34

Анонимен

преди 5 години

Това същество /не мога да кажа човек, понеже е обида за човечеството/ за какъв морал може да става дума? Ако бяхме нормална държава трябваше да се направят сметки на всичките му кражби плюс парите които България връща В Страсбург и да бъде осъден да ги върне. Той е срам за България.

33

Дзъ

преди 5 години

Тотален цирк. Ц. Ц. колкото и да ни е неприятно кол-я и бе-си в ГЕРБ, така че едва ли е в немилост. По-скоро новата председателка ще е пионка - бушон - марионетка.

32

БСП са гад.ини

преди 5 години

А Елена Йончева кога???????

31

Анонимен

преди 5 години

"Действията на социалистите противоречат на думите, щото те отсъстват от Народното събрание, но в същото време не са напуснали политиката"Това, произнесено от политически анализатор е откровена глупост. Да напуснеш парламента, отдавна е част от правенето на политика в българския (пък и не само в българския) парламент. Бидейки вътре, приеманите закони ще са на българския парламент, а вън приетите закони са закони на ГЕРБ и ДПС или на ГЕРБ и патриотите.

30

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са за изгубили връзка с реалността. И са напът сами да се свалят от власт. Без истинска опозиция, сами да се победят. Не знам какво ше е след тях, но те вече са един политико икономически Франкенщайн който е на крачка от налагане на тих авторитаризъм!

29

Мъгла и пак мъгла

преди 5 години

Цвъсансьорът си отива още по богат. Мафията ГЕРБ, ограбила собствения си народ остава.

28

Анонимен

преди 5 години

А маратонки, цветя и обяснения във вечна любов и преданост за Цачева що няма?

27

Анонимен

преди 5 години

Пратиха го на място където няма да трябва да се отчита за парите и сделките, няма да декларира нищо, но му оставиха властта. Това не е никакво очистване, а потулване.

26

Работник

преди 5 години

Имат ни за баламурници. Кражби и след кражбите, пак кражби. Долни герберастки крадци.

25

Анонимен

преди 5 години

Десет години управление на ГЕРБ всичко е фалш .И червени и сини лампи денонощно да светят вече няма спиране ГЕПБ върви към пропаста и никакви " козметики" не са в състояние да я спрат. ГЕРБ десет загубени години.

24

Анонимен

преди 5 години

Истина е че българина не иска да купува имоти на 2000 евро, отдавна се говори че трябва да се вдигнат цените и че това ще спомогне на строителните фирми да имат по големи печалби и по този начин ще има повече обороти , а и банковите средства ще влезнат ефективно в действие.Но българина не купува ,чака да му изпадне на по малка цена, ако не купува.Колко от вас са купили на 2000 евро ,Никой нали?Е ми откъде искате да има оборот в икономиката. При 700 евро печалбата на фирмата е само 20%

23

do 8

преди 5 години

Ясно е,че не си разбрал.Вероятно и ти си завършил училището във Вършец.Цветанов е бил от възприемчивите,а ти от тези,които са отговаряли на статута на училището.

22

Анонимен

преди 5 години

Браво, браво, браво господинеХубаво ли ти е? А дано ти минеТъпотията ти нема да загинема главата ми поне да си почине..

21

Анонимен

преди 5 години

Фалш е защото защото излиза от там но продължава да е в ГЕРБ и задкулисно ще дирижира партията. Освен това историята ще се потули и няма да му се потърси сметка от къде има средствата за закупуване на апартамента и платил ли е въобще нещо за него, или го е получил като подкуп или даром, след като е рекетирал Артекс.

20

Професор

преди 5 години

Странджа, къде се запиля бе да ме защитиш от комунистите.?!!

19

Професор

преди 5 години

До академик.Аз ще ти отговоря ама ще ме изтрият даже по лошо ще ме блокират затова ще си замълча.

18

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че е политически театър. те и от БСП - то така го играят. Елена Йончева с какви пари си купи жилище. Със журналистическата си заплата, ли?

17

Анонимен

преди 5 години

Ами и аз мисля че сравнението с Елена Йончева е неуместно, БСП не смятат да съдят депутатите си за морални постъпки дори и противозаконови с оставки, второ избирателите на БСП също не държат на това.,Герб от друга страна избирателите им не одобряват когато някой се изложи морално да не подаде оставка.Просто избирателите на едните и на другите имат различни критерии. Герб не могат да позволяват издънките на бсп защото избирателя им няма да им го прости,А ибирателя на БСП има съвсем други изикв

16

Академик

преди 5 години

Професоре, по-лекичко с одиозните си изстъпления! Какво си разпищолил егото си дивно и се изживяваш като апологет на теорията за пангенезиса и семантичната деструкция!

15

баба мара

преди 5 години

политическо лицемерие килограмите и хиленето на Цветанов говорят красноречиводариткова остава да се занимава с пу бликата а Цветанов с парите за изборите щещъка из българия и ще купува гласове и апартаменти