49

павиране

преди 5 години

Предлагам да сложат паваж по Цариградско шоке. Стига с този гнусен асфалт!

48

Deja

преди 5 години

Айде стига с тия велосипедисти! И аз карам колело, но кой ще кара баш на Цариградско!? И заради това скоростта да падне на 40 км!? Не може мнозинството все да страда зарадни малцинството! Тук си плаче за протест. Все едно по Раковски минават повече от 5 велосипеда на ден, обаче движението там стна ад...

47

хахаха

преди 5 години

Днес са поставили 7 метрова статуя на 'Графа' с лика на Бойко Борисов наподобяващ виден книжовник!Браво лельо Данче големо си!Ако невярната вижте в Афера!

46

Прима априлис

преди 5 години

Тъпо, без грам въображение!

45

Анонимен

преди 5 години

Честито да ни е, но във всяка лъжа има нещо вярно.. Не, че мпс-тата сега се движат със скорост по висока от 20 км/ч , заради задръстванията, камоли 40....

44

Анонимен

преди 5 години

От глупав по глупав... В редакцията явно ги мързи да мислят, щом Това им е идеята за първоаприлска шега...

43

Krom

преди 5 години

Как се не наиграхте бе?! Да се каже "лятото ще има ремонт на Цариградското" вече е толкова естествено като да се каже "Фандъкова е абсолютна с.м.р.а.д". Пак си я изберете мазохисти ***. Да Ви е честита.

42

АЛов

преди 5 години

Само С.П.И.Н в Герб ще решъ дълготрайно последиците от некадърност в партията

41

1234

преди 5 години

При герб е така, лошите новини ги представят като шега за матриала, за да може ку чките да си въртят опашките според соросогадния ветропоказател

40

Анонимен

преди 5 години

Днес беге, дори и за първоаприлски шегаджии не ставате. Само със софиянци ли се шегувате?

39

Анонимен

преди 5 години

Абе вие хубаво се шегувате и честитите деня на лъжата, ама ако се окаже вярно какво правим?

38

Анонимен

преди 5 години

Ако е шега е наистина добро, даже стресиращо и в първите минути след като човек разбере майтапа, все още не може да повярва, че е майтап.

37

Кирил

преди 5 години

Един и същи булевард го ремонтират 12 години вече. Мине, не мине - ремонт на Цариградско. В същия момент, ключови локации са в окаяно състояние...

36

Абеее

преди 5 години

Не е много хубаво да пускате такива "новини", макар и на 1-ви април.

35

Въпрос

преди 5 години

"От общината обещаха, че повече подробности ще дадат на специална пресконференция в следващите дни, защото всяка информация на днешния 1 април няма да бъде приета насериозно. Честит ден на лъжата!" - цитат от статията. В крайна сметка ремонтът ли е лъжата или наистина общината отлагат изявление?

34

Анонимен

преди 5 години

Шегата настрана, но според ЗДП не може да има улици в рамките на града с над 50 км/ч.

33

Анонимен

преди 5 години

Дано това е 1априлска шега. Фандъкова, не пипай повече нищо в София! След вас е потоп. Вземи си безкраен отпуск и не се занимавай ти и твоят екип с какви и да е ремонти. Съсипахте София!

32

БойГерп Джордж

преди 5 години

Избори идат, пари трябват.

31

Anon

преди 5 години

Тези светофари само ще предизвикат задръствания. Поредният подарък на определени хора доставящи светофари. И то светофари които други големи градове в БГ отдавна не използват.Прави ли ви впечатление как в София е пълно със светофари а не с кръгови и подлези които улесняват трафика.

30

Светослав

преди 5 години

Поздрави на екипа! Добри сте! :D