26

Бравос бре

преди 5 години

То МВиРето само с положителни статистики разполага, шо ги притеснявате ората тъй, а? Ми питайти ги за убави работи! Кви са теа questioni дет ги карат да са червят! Те при нарушение главите на другата страна обръщат да не видят, вий сига!

25

Един

преди 5 години

Този на интервюто колко е ***!!! Тая камера какво ще го спаси от тази крава. Явно е била хубавичка и затова я защитава. Но за да я защити колко глупости наговори...

24

Анонимен

преди 5 години

Ъъъъ тоя тунел го е правил бай Тошо велики, дето му се кланяте. Аз виждам само коментари за това колко сме зле попринцип, ама не виждам адекватно предложение или пример от европа??Половината ни инфраструктура е заварена от ***, за които знаем че не им е пукало особенно за живота на хората, така че ... сами си правете изводите. Като сложим и днешните другари и джигити, които не зачитат закона - това е резултата.

23

Анонимен

преди 5 години

Най-скъооструващата статистическа служба света МВР пак с неадекватно изявление, вместо да се засрами и да започне да изпълнява поне част от задълженията си по закон. Доказано работещ метод по света е превенцията и постоянно присъствие, не дебнене по храсти и слагаме на камери на безумни места.

22

Батман

преди 5 години

И какво му е атлетичното на този ?????? Питам заради един познат....

21

Анонимен

преди 5 години

София е единствената столица в ЕС затънала в мръсотия, няма една улица без дупки, няма един тротоар сложен скопосано без да липсват павета, няма една пешеходна зона,в която плочките да не са накриво или да не липсват такива, по кварталите контейнерите за смет замърсяват допълнително, този град и тази държава са превърнати в развъдник за роми и дано скоро българите да спрат да бягат,а да си изчистят държавата

20

Анонимен

преди 5 години

Нима все още някой очаква нещо хубаво да се случи в тази...коч...не искам да казвам държава, защото...тя отдавна не е.

19

Мнение

преди 5 години

Пожелавам на г-н Филипов да е здрав и бързо да се оправя!

18

Мен

преди 5 години

Проблема може да се реши много лесно с малко по-високи колчера + камера за средна скорост на входа и изхода на тунела.

17

t2

преди 5 години

Защото в тази държава всичко се прави по най-ниска оферта, а не с мисъл за безопасност и комфорт. Същото е със спирките на Цариградско шосе - къде в света има държава, където на главна артерия на столицата има спирки!!!! На всичкото отгоре там има и локални платна! За спирката под НДК в тунел, на завой просто няма какво да се коментира! О л иг оф р ен и ята и некадърността е поголовна! Но хората се интересуват от това кой какви апартаменти си купил, а не от това те самите да живеят по-добре :(

16

Анонимен

преди 5 години

Я ми кажете един град в Европа, на който да има нещо по спирките освен хора и пейки???Разбирам го човека, че е афектиран обаче, когато карат като ***... дали ще те блъсне на спирката или ще те връхлети на тротоара 10 метра по-напред няма голямо значение. тук проблема е шофьорите и липсата на ефективен контрол.

15

Анонимен

преди 5 години

Тепърва ще даваме луди пари за поддръжката на недомислената и некачествено направена герберска инфраструктура. В Русе преди 2-3 години направиха едно кръгово движение с пешеходна алея под него, построиха го на криво под наклон защото нямаха време да копаят, сега бетона се е напукал на опасни места, отгоре асфалта потъва, пълна трагедия.

14

Ха-ха

преди 5 години

Няколко умрели (легнали) полицаи оправят проблема! Колкото па калпаво са направени, толкова повече ще се намалява скоростта

13

Анонимен

преди 5 години

Този цялостен ремонт, ще се проточи минимум 5 години, ще струва поне 150 милиона, ще последват 8 ремонта на ремонтите... Фандъкова одобрява идеята!

12

...

преди 5 години

На новата шофьорка да и вземат книжката поне за година и солидни глоби, иначе какъв урок ще ни дадат........

11

Анонимен

преди 5 години

фандъкова ще премести акулите от графа там и ще реши проблема!

10

Анонимен

преди 5 години

Този е бил късметлия! Преди няколко години, вярно преди да сложат ограничителите за бус лентата, един джигит се качи на спирката и уби жена. Така, че е прав инцидентите там не са от днес и за съжаление някои са с фатален край. То май и след това се взе решение за обезопасяване на спирката.

9

Анонимен

преди 5 години

Герберите имаха някои читави идеи в началото и това е факт. Но в момента направо се мъчат - леят кофти асфалт, плащат луди пари за сиви плочки и некачествени ремонти и дотам. София е огромен град и вече има нужда от хора с по-добри идеи, които да го придвижат напред.

8

предложение

преди 5 години

Скорост 40, камера да я следи и да се налагат глоби, и задължително да се освети нормално, защото лятото е много неприятно, когато от слънчево влезеш в тъмен тунел, на окото му трябват поне 10-15 сек. за настройка, а те понякога са фатални, особено когато имаш и завой. За 2 месеца с камерата ще се наместят нещата и вече няма да е толкова опасен тунела...

7

Анонимен

преди 5 години

не е проблма в подлеза, в шофьорите е. След като не може да кара и да си владее колата, да кара по-бавно.