6

Мюсюлманин

преди 5 години

Всеки един от нас трябва да знае .че поклонниците на сатаната и дявола станаха мног,.нито в ислям нито в християнството е позволено да обиваш или дасе самоубиваш. Като се казва в ислама и християнството ако убиеш един човек все едно си убил цяло човечество.ние трябва дасе преборим със поклонниците на сатаната .дявола със добро .доброто да надделее над злото.

5

ДртПрч

преди 5 години

Културното разнообразие е хубаво нещо. Премине ли се една граница обаче, става проблем. Не става въпрос дали конкретните хора са добри или лоши. Проблемът е в количеството.И солта в храната й придава приятен вкус. Пресолиш ли я обаче, не става за ядене.

4

ами

преди 5 години

Колкото и да го плюят....прав е....Нова Зеландия....кога пък успяха да стигнат до нея и ДВЕ джамии да си построят в един малък град?????

3

Хм

преди 5 години

А колко ще са белите жертви,когато ислямската инвазия напредне достатъчно?За това мълчат,нали?Не случайно човекът е посетил Балканите-най-пострадалата от исляма част от Света!

2

ДртПрч

преди 5 години

Очевидно пълненето на една държава с хора с несъвместими културни ценности води до проблеми и конфликти. Редно е управниците да се замислят дали да не ограничат мигрантския натиск в страните си. Проблем явно има.

1

Анонимен

преди 5 години

Всяка жаба да си знае гьола!Тия са срещнали местния щъркел.