34

А не бе швепс

преди 5 години

Тотална разруха... Здравеопазване... Съдебна система... Пенсионен фонд.... Образование.... Мутрализъм тотален.... И всичко това от политическата наглост, която ние допускаме....

33

Анонимен

преди 5 години

Това,че обръщаме толкова внимание на този доклад свидетелства единствено,че България е американска колония. Иначе съдебната ни система е отвратителна, особено прокуратурата. Знам прокурор в окръжна прокуратура, когото адвокатите наричат "прокурора на мафията", говори се за директно купуване на длъжности чрез ВСС и т.н.

32

Fool

преди 5 години

Не знам автора или коментаторите дали не са сложили някакви розови очила. Как да няма чувство за безнаказаност?! Гледаш политиците всички го имат това чувство. Всички органи на реда го имат, ромите го имат. Сигурно повече от половината население го има. Много е просто, няма чувство за безнаказаност защото няма върховенство на закона. И като гледаме мамините ни парламентарни убавци как са вечно "законни" как да имаме ние вяра в наказанието?!

31

Анонимен

преди 5 години

Що за въпрос?Вгледайте се във властта и ще видите,че всички имат чувство за безнаказаност.Апартаменти за милиони,чантички за 18 000 лв.на фризьор с шестима бодигарда,обществени поръчки за свои хора за милиони ,а вече и за милиарди.Нещо да не е ясно?

30

Анонимен

преди 5 години

А докладът на Кремъл кога ще излезе?

29

Скептик

преди 5 години

Шайката загроби България с дългове към еврейските банки, ликвидира стратегическите проекти на енергетиката, обвърза България с дългосрочни задължения за Ф16 и вече си свърши работата. Сега ще стане неудобна, ще бъде прибрана в ъгъла. Може и някого от тях да осъдят за някое одеало. Ни важното е сега да станат ракета носител на "новото" демократичното, но винаги вярно на чичковците.

28

анонимен

преди 5 години

Както казвст самите САЩ, всичко е интереси. Когато се потвърди, че ще купим доброзорно хвърчащи тенекии на десетократни цени, бяхме най-добрите им авери. Та САЩ е само интереси, комерсиални интереси и нищо повече.

27

реалист

преди 5 години

Шайката започна да си строи нови "жилища", където ще са на държавна издръжка. Да, ама на дали. Това е само усещане.

26

Анонимен

преди 5 години

А кой да го строи?Нали затворите са на подчинение на Ц.Цачева.Да не искаш да строи затвор за себе си.Ама тя пък ще поиска и луксозен да е.

25

Анонимен

преди 5 години

Според ГЕРБ у нас имало само усещане за корупция,но корупция-не.Вервайте им.

24

истина е

преди 5 години

Бързо да се строи затвор с екстри ,защото има стотици политици и бизнесмени ,които трябва да си запазват килии с южно изложение !!

23

Анонимен

преди 5 години

Има,имааааа.И то е най-силно при властта.

22

Скептик

преди 5 години

То дето САЩ нямат чувство за безнаказаност пък да дават акъл. Правилно каза колегата тоз доклад е инструмент с опорни точки по които да се водят местните пропагандатори. Сега ще има основна тема за изборите - корупцията. И ще се възродят окапалите стожери на морала от Седесере.

21

тук са прави САЩ

преди 5 години

Затова най-добре да си внесем съдии и прокурори от Румъния, ЕС, може и от САЩ, защо не от Русия и Китай!Явно не можем да се управляваме сами, доказахме го 30 години!

20

тук са прави САЩ

преди 5 години

Разбира се, че има чувство за безнаказаност в България и съдебната ни система е пълна трагедия.БГ-съдии и прокурори не стават...............или с некадърни, или са корумпирани!За това са прави американците!

19

Анонимен

преди 5 години

проф. Проданов ми звучи като проф. Вучков! само дето никой не е чувал нищо за него!

18

Анонимен

преди 5 години

как може да "подринеш" нещо, дето не съществува?

17

Анонимен

преди 5 години

Разбира се! България е най-хуманната държава!Е, само да някои хора, но все е нещо.

16

Американ

преди 5 години

В Бг чувството за безнаказаност е повсеместо, даже и за тежките престъпления извършени от голтаци наказанията са смешни, направо символични. Престъпността в Бг се толерира от 30 години насам.

15

Шоп

преди 5 години

Тоя *** - проф. Николай Проданов - кой си мисли че заблуждава?