13

odpo

преди 5 години

До Анонимен 11Човече "Полицаи са масово в схемата също." В едно заведение на Сердика, на масата зад мен се коментираше кои, колко трябвало да плати на "ушевите" тоя месец... Сравняваха си мизите!!! Но това е ок, това е ясно за всички! Но като ми изтърсиха, че ползвали някакво ченге да им докарва "стоката" от провинцията всяка събота/недяла - СТАНАХ И СЕ ОМЕТОХ!!!!! СРАМ СРАМ СРАМ - СРАМ МЕ Е ОТ ПОЛИЦИЯТА - СРАМ!!!

12

хахо референдум

преди 5 години

Вие какво избирате: смъртно наказание (+) или затвор до 14 години(-) при умишлено убийство.

11

Анонимен

преди 5 години

"Масово подрастващите ги вербуват с обещания за бързи и лесни пари, но никай не им казва за конкуренцията."Ами те 9 милиона вербуваха с обещания за хубав приятен живот при демокрацията, за пълни магазини и изобилие и го изпълниха - магазините са пълни, има от пиле мляко в магазините.

10

до 10

преди 5 години

Прав си! Имаме крещяща нужда от ТВУ-та!

9

Анонимен

преди 5 години

Масово подрастващите ги вербуват с обещания за бързи и лесни пари, но никай не им казва за конкуренцията. После бити, с *** уши или досие преди 18 години. Свидетел съм на много такива, даже наскоро бяха пробвали да вербуват мой племеник, с обещания за бързи и лесни пари и работа по телефонче в квартала. Полицаи са масово в схемата също.

8

хахо

преди 5 години

ТВУ-тата,ТВУ-тата,къде са ТВУ-тата?

7

Анонимен

преди 5 години

а що в китай не е модерно?

6

предприемач

преди 5 години

Строежа на лудници и центрове по наркомании ще разцъфне...

5

БЛЯК

преди 5 години

Не са виновни децата, а ние!!! Деца са, любопитни са, податливи са на внушения... Трябва от деца да знаят вредата и опасността от наркотиците... А не да гледат клипове и филми, в които се сношават и дрогират като за последно. А хлапетата попиват и израстват с нагласата, че да правиш безопасен секс е "т ъ п о", да не вземаш дрога е "с к у ч н о", а да си отличен и прилежен ученик си "С М О Т А Н"... Да, децата са глупави, нали са деца... Но те са бъдещето ни! НЕ НА ДРОГАТА!

4

Ха-ха

преди 5 години

Щом като децата имат светлия пример на мутрата станала премиер,що да не хванат и те такъв път?Дето се вика-днеска дилър,утре министър!

3

Анонимен

преди 5 години

Да си дилър в училище?!?Абе има ли държава????А има ли полиция?Колко дилъра имаше по времето на Бай Тошо? Нито един нали?Добре, сега защо има? Нали ни управлява най-правилната партия, любимата на американското посолство...

2

Веско

преди 5 години

Една цигара марихуана върви между 10 и 20 лв!? Стига бе! Ще дигате цените май а?

1

Анонимен

преди 5 години

Деца престъпници, е много общо казано. Профилирайте ги. Колко са с баща полицай например. Колко са с родители на държавна хранилка.