194

До Бай ТУЙ

преди 5 години

Защо да я спасявят от затвора Елена Йончева?едно доказателство не намерихте, че е в конфрикт на интереси.За разлика от Трайков продал 33% държавни активи.Дянков, Ваксините на Москов - хората ги е страх да се ваксинират, далаверите с Графа - които всички софиянци виждат - дори не е нужно да се доказват, и притежателите на ДЕСЕТ апартамента купени от богати пенсионери. Фалита на КТБ, Ало Ваньо.Мишо Бирата, Танов, Фидосова.Браво на Елена Йончева, БГ има нужда от хора като нея.ТЕЦ2, Булгартаб

193

Анонимен

преди 5 години

"Йончева или Станишев е погрешен въпрос"Ами, ако не беше се опитвал пак да ставаш Шеф, въпроса нямаше да го има - следователно нямаше да е погрешен!Но ти много добре знаеш, каво ще стане, ако се кандидатираш и затова търсеше скандала. Е нямери го, *** ***!

192

бай туй

преди 5 години

Мотото на кампанията на БСП е Да спасим др.Елена Йончева от затвора! Гласувайте другари! Пък др.Станишеф ще го избрат и без туй неговите другари-гейовете...

191

Членска карта №7

преди 5 години

Поставете Съсела на неизбераемо място и ще гласувам за първи път в живота си за БСП... С отвращение, но ще гласувам! Само и само да не гледам наглите твари от ГЕРБ да ликуват в нощта на изборите!

190

ЕЛЕНА ИДЕ

преди 5 години

умреме да се кикотиме.Цялото Гербско Братсво вкупом са пуснали яхнията в потурите.аааааа Е Йончева с 3-4 репортажа и две три бинго десетки им пусна кръв, жълта кръв, кръв оливкоцитена. Скоро лендид ейша емигратски визи ще просят в оризените полета на Лаос

189

Има лек нелек

преди 5 години

Шом биологичните обекти, страдащо от гербална мозъ1на недостатъчност и преливащи от вършецки интелект се бонтуват - хванал ги е Донецко-Луганския синдром.Утре полицайте които бяха напръскани със сълзотворния спрей първи ще им извият тръбите от яйчниците и сменните жлези,

188

Анонимен

преди 5 години

Абе тая *** Нинова уж била против Истанбулската конвенция, пък сложи лесбийката Йончева на първо място, за да си отмъсти на еврогея Станишко, че я уволни навремето. *** цирка.

187

Педалите от бесипету

преди 5 години

Избират евро депутати между двама руснаци и двамата завършили московския държавен университетПосле не били рушки подлогиПълни ***!

186

Офшорното Ленче

преди 5 години

Вместо да се стяга за Брюксел да вземе да се запознае отблизо с условията в Сливенския...там е нейното бъдещеМдаа

185

сър Гeй

преди 5 години

Така става, като подкрепя истамбулската дженръска конвенция.

184

Анонимен

преди 5 години

Сега с тая овца на първо място в листата БСП-то нямат големи шансове, което налива вода в мелницата на ГЕРБ-ерите, които са още по-големи крадци и мошеници!!

183

Анонимен

преди 5 години

Хаха..................по-добре Станишев да беше на първо място в листата...............поне е умен и интелигентен човека.......................сега с тая овца на пърмо място в листата БСП-то нямат големи шансове!!

182

X

преди 5 години

XAXAXAXAXAXAXA

181

Марков

преди 5 години

Браво. Избрали са българското, родното. А Станишев вече е интернационална брюкселска бръмчалка.

180

Вещица

преди 5 години

Чудесно, пълно сходство лицето на БСП е представено от вещицата Елена

179

Анонимен

преди 5 години

Герб тайно крадат от народа , герб тайно правят това онова а тези какво е това ТАЙНО ГЛАСУВАНЕ бреее много тайно

178

Кастро

преди 5 години

Станишев е най-добър в правенето на нищо. Елена е соц-вампир който преди разкриваше престъпления, а сега участва в тях.

177

Анонимен

преди 5 години

Не е стара мома. Даже си роди дете преди няколко години.

176

Анонимен

преди 5 години

От злоба е заприличала на вещица.Тя стара мома ли е ? До колкото знам е рускиня.

175

а стига бе!

преди 5 години

Ленчето най-много ли е откраднала, че получава такова недвусмислено одобрение от ППО?