72

Един турчин

преди 5 години

Сори,лапсус...българското население!

71

Анонимен

преди 5 години

До 74И пак Нишо не избиха. Ако бяха целели дет трябва, с регион щеше да е доста по-спокоен.

70

Анонимен

преди 5 години

"По време на Османската Империя,България е била с население около 2 млн. души."Играем на "Открий грешката" в изречението....

69

Анонимен

преди 5 години

По данни на НАТО, в рамките на въздушната операция "Съюзна сила" (Allied Force), продължила 78 дни, самолетите на алианса са осъществили 38 хиляди бойни полета и над 10 хиляди бомбардировки. При това те са изстреляли 3 хиляди крилати ракети и са хвърлили 80 хил. тона бомби, включително касетни и с обеднен уран. Пактът е нанесъл общо 30 хиляди удара с ракетни снаряди, съдържащи обеднен уред, макар Белград да твърди, че става дума за поне 50 хиляди бойни глави.

68

Анонимен

преди 5 години

Иии защо? Човека просто си правеше хубаво за народа. Ако не му се беха ме сили, сега щеше да им е по-добре!

67

Един турчин

преди 5 години

Само за 20-30г. 2,5млн.българи напуснаха страната и продължават да бягат.По време на Османската Империя,България е била с население около 2 млн. души.Мислите ли,че ако искаха да ви избият,нямаше да стане за близо 500г...?Напротив-населението е удвоено.Българите са раждали тогава по няколко рожби.Ама както и да е...!

66

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

Осъдиха Радован Караджич на доживотен затвор---МНОГО ПРАВИЛНО!И ГОЛЯМ ЛИЧЕН КЕФ

65

Анонимен

преди 5 години

Навремето, когато САЩ използваха във Виетнам прословутото си химическо оръжие Agent Orange (вид хербицид-дефолиант), с цел да се стимулира окапване на листата на дърветата в джунглата и така да бъдат разкрити позициите на партизаните, това провокира световен скандал, тъй като скоро след това започнаха да се появяват многобройни съобщения за масови поражения на мирното население, а също и сред американските и австралийски войници.

64

ИЗГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО

преди 5 години

https://youtube/watch?v=pm8mklcK2LU

63

Solar Power

преди 5 години

Другия който е направил тотален геноцид и то срещу БЪЛГАРИ е другаря Сталин. Всичко в Крим е разселено или избито.

62

Анонимен

преди 5 години

Летците, които хвърлаха бомбите с уран и шефовете им...............те не са престъпници , така ли????Долни лицемери са западняците................ясно е!

61

Анонимен

преди 5 години

Общото количество обеднен уран, попаднало на територията на балканските държави по време на въздушните атаки на НАТО, е достатъчно за създаването на 170 атомни бомби, като тази използвана от САЩ срещу Хирошима през 1945. Сред най-честите последици от въздействието на обеднения уран върху човешкия организъм са заболяванията на щитовидната жлеза, появата на злокачествени образувания, както и различни мутации на плода по време на бременността.

60

за Хага

преди 5 години

Съдът в Хага няма никаква легитимност, много държави вече не признават юрисдикцията му!!

59

Анонимен

преди 5 години

САЩ създадоха мюсюлманска държава на Балканите със сила тогава. После и още една. Помним бомбардировките над Белград, уранът също ни остана за подарък.Съдът не е независим. Резонансът на всичко това дълго ще отеква.

58

Анонимен

преди 5 години

Истинските престъпници са политици като Рейгън, Килъри Клинтън...........долната вещица и Барак Обама!!!

57

Анонимен

преди 5 години

Кой ще бъде съден за бомбите с обеднен уран хвърляни над Сърбия,които убиват и днес?

56

Анонимен

преди 5 години

Не му вервам на тоя съд, политически е.Нито на цифрите за жертвите, нито на тези за религиите им.Никога няма да кажат, ако има повече загинали християни, просто сега не е модерно това.

55

Анонимен

преди 5 години

Какво ще говорим за убити турци тук?Гледайте как турците днес разплакват дете у майка на кюрдите и се сетете какво правеха тук 500 години. И турци тръгнали да ми говорят за възр. процес и да се жалват. Турското безочие край няма.

54

до 58

преди 5 години

До Демокрация дива 58Точно така беше, Хашим Тачи опъваше дъртата вещица Мадлин Олбрайт, тя лобира пред ООН и САЩ да бъде създаден незаконният анклав Косово!!!

53

Анонимен

преди 5 години

Двадесет години след бомбардировките срещу остатъчна Югославия: ще бъдат ли обезщетени жертвите на използвания от НАТО обеднен уран?