23

Анонимен

преди 5 години

ами така ще е ...като се дават такива права на директорите...все едно че са някакви кметове...чувстват се недосегаеми и системата е такава,че ги прави господари на крепостните селяни-учители...а учениците са само материал...

22

Анонимен

преди 5 години

Защо непрекъснато ни пъхат мнението на този връзкар - директора на 51 -во .Други читави директори няма ли . Склед скандала с голите му снимки ,се чудя с какви очи пъчи гърди , че и дава акъл .

21

Анонимен

преди 5 години

Големи ревлювци сте.Едно време извикат ли родител в училище ,после в къщи -бой.Сега се жалвате и до ЕС,лигльовци,затова са и такива децата.

20

пипи дългото чорапче

преди 5 години

До1:Има си начини како да се постъпи.Не я оневиняват е, за Директор си има конкурси и критерии.По тази логика да оневиняват и убития пациент на доктора, защото му е за пръв път

19

Анонимен

преди 5 години

Истината ли търсим?Ми тя е явна и боде очи - от образованието в България на всички нива нищо не става! Който има възможност - да си спаси децата колкото се може по-навреме!

18

Бивш

преди 5 години

Много съжалявам, че тук не могат да се качват картинки. Със сигурност щях да пусна копие на моята жалба до ВСИЧКИ институции в БГ. Знаете ли само от къде отговориха? От представителството на Европейската комисия в София. Извиниха се, че не е в техните компетенции... От МО, Столична община, инспекторат и т.н. - НУЛА ВНИМАНИЕ! После: Върнете се българи! няма кой да ни слугува! Къде са децата на България! Ай сиктир!

17

Хм

преди 5 години

Да неприятно е да се видиш, какви простотии вършиш или говориш ,на клип ,разпространен в интернет! На мен пък ми харесва ,че децата го правят! Децата не могат да се защитят срещу учители, които ги тормозят! Дете не може да свидетелства и даже целия клас да твърди едно и също нещо ,то не може да бъде доказано! Освен ако не е на такъв клип! Битото дете в детската градина ,бебето удряно с бутилка по главата в родилното и прочие случаи ,щяха да бъдат покрити и виновните да продължат...

16

Бивш

преди 5 години

Г-жа ДЕРЕКТОРКАТА много обича да парадира с ББ, модни дрехи Макс мара и нагло поведение, типично за банкянска цар вулана! Ние трябва да сме и благодарни, обачче!!!! След пореден скандал с О Л игофренчетата в класа на децата и нехното НИЩОПРАВЕНЕ, аз просто ги отписах и преместих заедно с кучетата и жената в Европа! Това беше преди 4 год. Много ви благодаря, г-жо Деректор!!!!! Всъшност спасихте бъдещетео на децата ми! Неволно, но от сърце!

15

Абе стига

преди 5 години

Абе сега като им повишиха значително заплатите -- всякаква *** стават учители.Обратен ефект има понишението на заплатите. Учителите станаха "свещени крави", зер не ги пипайте. И какво ще се повиши качеството на образованието ли, НЕ - по-скоро ще стане по-лошо.

14

Ром"с

преди 5 години

Еми много правилно ,учителите да не влизат с контакт с родителите,защото учителите стават подвластни на родителските амбиции и виждания,дори е възможно и навярно е и тъй,някои родители търсят специално приятелството с учителите за по висша оценка по даден предмет на детето си.Децата не могат да бъдат отличници по всички предмети,шото едните имат хуманитарнни наклонсти,други спортивни,трети .... тъй че,отличника е съмнителен към знания. А СПРЕТЕ С ТЕЗИ ЖЕЛАНИЯ ДА СИ ПЪХАТЕ НОСА ВЪВ ВСИЧКО!

13

Анонимен

преди 5 години

И в РЦ-Сливен е същата помийна яма. Сигнали ли не щеш, какво ли не щеш накрая чисти като капка гербаджийска пикоч.Срам!В едно гърне *** в едно гърне серет всичките ни некадърни и нефункциониращи институции!

12

House M.D.

преди 5 години

Така е откакто ме уволниха от образователната система!Ваша: Дряновицата

11

аз

преди 5 години

Това "заповед по гарнизона" от къде произлиза като израз?--------------------------------------------------------------*** израз от тъпата родна казарма,която явно щастливо си пропуснал.

10

Анонимен

преди 5 години

Елати вижте говната в Ресурсния в Сливен.......И това под покровителството на Титаник.....

9

Анонимен

преди 5 години

Ся ако ръководителката на паралелката с червеното пончо не получи бонусче направо не знам. Такъв публичен ф-едерос рядко се случва. Браво на учителката. Учете се, деца, само с конформизъм и л-изачество на силните на деня се преуспява. А *** си е бивша държава отвсякъде. Кой колко може ще изцоца и така. Всеки да се оправя поединично. Браво на човека направил записа. Училищата са по-скоро змиярници. И от двете страни - и учениците, и учителите.

8

Анонимен

преди 5 години

Многократно били подавани сигнали и доноси.Доносници и подмазвачи винаги е имало и ще има.

7

Кирил и Методий

преди 5 години

а голия директор защо не е уволнен, а постоянно му се дава трибуна?

6

Анонимен

преди 5 години

Неазабавно да бъдат уволнени и учителките и директорката!Това е безобразие,което м-во на образованието не трябва да търпи.

5

Анонимен

преди 5 години

Това "заповед по гарнизона" от къде произлиза като израз?

4

Анонимен

преди 5 години

Е,щом училището е в Банкя,това обяснява всичко.