19

ANARCHY

преди 5 години

До 17Първо:нямам връзки в БСП-то.Второ: булевар го водеха, когато аз бях дете.Сега е улица. Сега ще ти кажа какъв е проблема.Идеята е, паркиралите коли да са от двете страни на улицата.По средата ще има двупосочно движение.Я тогава"СОФИЯНЕЦО", нали претендираш ,че явно си от по стара рода от моята, кажи ,как ще се разминават там тролейте.Явно си запознат с улуцата, по-добре от мен?

18

ANARCHY

преди 5 години

До Стар софиянецТочно, един нормално мислещ човек тук.Сега разбирате ли ,защо протестираме и най-вече, заради цялата затъмненост по този случай.

17

до ANARCHY

преди 5 години

Я кажи какъв е проблема? Защото от страни изглежда точно че заради премахването на част от паркоместата е цялата патаклама. По цяла Европа има линии на градския транспорт които вървят на обратно по еднопосочни за коли булеварди. Пък стана много модерно да се дели кои Софиянец кои не, само да не се окаже че мойта рода е стара софииска пък на тебе баща-ти да е дошъл от някое село работник по партиина линия и затова сега имаш връзки в БСП-то, хахаха. И затова не си наясно че е Булевард.....

16

ANARCHY

преди 5 години

До АнонимеАми как, с протести явно.Ако си седим и наблюдаваме безучастно, ще си правят каквото искат.

15

Стар софиянец

преди 5 години

До 14Сетих се и за този вариант, но не вярвах, че някой е толков зле, че да го приложи. Преди години живеех на метри от това кръстовище, когато Фритьов Нансен беше двупосочен и в този участък, както и Патриарх Евтимий. Знам защо ги направиха еднопосочни и сега ако върнат двупосочното движение по Фритьов Нансен по цялата му дължина, още ще забавят движението на всички, които преминават през кръстовището.

14

Анонимен

преди 5 години

До Стар софиянецНаистина е калпаво написано. Всъщност тролеят ще се движи по Фритьоф Нансен срещу движението на автомобилите и ще прави ляв завой по Патриарха. В посока Лозенец ще минава отдолу през подлеза

13

Факт

преди 5 години

Който протестира го чака съдбата на Иванчева.

12

Анонимен

преди 5 години

До anarchy:Да нужно е гласност.Но теУбиха съдебния надзор и изпипахамълчаливото "съгласие"до съвършен-ство,с повече наглост и наложено свласт.Властта еднолично от банкя.Иванчева е пример за тиранията.Е какда заработи обществена система.

11

ANARCHY

преди 5 години

До Стар софиянецТочно това е, че и в СО не знаят и не могат да дадат смисленни обяснения.Никой, дори на срещата организирана с тях, само се споглеждат и вдигат рамене и казват не знаем от къде идва.Това нормално ли е???Явно има едни 7 милиона да се усвоят и не са очаквали реакция.

10

ANARCHY

преди 5 години

До ДаниелА вие защо не дадохте по голяма гласност.Или си мишкувате и очаквате някой да ви подкрепи.При нас криеха до последно какво се случва.И от СО и от Градска мобилност.А вие защо спахте, а не разлепихте на всякъде, не дадохте гластност.Трябва гластност бе хора, когато се засекат нередности, не става по разни форумчета и статийки.

9

Стар софиянец

преди 5 години

Какво значи "На бул. "Патриарх Евтимий" вече има изградени два леви завоя"?Ако става дума за двете ленти за ляв завой от Патриарх Евтимий по Фритьов Нансен, то тях си ги има открай време.Не разбрах и откъде ще минава трасето на тролея в посока Петте кьошета?По принцип трамвая винаги е за предпочитане и заместването му с тролей или автобус може да го направи само някоя самоковска учителка по руски, която изобщо не разбира проблемите на големия град.

8

Даниел

преди 5 години

Тия се събудиха, когато 2 години протестирахме с/у спирането на Тм 6, що не бучаха. Сега вече опънаха жиците и стълбовете и се сетиха да бучат.

7

ANARCHY

преди 5 години

До АнонименИ не е булевард, разбирачо, улица е!!!!!!Аман от "СОФИЯНЦИ '

6

ANARCHY

преди 5 години

До АнонименИ как разбра ,че са 10 възрастни семейства. Много странно. В подписката до тук има 350 подписали се граждани.Пак повтарям, не си драскайте тук, просто за да си запълвате времето, хванете се на работа и свършете нещо полезно!

5

ANARCHY

преди 5 години

До АнонименАми ние столичани протестираме, когато има нередности.Не сме прости драскачи , като вас.

4

ANARCHY

преди 5 години

До Анонмимен Защо говориш , без да си запознат.Много мразя евтините драскачи под разни статий.Аз например нямам кола, така че дали ми е за паркомястото.Недей да пишете, когато не разбирате проблема.

3

Анонимен

преди 5 години

Портестират за парко местата, за нищо друго, хванали са и 10 възрасни семейства които не знаят защо протестират. Всеки накупил по 2 коли и се чуди къде да ги спира. Толкова голям булевард и нямало място за тролей хахахаха как щели да минават линейките ами като на обикновено Т-образно кръстовище регулирано със светофар. Та тролея да върти още 5 минути в задръстване и всеки ден 5000 души да си губят времето заради 20 паркоместа.

2

Анонимен

преди 5 години

Браво,бе столичани.Няма ли за какво друго да протестирате?Да ви дам идея тогава-за некачествените ремонти,за далаверите на властта,за за пилеенето на вашите данъци и т.н.

1

Петър

преди 5 години

Така се работи при гроб, всички са на някой роднини и приятелчета.