85

антиджендар

преди 5 години

азмразявибезплатно

84

удивен

преди 5 години

До 104 АнонименРано в неделя сте се дрогирал другарю Гендар Сороски!

83

антиджендар

преди 5 години

До 103 антиНатоИ София ще бъде унищожена при военен конфликт за броени секунди заедно с пишещите сороскигендари ! Супер

82

антиНато

преди 5 години

НАТО= военна терористична джендарорганизация на САЩ. Войната идва провокирана от тази организация и ще бъде последна за човечеството на земята.

81

Краси

преди 5 години

Сърбите получиха това което заслужаваха!Те са основната причина за неосъществяването на идеала за цяла България.Знаете ли колко българи са избити от тях и гърците в Македония?!По- скоро това не се забравя!!!

80

Дани

преди 5 години

Докато НАТО хврляха бомби по съседите, ние им осигурявахме въздушен коридор. И дори когато бомбите започнаха да падат в Горна Баня, казахме ама моля ви се продължавайте. Срамна история.

79

Гост+

преди 5 години

Бомбандировките в Югославия бяха само грозното начало от агресивното военно-криминално поведение на НАТО по света, не санкционирано от ООН. Последва Ирак, Афганистан, Либия. Агресивното настъпление към Русия е в нарушение на всякакви предшестващи договорености. Днес агресивното настъпление включва Украйна и Грузия. Ако тази агресия не бъде спряна, не е далеч бъдещето, когато васаллна България ще бъде въвлечена в война с Русия - нещо което дори Хитлер не успя да постигне през 2-та СВ.

78

sofeto

преди 5 години

Така наречените "Великите сили" създадоха този експеримент "Югославия" и србете повярваха че са безсмърни. Същите тези велики сили ги поизбомбиха малко, върнаха ги в реалноста и дори ги скъсиха!

77

1234

преди 5 години

нато са турци!

76

Миро

преди 5 години

Никой не обича предателите,независимо от къде са те!!! Всеки обича умния и разумния човек!!! Предател с предател се мразят,но умен с умен се уважават!!! ОТ *** ЧОВЕК УМНА РАБОТА НЕ ОЧАКВАЙ!!!

75

Укипедия БГ

преди 5 години

Тази война започна заради БГ предателство от страна на службите!

74

Анонимен

преди 5 години

България заби нож в гърба на братята си. На този свет по близки от макетa и сpъбe немаме. Демонично е да бомбиш жени и деца с уран.

73

Миро

преди 5 години

Не ни трябва никакво НАТО!!! Там са едни предатели само!НЕКА СЕ РАЗПАДНЕ ТОЗИ СЪЮЗ! КАКВА Е ПОЛЗАТА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ НЕГО!!!1

72

Подмазвачи

преди 5 години

Кво се подмазвате на Сърбите бе. Когато ни нападат 1885 добре ли е било на България. Сърбите винаги са били против България и винаги са действали в съюз с друга държава срещу нас дори когато сме били в добри политически отношения.

71

Анонимен

преди 5 години

Великата армия на Наполеон да не би да я загуби заради вас бе руски *** ..Гази ви като гнили домати във всяка битка ... една победа нямате при все численото ви превъсходство И така докато Швабите го биха при Лайпцик ... надувате се като крастави жаби самохвалковци ...Само за смях ставате

70

З

преди 5 години

До Майната им на србитеМайната им но проблема е че ти си следващият. Мислиш ли че на американците им пука кого убиват, те са тренирани роботи. Ако утре им заповядат да те бомбардират мислеш ли че ще те съжалят защото си много интелигентен българин.

69

?

преди 5 години

До АнонименПартизани в България не е имало.============Шумкари им викаха.

68

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Сръбите не са християни... - те изповядат тяхна си - сръбска и религия и повтарят непрекъснато "*** ти бога" и направиха етническо прочистване... - затова няма да е зле на всеки 20 години НАТО да им пуска профилактично по някоя бомба...

67

Анонимен

преди 5 години

Хич не ми пука че ще ми слагате минусчета УБИЙЦИ. Позор, Срам за Убийците САЩ и Мижи турките Европейски. За еврейна Паси който така ни се отблагодари че сме ги спасили от Хитлер. УБийци хвърляите УРАН да видим до кога ще търпи тъпият народ Смърт на Сащ

66

Анонимен

преди 5 години

Днес е ден на траур. 20години продължават да умират хора от урана на американските ни съюзници. "Приятелите"ни повишиха благосъстоянието на военната си индустрия изхвърлиха си урана над домовете ни. Желая всичкото зло на света и в ада на престъпниците американски