52

Горан

преди 5 години

Изглежда животните са решили да прогонят натрапниците от зелените площи, хахахаха :) Козел предвождащ кучета! Жестоко! Шеф Дьо Лу, ама козел! Уникално! Истинска загадка е, как така козелът, иначе плячка на тия зверове сега ги предвожда! :)

51

Striker

преди 5 години

Дори животните се обединиха срещу провинциалистите, хахахаха! Давай, козльо!

50

Анонимен

преди 5 години

В парка се ходи в рицарска броня предпазва от разгонени пръчове кучета милиционери роми и зомбясали гугутки.Ако имате място и с пушка тя предпазва от банкери данъчни рекламни агенти спец полицай хората на Митьо Очите, не приятелски настроени не хапещи домашни кучета и вървящите в комплект с тях собственици и от ненормални комунисти и фашисти.Въобще в България ако не си от Джеки Чан и Арнолд Шварценегер нагоре не идвай.Тук е великата балканска дива брутална жунгла.

49

Анонимен

преди 5 години

Абе хора отклонявате се от темата.В България всичко може.Някой долу беше питал в 20 те минути в който колоездача чакал помощ какво станало.Повярвай ми не искаш да знаеш но порноканалите ще дадат добри идеи по темата.Както и българския Тарзан Нинова.Може в България да те онод.и див пръч и да те изпохапят кучета воайори секс маниаци а докато това става да те обират манга.ли.Дано пръча не е обратен че тия кучета много ще скимтят.Егати зоофилското порно нормални ли сте ве.

48

Додо

преди 5 години

Последно, козела ли е Евротолерантен и изповядва Евроатлантически ценности, или кучетата?

47

баща

преди 5 години

До СофиянецОчевидно си приплод на обирджии на мандри и кошари и убийци на попове и даскали заселен в имоти на разселени убити от родата ти. Очевидно си ходил да пушиш пред паметника на съветската армия в часовете по биология. Елементарна представа си нямаш, но имаш огромни претенции. Душичката ти е селска, гена ти е селски. Кучелюбците сте крайно неумни селянчета, капиш !А иначе, да не съм роден в София. Живея в къщата на дядо ми от около 25 години...

46

aa

преди 5 години

мале не е истина къв динозавър

45

Тити

преди 5 години

Ех,Софе,Софе!

44

Анонимен

преди 5 години

Това на клипчето ли е пръчът?

43

софиянка

преди 5 години

До СофиянецПреди няколко години в Южния парк английски булдог целенасочено нападна и жестоко нахапа дете на 1год. Собственичката не очаквала да се случи, защото това било най-доброто куче в целия парк.

42

софиянка

преди 5 години

снощи на ул.Петко Каравелов в кв.Иван Вазов премина побесняла глутница от 15 едри кучета. не е само в крайните квартали и около катуните.

41

Софиянец

преди 5 години

До бащаСелчо, научи детето си да обича животните и да не се плаши от тях. Децата копират поведението на родителите си. До сега не съм видял дете расло в нормална семейна среда, което да не обича животните. Само като ти чета риториката - "животновъд", някакви неумели опити за красноречие, и ми става ясно за какъв претенциозен провинциалист става въпрос.Не ми стана ясно кога пристигнахте в София, кога започнахте с претенциите. Ако не ти харесва начина на живот в столицата, знаеш какво да правиш?

40

Братя Гръм

преди 5 години

Ако към глутницата се присъединят някоя котка и петел ще стане като в Бременните музиканти.

39

Очевидец

преди 5 години

Козелът опна един джорналист от днесъ.бг

38

Анонимен

преди 5 години

Български проблеми, нек'ви!

37

дедо

преди 5 години

А некоа коза нема ли... за един приател питам..

36

Да допълня...

преди 5 години

До Georgi Georgiev 29 Всичко трябва да се промени.Така е , ама президента не казва как да се промени , а само констатира.

35

Анонимен

преди 5 години

Кучета и подивял козел нападат в парк!...Горкият козел - Нинова го е целунала и е подивял!

34

Nightborn

преди 5 години

В БГ-то всичко е наред ! Козел води глутница кучета, а глутница чакали, предвождани от представител на "род плодови зеленчуци" (справка Уикипедия) опоскват като за последно страната ни и отупват брашняния чувал до скъсване.

33

hahaha

преди 5 години

До Georgi Georgiev, абсолютно сте прав. Просто под всяка статия за проблемите на София яростно започват да се нападат хора от провинцията. Живял съм в София. Виждал съм селяшко поведение от провинциалисти, но и от доста софиянци със самочувствие на собтсввеници на столицата. Възпитанието не е въпрос на произход.