68

до лъжливия 57

преди 5 години

Купувачът има по-голям интерес да бъде вписана реалната сума, която плаща, защото при проблеми с имота остава с пръст в устата. В последните десетина години почти няма апартамент, изповядан на данъчна оценка. Много е затегнато положението, а и хората ясно разбират какви са рисковете при неперфектна сделка и сами предпочитат всичко да е написано черно на бяло. Така че, не си измисляй! Дeбилните ни управници и мафиотите може и да лъжат, но средният българин вече не.

67

всеки знае и вижда

преди 5 години

Това са жълтите стотинки на властта --- спасението за истинските пари е навън и те са навън това тук е това което те не са определили като риск даже не им е идвало на акъл ,че някой ще ги рови за тези жълти стотинки --това са хора над парите ---защо не погледнат и кметовете и хората от екипите им от проектанските фирми с който работят и прочие дирекгтори на разни структури и ще се окаже че всеки на определен висок пост е пълен бедняк живеещ в охол защото някой в семейството му е много кадърен.

66

Коце кмета

преди 5 години

И наградата за социална програма на годината отива при Артекс :-)

65

Анонимен

преди 5 години

Скоро няма да изповядвате сделки на данъчна оценка. Ще ви назначат оценител и ще плащате, колкото ви кажат. И не само Цецо-Мецо, а и обикновените скъсаняци. Но няма лошо, ще има повече данъци за Държавата. БСП с кампанията си осигури парите поне са два F-16.

64

Ewto

преди 5 години

До E2-E4Не го е купила а го е получила като обезщетение за имот.

63

Анонимен

преди 5 години

Абе да взема и аз да отида до Артекс. Ще ги офертирам за 300 евро и ще пиша.

62

бай Х

преди 5 години

гледам и Левон хампарцунян си купил миналата година от тия апартаменти по 600 евра от въпросната фирма, като по съвпадение в същият ден банката му е отпуснала на дъщерна фирма на аспекти заем от 23 мил. още не мога да му забравя физиономията преди няколко години, като разправяше по телевизиите "Малко работи българина, малкоооо...."

61

E2-E4

преди 5 години

От статийката се разбира, че сделката е извършена от Елисавета Ганева две години преди да се омъжи за Лозан Панов. Те тогава може и да не са се познавали. То ако всички мъже, дето жените им са бръмчали две години преди брака, тръгнат да се развеждат, няма да остане здраво семейство в мамковината . .

60

днес

преди 5 години

Шефовете на Артекс кумове на съдия номер едно Лозан Панов. Върви, че ги съди.Те са си опекли работата отвсякъде.

59

Анонимен

преди 5 години

Ще си избият промоциите на ВИПОве като надуят цените за обкновените граждани,които ще плащат някакви скапани миши дупки цвл живот.

58

защо всичко това

преди 5 години

което се знае отдавна, излиза наяве винаги и само преди избори? нали уж за принципи говорим?

57

Анонимен

преди 5 години

не познавам въпросния панов, нито жена му. били се оженили през 2015, ама тя купила малко по-рано? на кой свят се намирате? в кой век? това да не еботи таз като през средновековието - срещат се двама и веднага се женят? като ги защитавате, някой направи ли си труда да провери от колко време преди това са живели на семейни начала и какво точно работи тази съпруга, че получава жилище на 8 пъти под пазарната цена?

56

Анонимен

преди 5 години

Преди 5 години купих апартамент за 40 000 , по документи за 19 000 . Продавача искаше да бъде вписана действителната сума , но брокера каза че всички правят така , т. е. сега плащам по-нисък данък.Не оправдавам Цветанов и Цачева, но този скандал е дело на БСП. Колко ли от техните имоти са на занижени цени за да не плащат данъци ?

55

Артекс

преди 5 години

Ние искаме в нашите блокове да живеят ВИП персони. Тези хора заслужават уважението, затова и когато някой Селинджър продал нивите пита, му обявяваме 3000 евра на квадрат. Не искаме любимите ни политици да имат допир до простолюдие. И да, можем да правим подаръци, така се строят незаконни небостъргачи

54

Анонимен

преди 5 години

симпатяги са всичките :).. и това даже не е върхът на айсберга - сещайте се що комплекси се настроиха из цялата страна и колко депутати, шефове на агенции и институции, съдилища и прочие са 'купували' по 200 евро квадрата, ако въобще са ги плащали.

53

Гашо

преди 5 години

Оставка за фирмата на съпругата на Лозан

52

Психодиспансер

преди 5 години

Апартамента е придобит през 2013 от жената на Панов. Бракът им е от 2015, та питам вече като се женим да искаме имотна декларация или да предизвикваме проверка от НАП на физическо лице ли ? Всички знаем причината *** да пръска кал навсякъде .....

51

Мнение

преди 5 години

Купувайте ! Някои карат месец за месец - от заплата на заплата, за да доживеят. Работиш, за да си купиш лукса наречен "ХРАНА". Наем, сметки (ток, вода, парно, телефон, интернет...). Удържат ти от фиша за заплата, за измислени осигуровки (здравни от които смисъл няма, защото си доплащаш и получаваш калпаво обслужване; за пенсия, която няма да доживея да взема) и други подобни измислици на монетарната система ...!

50

Иван

преди 5 години

Все повече се вижда, че Артекс са си 'купували' близост, а нашите управници, водени от алчност, не са си дали сметка, че много от тях ще изгорят.

49

Анонимен

преди 5 години

Що ви трябваше да вдигате този шум? С една бомба и щяхме да изчистим *** в България. Сега ще се наложи да ги трепем по отделно.