24

читател

преди 5 години

Безсмислени действия и пропиляно време на група хлапаци.На кой му пука, какво става с климата в Китай, Индия, Индонезия и десетки африкански страни. И американски също. Кухи напъни за изява.По-добре да си гледат уроците.

23

Анонимен

преди 5 години

Колко гнусно е да се използва болно дете за нечий личен интерес.Това момиче първо да поработи, да си поплаща ток, вода, телефон, дрехи, храна, да отгледа 1-2 деца и тогава да приказва.То е лесно така - друг се грижи за теб, а ти си играеш на еко активист.

22

АнонимеН

преди 5 години

БОРБАТА ЗА КЛИМАТА Е ИЗГУБЕНА КАУЗА !!! ТОЗИ ПРОЦЕС МОЖЕ САМО ДА БЪДЕ ЗАБАВЕН НО НЕ И СПРЯН ДОКАТО СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ САМО СЕ УВЕЛИЧАВА А С ТОВА И НУЖДАТА ОТ ПОТРЕБЛЕНИЕ!ДА СЕ ПРЕОРИЕНТИРА КЪМ БОРБАТА С *** ! СВЕТА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В БУНИЩЕ И ТОВА ВЕЧЕ СЕ СЛУЧВА

21

Анонимен

преди 5 години

Как беше израза "полезен ***". Чудиха се кого да използват за си лансират задкулисните игри с квоти за газове и т. н. Щатите излезоха от споразумението за климата.Страните с най-мръсни производства печелят най-малко, но страните използващи суровините и материалите от тях са светци! Всяка енерго спестяваща и екологична технология е възножна само ако има къде да се произведе в "мръсни" държави.

20

Евреите ще бъдат

преди 5 години

жестоко наказани !!!що за гадина може да използва дете за да прокарва гнусните си лъжи !!!

19

АнонимеН

преди 5 години

БРАВО НА МОМИЧЕТО НО ТОЗИ ВЪПРОС Е ПРЯКО СВЪРЗАН СЪС УВЕЛИЧЕНИЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА И НЯМА КАК ДА БЪДЕ РЕШЕН!ПО ДАННИ НА ООН ВЕЧЕ СМЕ 8 МИЛИАРДА ДУШИ А ВСЕКИ ОТ НАС ВРЕДИ НА КЛИМАТА КОЙ ПО-МАЛКО КОЙ ПОВЕЧЕ!!!ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ!

18

Анонимен

преди 5 години

Ми като и направят сметката за ток 2000 евро щото е много еко и през зимата да и мръзне малкото шуши в гащичките щото не може да си позволи "зелената енергия" друга песен ще запее.

17

Додо

преди 5 години

Поредното силно, илюминатско изпърдяване на световната сцена! Очаквайте до дни да се разпространи информацията, че малката Грета е лесбийка, или някаква друга странна форма на ***, или поне, че е приела Исляма и картината ще бъде пълна!

16

Анонимен

преди 5 години

Много тъпо стадо трябва да е станал матрила, да се поведе по една пикла, която играе роля. Утре друга пикла ще излезе да протестира да ви прай ***

15

Анонимен

преди 5 години

Едно стабилно изригване на голям вулкан също е достатъчно за промени в климата.

14

Птеродактил

преди 5 години

Те, климатичните промени ще си се случат независимо от хората, питайте динозаврите. Девойката да се сърди на слънцето, само от него зависи нещо.

13

Анонимен

преди 5 години

Даун, не Даунинг.

12

Анонимен

преди 5 години

На мен ми прилича на момиче със синдрома на Даунинг. Това не е обида, наистина ми прилича на момиче с генетични нарушения. Или снимката не става.

11

Анонимен

преди 5 години

*** има проблеми на битово ниво. Не го занимавайте с планетата и белите мечки освен ако не става пъстърма от тях.

10

Ами

преди 5 години

Гнycно е 16-годишни деца да влизат в политиката, глобалистките корпорации съвсем изтpeщяха вече, Господ скоро ще ги накаже!

9

БЛЯК

преди 5 години

Едно прекрасно будно дете! Всички трябва да вземем пример от това хлапе, да се позамислим и наистина да започнем да придобиваме навици като Разделно изхвърляне на отпадъци, да си сменим катализаторите на трошките където караме (вече са за по 250-350 лв) а и отоплението... Тук вече не знам, масово в еднофамилните жилища са на парно и замърсяването е в промишлени размери... Ако не се замислим сега, след време няма да има върху какво да мислим....

8

Анонимен

преди 5 години

Природата може за секунди да отвее човека като прашинка, къде са тръгнали тия да я защитават. Да гледат себе си да защитят, природата няма да загине и няма нужда от техните грижи, природозащитници...

7

Червей

преди 5 години

Предлагам да създадем червейско движение за защита на лъвовете и тигрите и слоновете!

6

Енвайрънментал

преди 5 години

Основният проблем на българите сега е, че не са енвайрънмент-ориентирани, а трябва да станат по-енвайрънмент ориентирани, да да мислят повече за белите мечки и да карат тротинетки за да борят замърсяването и глобалното затопляне. В Холандия където заплатите са по 4-5 хил. евро хората са енвайрънмент-ориентирани и карат тротинетки, затова заплатите им са по 4-хил. евро. И българите ако искат да взимат по 4-5 хил. евро заплати трябва да карат тротинетки и да станат по енвайрънмент-ориентирани.

5

Анонимен

преди 5 години

Значи знае ... абе те всички уж знаят и накрая учениците им оправят нещата ПАЗЕТЕ ЧИСТО ОКОЛО СЕБЕ СИ