16

Анонимен

преди 5 години

Имат НАГЛОСТТА да говорят на ти и да псуват! Ужас!

15

мен

преди 5 години

Проблема им е на тия че ще им свърши кеша, който не се обявява и крият доходи.То затова ги е страх. Не били подготвени шофьорите, карали неизправни автомобили и нямали лиценз. Дрън, дрън. Навякъде по света са един дол дренки тия бакшиши. Ами това се казва конкуренция бе ***, който предложи по добър и евтин сервиз той печели клиента. В Канада Убер дойде преди 3 години и им такова мамата на тия измислени таксита. Ама тук се дава шанс на всички а у нас всичко е монопол.

14

Анонимен

преди 5 години

Каква приятна и атративна тълпа ... Какви са тея генетични недоразумения там бе?

13

Анонимен

преди 5 години

ТИ СИ ГОТОВАНЕЦА, КОЙТО КРАДЕ И ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ!!!НЕ ЗАСЛУЖАВАШ ДА ДИШАШ БЪЛГРЪСКИ ВЪЗДУХ, РАЗБРАЛИИИИИ!!!!!

12

Анонимен

преди 5 години

И кво му беше на уберката?Таксто :Ми виж ся, слушай *** - ша ти зема 12 лева до там - После ти иска 17 и се мръщи, ако му дадеш точно.Убер:Приложението ми казва ТОЧНО колко пари ще дам. Виждам, кдъе е паркирана колата. Човека има 4.6 звезди, същия маршрут 6.5 лева:- Добър вечер! Имам бонбони за сдецата, ако желаете!И ТОВА Е!Имах познати, които се хващаха, между лекциите, когато имат време, да карат и си вадеха по 30-40 лева, за 3-4 каране. Ама сега, не можело ... пУУУУУ!

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7Като не ти харесва в България, има и други страни. Там такива готованци като тебе ви чакат с отворени обятия. Хващай самолета и да те няма.

10

Додо

преди 5 години

Сигурен съм, че бакшишите протестират, защото са загрижени за сигурността на клиентите! Хаха! Клоуни жалки! Сега сериозно - интернет приложенията Лифт и Убър завинаги промениха таксиметровия транспорт на Запад, няма как да се забрани и избегне в Бг. Времената се променят и може би е за добро! Защото по-противно нещо от таралясник такси, опушено и миришещо на нещо средно между обор, крака и фабрика, и със шАфьор от индийски произход, промяната едва ли ще ни донесе!

9

Конспиратор

преди 5 години

Максим е измислен от Путин, за да клати сабилността на евратлантическа България.

8

Чиновник

преди 5 години

"На финала сме, надяваме се КЗК да излезе скоро с решение и да спре тази измама", коментира шефката на бюджетната комисия.-------------------------------Както виждате, държавата прави всичко възможно да спре тази ИЗМАМА. Проблема на простолюдието е, че нямате навика да четете докрай, а дори да прочетете, рядко интелекта ви стига, за да разберете какво ви се казва. За вас най- важното е да плюете и да се оплаквате.

7

Анонимен

преди 5 години

НЕ! НЕ МИ ПУКА, ЧЕ НЯМАЛИ РАБОТА!Аз няма да плащам за скапана и надценена услуга! Махнахте Uber! Защо? Защо не минахте КЪМ него. Хем повече пари, хем си подбираш клиентелата. Аз не мога да се оплача от шофъра? Ако го направя в публичното пространство, дебелия бабаит ме заплашва и съди!? Какви са тея глупсоти!!!!!!!!!!!МРАЗЯ Я ТАЯ СТРАНА ВЕЧЕ, ОТ ТАКИВА ИДИОТЩИНИ! ПИСНА МИ НА ПИТОНЯ, МАЙАНА!

6

Анонимен

преди 5 години

То и при лицензираните няма сигурност за качествата на водача, както и автомобила.А КАТ да започне да проверява наред всички таксиджии за купени книжки че много се навъдиха от защитения етнос.Да те е страх като си поръчаш такси,какъв ще дойде.

5

Товарищ

преди 5 години

,, Максим" са руснаци - закривай !!!!! Спряха ,, Юбер " , а за тия може ?! ЗАКРИВАЙ !!!!

4

Анонимен

преди 5 години

При тая мизерия всеки гледа да припечели по нещо за да има какво да яде семейството му. Гледам цените в магазините на цъфналата мутроландия и ги сравнявам с тези в Австрия и Германия. Според заплатите ни тези цени са два пъти по високи от немските и австрииските. Да не би ние да сме по богати от немците и австрииците.

3

Анонимен

преди 5 години

И как събират доказателсва и за какво?? Ако се окажат с по читави и възпитани шофьори а колите нови?? С какво едно жълто такси на почти милион километра е по-сигурно от частен автомобил на 30 000км??

2

the Ghost

преди 5 години

Сега е момента който е бил прекаран от бакшиш - да си го намери в тълпата и набие :)

1

Х

преди 5 години

За Убер не може за Максим можело. Ама чакай, те са по брацки... руски са. Тихо!