5 години

А какво е отношението на турците към нас? Смятат ли ни за родственици защото и ние сме тюрки като тях?

139

Анонимен

преди 5 години

"Турците всъщност като нация са смесица от българи, гърци, арменци и кюрди."И това не е вярно, но не ми се занимава да ти отговарям. Не си струва.

138

Анонимен

преди 5 години

"Възможно е Хан Крум да е бил мюсюлманин, все пак прабългарите са тюрки, говорили са тюрски език и са почитали тюркски богове като Тангра."Те, че са тюрки, тюрки са... Особено първите, пра-българите. Обаче не е това решаващото за приемане на ислям. Не е нужно да си тюрк, за да приемеш исляма. Факт е, че в България дори и до днес има джамии, които са от период преди османците да стъпят на Балканите.

137

Анонимен

преди 5 години

Мюсюлманската религия е след католиците 300г И взима от нея вещо и отпадат иконите.

136

Анонимен

преди 5 години

И хайде, за да не изпадаме в крайности, да признаем, че в държавническия апарат на селджуките е имало персийци, да... ;) Но пък официалната им доктрина не е била да разпространяват манихейство. ;)Т.е. една религия и/или философия може да се разпространява не само насила от царя и държавата, а и просто чрез пътуващи хора.На християните в България това им е неудобно да го признаят, дори не искат да си го помислят. Агресивни са на тая тема.

135

Анонимен

преди 5 години

По мохамеданчен съкратено п о м а к. Ако си е бил мохамеданин няма да му казват п о м ак.