8

Loyko

преди 5 години

Всички служители НЕ трябва да са зад разни прегради,гишета с малки прозорчета ,а нормалното е гражданина да седне срещу тях на бюрото на стол еднаква височина и да го обслужват, и да не стои прав или приведен и да се надвикват зад преградата и мини прозорчето. Но това на никои не прави впечатление....

7

Този е хитра

преди 5 години

лисица, но как се върза на акъла на Боко? Явно е хитър селски тарикат който използва един *** и цоца от държавата!

6

Анонимен

преди 5 години

Като ми поискат на гишето лична картааи почвам да бегам бате, и почвам да бегам

5

Анонимен

преди 5 години

И освен това се държат надменно и арогантно!

4

Пенсионер

преди 5 години

От години получавам безплатно винетка като инвалид от социалното министерство. Всички документи ги има в компютъра и въпреки това ми поискаха отново всички документи.Върха на просто..тията беше че ме върнаха да снимам и гърба но големия талон на колата. Гърбовете на всички талони са еднакви.Томиславее, Томиславе !Къде си ?

3

Коце кмета

преди 5 години

Много добре би било, ако беше наистина, а не фиктивно. Но на тиквите и суджуците цялата им работа е ялова и виртуална, само краденето е съвсем реално.

2

Анонимен

преди 5 години

Томи, провери агенцията по храните. Не пропускат никого. За рарешение се чака цял месец. Вупреки че всички проекти са одобрени от общината и са минали през всички комисий. -Ела в сряда, ще видим какво можем да направим. Без под масата не може да се мине.

1

монтана

преди 5 години

отивам в монтана да подам в данъчното декларация за закупен имот-на гишето ми заявяват, че няма да я приемат, защото адресът бил друг, т.е. от името на улицата отпаднало името на жил.блок и сделката /минала през нотариус и съдия по вписванията/ била незаконна. От там отивам в Общината /данъчното също е общинско/ и срещу 5 лева и 1 час чакане вземам докумен, който доказва, че това е 1 и същи адрес - ЗАЩО Е НЕОБХ. ТОВА, СЛЕД КАТО И ДВЕТЕ ОРГАНИЗАЦИИ СА ОБЩИНСКИ !!!!?????