64

Wc

преди 5 години

ГРЕС НУЖНА.МНОГА ГРЕС

63

Стьопа

преди 5 години

Алал да са им русняците на *** , с всяка ракета C 400 *** дава на Ердоган по 300000 брави *** за курортите за да не е на минус султана с покупката . По-важното е че клати сериозен съюзник на Рижавия клоун . Политика 😁😁

62

Анонимен

преди 5 години

Е сега ще видят..... Проливiь наши, Бодрум наш, Кушадасъ наш , Анталия наш....е то и те трябва да опитат руската свобода....

61

Анонимен

преди 5 години

По добре англичанин да повръща от балкона и да прави "кафява акула" в басейна. И накрая да си иска парите защото нещо не му харесало. Пък и предпочитам да виждам на плажа добре изглеждащи жени, а не луничави пъпчиви дебелани със самочувствие по голямо от *** им.

60

Баце

преди 5 години

Начи, секи руски турист да се приеме от българско семейство, естествено срещу заплащане - и тогава живот. Не се майтапя.

59

Анонимен

преди 5 години

Всъщност руските туристи са отличен избор, държат се нормално разполагат с пари. За англичаните няма какво да говорим абсолютни мизерници, пропищели са и Майорка и Сл. Бряг от тях. Французите са ок.

58

лейтанант Шайскопф

преди 5 години

ексра - сега ще се види кой са истинските натовциможе да съсипем туризма си но няма да се дадем на руските окупатори да почиват на слънчевото ни черноморие

57

Анонимен

преди 5 години

Отлично. Осенью когда жара спадет поедем с женой на средиземное море в Турцию

56

България в НАТО и ЕС

преди 5 години

И правилно. Не са необходими ***, смърдящи на одеколон и с Новичок в багажа в границите на Европейския съюз.

55

до 55

преди 5 години

Сега е момента да се договори някакво споразумение.

54

Анонимен

преди 5 години

Ми кък няма да ги пуска без визи и паспорти, ще ги пуска че и ръка ще цалува, при тая рецесия. Пари няма, нищо че форумния планктон реве как било евтино и яко в Турция.

53

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРуските граждани имат валидни документи за самоличност издадени от руските власти и не виждам какъв е проблемът с тях да идват на екскурзии в България.българските граждани също имаме валидни документи, но ни искат визи за Русия на цена 190лв. Интересно защо ние трябва да плащаме 3 пъти по-скъпи визи в сравнение с руснаците. Може би защото са ни "братя"?

52

Ясо паликари

преди 5 години

По добре да ги няма в Гърция руснаците. Важно е,че ние ще сме в Гърция за пореден път.На нашето море да заповядат румънци и укри като обслужващ персонал.

51

Минчо Делников

преди 5 години

Когато се пишат статии е редно малко инфото да се препровери.Турски визи за руснаци няма от поне 10г. В Русия лични карти НЯМА.Както и ние до 2000г имахме само паспорти.Турция не само ги пуска с руските си паспорти но им плаща и по 50$ на човек за билета.При положение че десетки хиляди българи ходят на там как Ангелкова изобщо си мисли че ще запази руснаците.Колкото и да ни"обичат"всеки си гледа интереса.Родното черноморие е обречено и изчерпано отвсякъде.Жалкото е че пак банки ще фалират скоро.

50

Анонимен

преди 5 години

Боли ме фара за Турция, руските туристи и простотиите, наречени статии.

49

Анонимен

преди 5 години

С визите за ЕС на руснаците кой е прецакан? Северна Европа? Ние и гърците дето има да връщат доста пари.

48

Тинев

преди 5 години

Браво на Турция.Продажно семе сме СЕГАШНИТЕ българи.Научихме сме САМО ДА КРАДЕМ И МАМИМ. КЯР да има.А иначе в България се превърна в ***.Или както каза покойния / вечна му памет / проф. Божидар Димитров: *****ан народ!

47

Анонимен

преди 5 години

Руските граждани имат валидни документи за самоличност издадени от руските власти и не виждам какъв е проблемът с тях да идват на екскурзии в България.

46

Залмоксис

преди 5 години

Империята отвръща на удара!

45

Обективен

преди 5 години

Как се държат чуждите туристи на Мутроморието, не знам - там не съм стъпвал от 16 години, но виждам как се държат в Испания, Италия, Турция, Гърция, ...Най-зле са англичаните. Всеки търси хотел без англичани, защото много пият и крещят. С немците нещата са интересни. Има културни възпитани немци, но винаги има и такива, на които простотията е много над това, което наричаме байганьовщина. Французите, испанците и италианците са по-шумни, но толкоз. Руснаците разполагат с пари и се държат нормално