8

Един от Северозапада

преди 5 години

Съмнявам се, обаче, че това, с кметовете, напоследък, е някакъв кризисен ПР на правителството. Помните ли репортаха за асфалтирането на улиците в един град в Северозапада? Дето една софийска фирма ги беше асфалтирала? Мислите ли, че имаше някакви последствия? Всяко чудо за 3 дни, кучето си лае, кервана си върви, комисионните от далаверите отиват където трябва, даже и нагоре по веригата, а народът мисли, че тези ПР акции са истина и ще има осъдени и с конфискувано имущество, едва ли не....

7

Един от Северозапада

преди 5 години

Всички кметове са за разследване, особено тези, които са вече 4-ти мандат, почнали от млад депутат на конгрес на БКП, осъмнали на другия ден като осъзнати СДС-ари, и от обикновени учители по истори, изстреляни до върховете, а от обикновена панелка-сега имат имоти у нас а и вероятно навън, спечелени честно само с една кметска заплата.Сраснали са с местните мафиоти и олигарси в престъпна симбиоза, но са се научили добре документално да прикриват далаверите си, зад лъскава външност.

6

Анонимен

преди 5 години

В България 99 % от кметовете има за какво да ги разследват. Дали умишлено или от грешки все са в нарушения.

5

Анонимен

преди 5 години

Чакаме разследване на всички кметове в силистренски окръг

4

НИК

преди 5 години

Значи за този кмет за 200000 лв. има екшън, камери, полиция, претърсвания и други подобни, а за Рейзито за 2 000 000лв му повдигат обвинение без екшън, полиция и камери. Има една малка подробност - кмета на Червен бряг е бил избран на този пост, като независим, а Панайот Рейзи, като наш кмет от ГРОБ.

3

С нетърпение

преди 5 години

Чакаме разследване и на кмета на Плевен !

2

Мене

преди 5 години

Евтин предизборен ПР. Пак се занимават с дребните риби, че по-лесно. А мафиотите и измамниците системно нарушават законите и застрашават живота на другите, но са недосегаеми.

1

Анонимен

преди 5 години

постановка, лов на вещици