175

Анонимен

преди 5 години

А тоя мuхлюзuн кой ще го разследва :)))) ДАНС, БОП, Икономическа полиция, НАП или всички заедно:)))) Панаири, панаири, панаири...

174

Анонимен

преди 5 години

държавни служители получили АБСОЛЮТНО ЛУКСОЗНИ ЖИЛИЩА-Проблемът ви е, че не можете да разберете, че апартаментите се получаваха преди 30 години. Сега се КУПУВАТ. На цена каквато си го спазариш.

173

Анонимен

преди 5 години

Как се купува апартамент за 450000 в БГ? Моля ви кажете, сериозно питам защото искам и аз. Как така все пропускат и забравят, аз да не стане така случайно да забравя да си платя данъците.Крадци и супер нагли.

172

Анонимен

преди 5 години

Да излезе в отпуск и неговият заместник да го разследва....

171

Анонимен

преди 5 години

Днес бг, много бързо смъкнахте тази новина надолу...

170

Анонимен

преди 5 години

До АзИ вие сега решихте да правите същото както преди '89г. ли?Това ли ви е оправданието- преди '89г. властимащите правеха така и затова ние от ГЕРБ ще правим както преди '89?По- добре си затворете устите, щото отвращавате народа все повече и все повече с тия примитивни оправдания като за наивници.Единият се оправда, че децата му се изплашили от земетресението, другит купил имота заради енергийна защита- псалм. И 1 мармот завива шоколада...

169

ПроСоТо

преди 5 години

гледам,само питате "Бг.Бастилията".....и франчулята питаха техната,питаха,па като разбраха че ония нема да "влезнат в обяснителен режим", фанаха та я щурмуваха.....ама калпави франчуля,какво да ги правиш?!..

168

Анонимен

преди 5 години

гербаджиите - навързани като свински черва... навсякъде набутаха свои хора, сега всички се проявяват по един и същи начин.Сега разбирам защо председателката на Народното събрание ония дни заяви, че те всички били единни, били едно и не се деляли

167

Анонимен

преди 5 години

do 173Проблема не е че са записали ниски цени под реалната стойност ,а че това са държавни служители получили АБСОЛЮТНО ЛУКСОЗНИ ЖИЛИЩА 1 ГОДИНА ПРЕДИ ИЗБОРИ ! Особено страшно е като си министър на мвр ,правосъдие или като този ШЕФ НА АНТИКОРУПЦИОННА КОМИСИЯ .Сравнение с панелките на избирателите и палатите на тия кожодери е невъзможно. Оказа се че самата сграда дори не е имала документи и разрешителни при строежа ...братко и батко помогнали! КУПИХА ГИ ПРЕДИЗБОРНО ЗА ПОБЕДАТА СИ !

166

Жоро

преди 5 години

До бай брадърАз пък ще те поправя! Мнозиството дори и да е записало по-ниска оценка, то се е съобразило тя да не е по-ниска от даначната му оценка. Обикновеният българин може да е беден, но не е *** и не му се влиза в затвора.

165

до бай брадър

преди 5 години

Ами аз например - цената по която съм си купил жилището и по която е записан в нотариалният акт е реалната цена. Същото важи и за автомобила - купен е от официален представител и там няма мърдане. И оправданието - 'ми то всеки го прави' не важи. Особенно са хората които пишат законите и най-вече за тези дето следят спазването им!

164

Аз

преди 5 години

До АнонименЗащо, преди "демокрацията" да не би по друг начин да си купуваха жилища властимащите?! Забрави ли как на почти всички (чак до средно ниво управленци в окръжните звена) им се строеше от трудови войски?! Забрави ли как все те бяха най-отпред на опашките за жилища, коли и каквото се сетиш друго?! Как пазаруваха от безмитни магазини и корекоми?! ЗАБРАВИ ЛИ КАК СИ КУПУВАХА ДОЛАРИ ПО 80 ст. А после ги продаваха на Магурата за по 5 лв! Аман от забравячи!

163

бай брадър

преди 5 години

Добре де, без да защитавам никой, не са ми кумуве, роднини и т.н.Колко от вас записаха реалната цена на жилището или автомобила в договора си когато го купуваха/продаваха? Всеки си спестява данъци с разни хватки, изведнъж се хванаха за няколко човека и айде.. голяма драма - ми що не подкарат всички поред, поне да знаем че аршина е еднакъв за всички. Данъчни проверки, глоби и т.н.

162

Анонимен

преди 5 години

Трябва да декларират апартаментите в декари. Половин декар апартамент, четвърт декар, два декара апартамент. Нормалните мерни единици не са подходящи за апартаментите на властта. В астрономията се използват светлинни години.

161

Анонимен

преди 5 години

Нямало да влиза в обяснителен режим?!?!? Доста нагличко ....

160

Анонимен

преди 5 години

тризонетен корполентот закуски ли спести 690 000 лв ?

159

Анонимен

преди 5 години

Пламба, цитирам Наказателният кодекс:Чл. 210. За документна измама наказанието е лишаване от свобода от една до осем годи ни ... За справка, не съм юрист. За разлика от теб!

158

Анонимен

преди 5 години

Единственият начин политиците да ги заболи е да излезем на протест и да искаме не просто да спрат субсидиите, а да върнат всичко, което са взели досега. Българският политик се трогва единствено, когато посегнат към джоба му. На всичко друго тайничко ще ни присмиват и ще си приказват как кучето си лае, а керванът си върви.

157

Анонимен

преди 5 години

Имаше данни колко е издръжката на парламента за 4 години. Оказа се, че за това са необходими около 230 млн. лв. Като се прибавят още 200 млн. лв. субсидии сметката, която плаща данъкоплатеца за един мандат за тия 240 хубавци набъбва на близо половин милиард лв. И плащаме тези пари не за да работят за общото благо, а за да си въртят частните далаверки с имоти. После приказвайте как българина бил виновен, щото виждате ли бил прекалено чувствителен на темата с имотите. Цинизъм!

156

Мария Гаргамел

преди 5 години

А какво става с шефа на КПКонпи. Сам ли ще се разследва. И той е имотен магнат, тризонети, едикакси си