29

BARABATA

преди 5 години

До 56:ми те Конго са християни бе момче младо и зелено

28

Анонимен

преди 5 години

"Taking all these sources together, the Inquiry concluded that an at least 1400 children were sexually exploited between 1997 and 2013."

27

Бай Иван

преди 5 години

Мохамед рано или късно ще реши пак да си играе на терорист и кръвта на невинните ще лежи на съвестта на откачените либерали, които не са позволили да му се пусне куршум в главата, за да стане света по-добро място ;) !!!

26

Анонимен

преди 5 години

"То там е работата, че нямаш факти.Само викаш "имам факти", "имам факти", пък като ги чакаме тия факти, все мълчиш."Джихадистките атентати през последните 15 години в Европа дело на будисти ли са бе ***? Още колко хиляди европейци трябва да загинат, за да ти влезе нещо под тюрбана?

25

Анонимен

преди 5 години

На един от пълнителите на Тарант пише "За Ротердам". Това е град в Южен Йоркшир, Англия, в който за периода от 1997-*** до 2013-та 1400 деца, предимно бели момичета, са били изнасилени от мюсюлмани.

24

ДртПрч

преди 5 години

Бивши терористи няма. Все някой ден ще се прояви.

23

.

преди 5 години

Тази яловата грозотия Тереза Змей що си спретва сама фалшиви атентати?Зачудих се що си играят на избори и референдуми,еми Англичаните не искат в новияЕСССР-2.успях да дръпна оригиналното видео на псевдо терористина.гърми като арнолдшварценегер на ляво и на дясно,но като в нискобюджетен холивудски филм.да бяха извикали спилбърг поне за да изглежда що годе по нормално....не се спряха тези червени фашисти да шашкат народанекой паунд за чевена боя да бяха заделили от бюджета та да изглежда малко по достоверно филма.тереза змей се *** нацяло този път

22

Анонимен

преди 5 години

"Оказа се, че запалените християни тук не могат да защитят нито една своя теза."Не е необходимо който и да било да защитава думите си, след като срещу исляма стои планина от факти! Всичките ти опити да представиш исляма като миролюбива религия губят почва на фона на 15 години джихадистки терор в Европа!

21

Анонимен

преди 5 години

Вълкът козината си мени, но нрава- не!

20

Анонимен

преди 5 години

Абе реабилиран, дрън дрън. Ще е такъв докато му плащат да прави такива интервюта. После като нищо пак ще сложи около кръста колана с бомбите

19

Анонимен

преди 5 години

Вярно е.Да игнорираме османските ***.А тва че правителството се гушка с турците е друга тема.Нека си се гушкат очевидно се обичат.Личното ми мнение е че няма особено бъдеще в Турция.Европа,САЩ,Китай ,Япония е там е това което трябва да бъде.Уважавам турците ама нещо халифати и спомени колко било хубаво през 1672 г нещо не върви много.Станахме 22 век.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25 ИМАЛО Е РАЯ . ХРИСТИЯНИН БЕЗ НИКАКВИ ПРАВА .*** ! ПО ЛОШО И ОТ РОБ !

17

Анонимен

преди 5 години

"Война си водил, защото чуджи народи са те ползвали за марионетка, за постигане на техните собствени цели."Слушай какво жалък ислямски тъпанарино, ако не бях спокоен и разумен човек, досега да съм те изкормил за гаврата ти с хилядите загинали българи при потушените бунтове та чак до Освободителната война.

16

ГЕРБ-ЕНИЧАРИТЕ

преди 5 години

До Анонимен10 Ква ти държава ,ойльо? Една шепа престъпници наречени ГЕРБ /сиреч за европейски ценности ,пи де растия ,еднополови бракове /да се изгаврят с историята , ,,владичестно и съжителство ,мирно съществуване ,Кемал и Мюнире ,ятаци на Апостола ,,Де я тая държава ? Държава и безплатен с юнет от Мюфтииството ,в знак на благодарност . Особенно към членките на ГЕРБ . ДЪРЖАВА !!!!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 17Трябвали са им роби.Стадо което да убиват и ограбват и изнасилват без последствия.Ето поради тая причина.Ако са били избили всички българи на тяхно място е трябвало да дойдат турци,нали така?Ама те пък са си били свободни хора.Не са могли да ги грабят колят и изнасилват.Добре ,а тия градове там-Батак,Стара Загора,Перущица и всички останали?За тях какво ?Хората сами са си клали семействата и после са си палили къщите ,е така от скука?Доста сте нагъл не мислите ли?

14

Анонимен

преди 5 години

"500 години християните са имали право на собственост, на религия, да си строят къщи, да си строят църкви, да си правят деца, не са принуждавани да ходят войници, кръвният данък е бил веднъж на 5 години и от всяка област са взимали по 1 дете и е бил за супер малко време"Ах, какъв рай е било. Да се чуди човек защо сме водили война за освобождението си от този луксозен СПА курорт с всички удобства. Сериозно ли се опитваш да ми пробутваш тези глупости бе ***?

13

Анонимен

преди 5 години

Ми за мен убийствата в Нова Зеландия са постановка.Правителството им не искаше още мюсюлмани бежанци сега най-вероятно ще отстъпи и ще събере още клошари на социални помощи.Вече били събрали 3-4 милиона долара помощи за семействата на загиналите и тва е само каквото са давали хората -отделно ще са застраховки съдебни дела.Семействата на застреляните са вече милионери.В България умират по улиците защото няма линейка и всички казват "криза е ,така е" Цял свят се изреди да ги съжалява и се извинява

12

Анонимен

преди 5 години

"После викате ислямът ви бил виновен. Ми то такова ви е поведението и възпитанието открай време."Както казах, имахме на разположение половин хилядолетие за да опознаем истинската същност на мюсюлманина и исляма. Знаем начина ви мислене, знаем как възприемате другите религии, знаем всичките ви номера. Тези мантри за мирния и невинен ислям може да са обортни при зеленоглавите на Запад, но тук не минават.

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕ какво са виновни християните ,че мюслимските държави са експлоатирани ,разграбвани ,лъгани от една шепа лицемери с ев р ейска религия и самосъзнание ,дьонмета с християнки имена? Как така никой мюслимски радикал не напада Израел,а само нещастните палестинци ,от който ,почти половината са православни християни ?И нищо за изкланите и избити хиляди християни ,жени ,деца ? Лицемерие и цинизъм

10

Анонимен

преди 5 години

Хайде започна се с пропагандата. Интересно ако отиде един изперкал алкохолик в арабския свят и се промени, дали ще му провеждат рехабилитационни кампании. Стига сте налагали примитивни от гза на географията. И какво постигате? Нищо! Подбиване на живота на хората и посточнно следене и дебнене. "1984". Оруел да беше знел, да не беше писал, както и че "всички животни са равни, но едни по-равни".