39

много просто

преди 5 години

Надбавките за детски се намаляват , а се въвеждат добавки за ученици и студенти .Така ще се стимулира интелигентния растеж.

38

Анонимен

преди 5 години

***.н.а..,кога най-после ще разбере,че има задължения!.Айде,стига превилегии!

37

Българина

преди 5 години

Отварям приемна, срещу входирана молба в мвр за отказ от бг гражданство награда от 5000 евро плюс самолетен билет пожелание! За цяло гето сумата се удвоява. Адреса е Дондуков 1!

36

Анонимен

преди 5 години

Да махат тия надбавки и да приключваме.

35

Крум

преди 5 години

Хората трябва да се оценяват индивидуално а не групово. Тези закони не са групови. Освен това в конституцията е написано, че хората имат права и задължения.Тези закони важат за всички и не са базирани на раса или религия. Къде е ДИСКРИМИНАЦИЯТА? Да започнем да говорим за BULEXIT ли? Знам нашите политици са беззъби кучета.

34

Българина

преди 5 години

Ами нека да е с успеха от ел тестове! Мин 4 ка! Тестове по целия материал, български математика история.....

33

Анонимен

преди 5 години

Права, права, права! Няма ли някакво задължение към обществото!?Толерантност значи да се оставиш да те крадат а ти да си плащаш.

32

Анонимен

преди 5 години

Не е морално лица, които не плащат данъци да източват социалната система.

31

Анонимен

преди 5 години

Е те от тая европа ромите станаха толко нагли ! Спирайте им помощите та да се изнесът в Германията, там да си ги интегрират, скапанняци

30

1234

преди 5 години

Ако го беше казал Бог, щях да го имам впредвид. Но го казват сорогади така че фуцк оффф! Предлагам национална програма финансирана от данъците на българите. За всеки ци га нин върнал личната бг карта и преселил се в брюксел по 10 000 евро, за семейство с 50 процента повече

29

Анонимен

преди 5 години

Това нищо не отменя. Само брътвежи на Съвета на Европа.

28

Е?

преди 5 години

Вчера писаха, че за 5 учебни часа неизвинени за месеца, ще спират детските за година напред?!Това сега отменя ли го?

27

баба мара

преди 5 години

българия да излиза от нато и ес докато е жива виждате всеки ден какво ставаист конвенция мобилност бежанци пари

26

мак

преди 5 години

Пак в полза на въпросните се изказват. Училището е задължително, каква санкция може да има за тях, ако не финансова? И щом могат да правят с....кс и да раждат, третирайте ги като възрастни, а не като деца. Значи на инвалидите им намалявате пенсии с *** методики, а за деца с деца на ръце ще давате. Чудничко.

25

Анонимен

преди 5 години

Защо изплащането на детски да е свързано с доход, а не с училище? Аз никога не съм получавал детски и се чувствам дискриминиран. По доход. 100% от НЕ получаващите са различни от роми.

24

АРЕ ЧУПАРЕС ОТ ЕС

преди 5 години

Тия взеха много да ни командорят. Даже грам приличие нямат. На ГЕРБЕРУНДИТЕ и СДС им се плюят в лицето, а тия все викат ЕВРОПАТА, ЕВРОПАТА, Опасност, хибридни войни. Че даже за ядрено оръжие взеха да плямпат. Г.нусния А. Тодоров каза при КОРИТАРОВ / агент Алберт/ , че идеята на ПАСИТО бил супер. А самия Евреин си призна, че това му била детската мечта и от 2002 това си хортувал с американците за ракети тук

23

Анонимен

преди 5 години

Поредната скандална новина!Триенето на коментари за започне...сегааа!Старт!

22

Бате Гойко

преди 5 години

"А има ли някакъв вариант, при който суверенът, демек ние- народът, да си упражним волята в собствената си държава?"Не.

21

Анонимен

преди 5 години

"нарушава Европейската социална харта на Съвета на Европа"А има ли някакъв вариант, при който суверенът, демек ние- народът, да си упражним волята в собствената си държава? Щото мене изобщо не ми дреме за хартите и съветите ви.

20

Анонимен

преди 5 години

А как ви се струва че не можете да минете технически преглед на МПС ако не сте си платили глобите....какво общо имат глобите с техническото състояние на автомобила...