38

До 41

преди 5 години

Само, че вчера гласуваха срещу варианта за излизане без сделка. В задънена улица са и живеят в denial.

37

Анонимен

преди 5 години

Brexit никога няма да има. Няма фирми и бизнесмени които искат това да стане. Само се бавят докато си направят втория референдум и се отказът от излизането. Това което правят сега е театър за заблуда.

36

Ira

преди 5 години

До Serious SamВие сте един Делю хайдутин! Ха! Като Като ни заплашвате с вашето напускане, това не е събитие, всяка втора го прави.

35

Анонимен

преди 5 години

Фараж и русия перчем сега заслужават да бъдат пребити с камъни на пикадили църкъл.Подмамиха пиянките , че ще изгонят българите и румънците и така ще им освободят работните им места ( миячи на тоалетни , общи работници , чистачи на хотелски стай ) и тия се спуснаха да излизат .....Толкова ли са перспективни тези професии за брититата ?

34

гуню

преди 5 години

Има споразумение, ЕС ще плаща 1 милиард седмично на Англия след брексит.

33

teresa

преди 5 години

До ДртПрчБраво на Тереза Мей, смела и последователна .

32

ap

преди 5 години

А кой ще плаща за изгубеното време почти две години преговори,договори,срещи и т.н. и накрая не искаме и така не искаме и инак.Докога ще ги търпим да шикалкавят?Да се махат като искат и да спрат да ни занимават със себе си!

31

IRA

преди 5 години

До ЕЛЕНАСъс зъби и нокти Бюксел се опитва да запази огромните си заплати, статукво, и охолен живот. Всяко инакомислие се наказва. За мен Т.Мей е смела и последователна. Не я бъркайте с някой подлизур.

30

Анонимен

преди 5 години

иначе пък, гласуване на едно и също нещо до дупка!

29

Анонимен

преди 5 години

Цирка е голям . Страх ги е да излязат. Хем не приемат сделка , хем не искат без сделка..... Пат

28

Анонимен

преди 5 години

Здрава мобилизация на троловете на ГЕРБ.Цветанов им плаща с откраднатите от българския народ пари.

27

Българин

преди 5 години

До 23: Ленче, научи граматиката и след това оценявай хората!

26

Serious Sam

преди 5 години

До 31, заради такива като тебе напуснахме ... Нека си получиш според което пожелаваш... Нас никой няма да ни изтрита ние работим и живеем добре!Поздрави от Лондон

25

Елемаг

преди 5 години

До "колегите" по-долу намесващи пак Путин.Фактите са следните:Има референдум,има дата КРАЙНА за напускане.Само това са официалните факти.До тогава тия игри на дребно,*** декларация,*** заявяване,*** насоки(даже ме заболя главата тия дни от толкоз думи) не важат.Аз даже вече не знам Ингилизите какво точно искат :) За сега сигурното е 29-ти.И отдавна сроковете бяха опуснати.Въпреки,че си оставям вратичка за клякането на ЕС!!Те са кат наш Боку.Палачинки отвсякъде.

24

ДртПрч

преди 5 години

Брекзит ще се отложи само ако европейците разрешат. Другото е Мей да изтегли документите и да започне нова 2-годишна агонизираща процедура, което надали ще се хареса на някого.

23

Анонимен

преди 5 години

Бая зор ще е за каквото и да било по-нататък. С 40 гласа спечелиха, но нямат единно мнение по ключови въпроси. Вътрешни борби и интереси, а страната става все по-голям .... Имуграцията се увеличава, но от бившите им колонии - главно азиатски. Всичко е само пари и нтереси. Образованието им е отражение на това. И не го сравнявайте с България, те са започнали да си купуват депутатски места преди 300 години. Има доста да ги гоним в пр0стотията, но ще има ли кой да се грижи за другото?

22

Uk

преди 5 години

Da obache horata bqha podlagani ot deputatite.

21

ЕЛЕНА

преди 5 години

ТОЛКОВА СЛАБА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛКА НА АНГЛИЯ ДО СЕГА НЕ Е ИМАЛА А ТЕ СИ МИСЛЕХА ЧЕ СА МНОГО УМНИ !

20

шматка

преди 5 години

До ДисидентЕто за това не трябва да се пита народа за всичко.Простолюдието из.ака едни.. а сега политиците се чудят как да излязат от к.ене.а.

19

до 16

преди 5 години

Питекантропус анонимикус.