94

Българин

преди 5 години

До 101: Ти си срамно неграмотен! Да не си комунист?

93

Анонимен

преди 5 години

До 102 АнонименМай доста си се надрусал ве другарю Гендар Сороски ! Та те отдавна са там и вече са разположили ракети към САЩ. Ще стане интересно

92

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са докарали в Венецуела ракетки С400 и модерни електронни системи. Скоро ще пише в пресата, че тока в Ню йорк е изгаснал по неизвестни причини за 6 часа

91

Анонимен

преди 5 години

Тези самолети са комуфлажни за отвличане на вниманието.Ще ги натоварят със злато,до сега над 100 тона злато е отмъкнал Путин,протрива ръце за още толкова.Путин оглозга Венецуела!!!!!

90

Вв Путин

преди 5 години

Янките ще цвилят на умряло пак.....искаха да отворят още един фронт обаче няма да стане май.Във Сирия им го навряха 10 ката, с Украйна имат частичен успех, сега ровят във Венецуела. Гадни копилита

89

До Бдинец

преди 5 години

Срам ме е за теб, че си от моя роден град, съсипан от фильовисти и костовисти дотолкова, че гербавите почти няма какво да крадат!Сергей Шойгу беше няколко мандата министър на МЧС (Министерство Чрезвичайных Ситуации).Създаде високоорганизирана военизирана организация, притежаваща страховита техника - няколко самолета, вкл. амфибии Бе-200 за гасене на пожари, въртолети Ми-26, най-големите в света, Ми-6, камиони с повишена проходимост,полеви болници, лекарства, палатки, всичко! Пожари, наводнения

88

Работилата,

преди 5 години

Като преписваш от "Дойче Шайссе", прави го грамотно! Човекът се казва Александър Гольц, а не Голтс! И не е военен експерт, а журналяга, ярък противник на Путин - писал е разни петиции, организирал е организация заедно с Гари Каспаров. Въобще, достоен до бъде цитиран от ДВ!А дали Русия ще се ангажира с подкрепата на законно избрания президент Мадуро, ще решават в Кремъл и Военното министерство, а не в Берлин. Там да си гледат халбите и вюрстхенчетата!

87

Анонимен

преди 5 години

Готви ли се Русия за военна намеса в конфликта във Венецуела?Че тя вече се намеси.

86

Анонимен

преди 5 години

Правилният въпрос е,"канят ли се ФАЩ за с война с целият свят",чрез нацвъканите из планетата стотици военни бази?!Даже в Аборигения има цели четири,като само две са и достатъчни да държи аборигените във вечно американско робство,ама,явно,за по-сигурно,щом са им предоставени от нагЪЪзниците хептен безплатно!

85

Анонимен

преди 5 години

Блядкитe да изпратят храна на Мадура, че венецуелците гладуват.... а тия *** изпращат войници, толкова им стига мозъка алкохолизиран.

84

Щирлиц

преди 5 години

Конфликт няма.Засега.Американските *** се опитват да организират майдан,и за техен късмет Мадуро ги търпи.А отдавна трябваше да са изметени и заровени.

83

Анонимен

преди 5 години

Ако Русия се намеси с военна сила във Венецуела,населението ще продължи да преживява с 20лв. на месец както до сега за неограничен период от време.Лошото е че никой не пита народа дали иска да продължава да мизерства,а му налагат насилствена диктатура.Та кой е луд да живее/преживява както в Северна Кореа.Докато Сев. Кореа има кой да помогне,то във Венецуела няма кой.Хората там нямат и най елементарни права,и почти никакъв достъп до световни новини.Каквото им спуснат ,,отгоре''.Дано се оправят.

82

Страхил

преди 5 години

За братушките да няма пак Груз 200, като в Сирия. И там " Вагнер " бяха много отворени, ама янките им сцепиха дупарите. Тук ще е още по - яко, без вазелин. Горна Волта трудно ще скача срещу великите сили и то на тяхна територия. А платените троляги от руския център на Шипка 6, нека си тролят.

81

Анонимен

преди 5 години

До БдинецИ к'во? Ти виж един пожарникар и един физкултурник какво ни причиниха, пък тогава гледай Русия! Сталин познай за какъв е учил, пък какво хубаво Червено знаме заби на Райхстага! И точно в Уикипедия си пише на чист руски, че не е служил като донаборник.Минин и Пожарски сигурно са били генерали? Агент "Иван" какъв бил? Каракачанска овчарка?

80

Анонимен

преди 5 години

Защо САЩ могат да имат бази навсякъде,вкл. България, а Русия да няма бази във Венецуела,а,?Защото руснаците са идьоти и империалисти и няма място за сравнение със САЩ и Европа.

79

Бдинец

преди 5 години

Малии колко заблудени българи имало !!!Не знаят или по-точно не искат да възприемат ,че прехваления военен министър,,генарал" Сергей Шойгу не е служил в армията!В тубата има биографията на Шойгу ,на руски език е ,би трябвало да и вярвате!А и уйкипедия никъде не пише ,че Шойгу е служил и има военно образование!

78

Венецуела-тъжно е!

преди 5 години

Във Венецуела средната месечна заплата е около 5 долара. Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и ограничен и контролиран достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

77

Присмехулник

преди 5 години

дойче веле вместо да се напъва с несвойствени и трудно-смилаеми за нейните "експерти" анализи е по-добре да спретне някоя статия за наближаващите пролетни гей-прайди в центъра на евроатлантизъмите!... :-)))

76

Русия в изолация

преди 5 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже, а и джудже и е президент...

75

Анонимен

преди 5 години

Русия не се готви! Русия е вече Готова за намеса в чужда държава.Руснаците отдавна са там.Иначе до сега народът на Венецуела отдавна да е ритнала Мадуро по М**те.