58

Анонимен

преди 5 години

Най опасното нещо в русия ще са половите болести от рускините

57

Анонимен

преди 5 години

До55 събуди се в деменция а краката ти одвити ...

56

Анонимен

преди 5 години

Русия разположи ракетни комплекси С-400 край ПетербургПо ефективно щеше да бъде ако Русия беше разположила невръстни деца с прашки край Петербург.

55

Боби

преди 5 години

До Анонимен"B61/13 e 320 килограмова бомба няма нужда от ескадрили .бягай да гледаш анимета по звезда и си пий хапченцата бобчо"АМА "ЕКСПЕРТА" НЕ СЕ ПРЕДАВА И РУЧА ЛИ РУЧА ЖАБЕТАДа Умнико Б61 семейството бомби са боеприпаси калс 250-320кгАко тази бомба я "хвърлиш"/Изстреляш от малка височина(2000м) и скорост 800км/ч е много вероятно ударната вълна да те настигнеТези бомби се пускат от голяма височина за да има време самолета да избягаИЛИ по метода на Кабриране(по балистична тректория)

54

Анонимен

преди 5 години

До 50 АнонименМалиййййй 1 пращиш от ум та даже излиза и от *** ти бе ! какви Ф, какви бомби бе ! Абе чужд самолет ако евентуално излети от чуждо летище с бомби ще бъде свалян още преди да е достигнал границите на Русия. А едва ли ще може да излети самолет! Ядрените ракети ще изтрият Европа за броени минути

53

Анонимен

преди 5 години

B61/13 e 320 килограмова бомба няма нужда от ескадрили . бягай да гледаш анимета по звезда и си пий хапченцата бобчо

52

Анонимен

преди 5 години

2400 километра обсег Стига до москва че и за тролската бърлога в питер ще има Олгинче .Реактора Озирак бе къде по трудна цел ама Израел я думна а от тогава що развитие мина .Въобще огнева мощ 7 пъти колкото всичко изтреляно през ВСВ е нещо което ескадрила Ф 16 може да ви го ореди . А тя ще ви е най малкия проблем ако се захапите с НАТО

51

Боби

преди 5 години

До Анонимен"16 бр ф16 всеки с по 6 бр B61/12 това са 108 ядрени удара всеки два пъти по мощен от хирошима . Едно 30 милиона рашки на пържени филики може да се ореди"ПОРЕДНИЯ ЕКСПЕРТ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВУмнико да излитат 16бр Ф-16 като само един носи една бомба а другите го прикриват от въздушно нападение или обстрел от ЗРК - така е в реалносттаПреди да изразявате мнение попрочетете малко книжки а?

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49Би ли ми открехнал как един попикан блок 70 ще стигне до Москва? Като се направи на "Сессна" ли"? Онова с Михаел Руст беше с участието на руски генерали, които си правеха мръсно.А ти защо говориш за атомни бомби? Просто да клатиш въздуха или да демонстрираш познания? Бок (на турски)!

49

Анонимен

преди 5 години

16 бр ф16 всеки с по 6 бр B61/12 това са 108 ядрени удара всеки два пъти по мощен от хирошима . Едно 30 милиона рашки на пържени филики може да се ореди .

48

Анонимен

преди 5 години

То и една B61/12 (50 килотона) стига на метър от кабинета на джуджето в кремъл.. А ...Ф16 блок 70 носи шест такива

47

До Анонимен 37

преди 5 години

Приятелю, сега един "Циркон" стига за 4-5 минути до градинката в двора на Пентагона с точност 1 м. и за по-малко време, ако е изстрелян от подводница.А пропо, днес съобщиха, че Шойгу казал, че в строя влизат атомните ракетоносци "Князь Владимир" и "Казань" и се строят 4 нови подводници, построени са 7 бойни кораба и модернизирани - 7.Само да се изстреля една ракета срещу РФ, ще си обезлюди Атлантическото крайбрежие и линията Сан-Сан (Сан Франциско - Сан Диего). А аз не искам - имам мои хора там

46

Якоб Кедми

преди 5 години

Интересно дали и тия зенитки ще свуршат на дъното на Ла манша като тия за китай ?

45

Наблюдател

преди 5 години

Само така!

44

Анонимен

преди 5 години

Черно море си е основно НАТО вско ако незнаете в ру к,очината Турция България и Румъния държат 67% от краебрежието а кандидатите за НАТО Грузия и Украйна още 18 %

43

Анонимен

преди 5 години

Комплексите на тази загнивща нация са необятни !!!

42

A

преди 5 години

До Анонимен 34Ами аз не знам САЩ и ЕС да говорят за друго осве за война и че руски хакери са ги хакнали. Какво прави САЩ в Черно море. Основен закон е: На всяко действие отговаря равно по големина и противоположно по посока противодействие.

41

Анонимен

преди 5 години

Ядрена Войната с НАТО ще се води на територията на русия при това толкова безмилосно че Монголите и хитлер на куп ще им се видят като излет на децка градина. Никой няма да ги щади Нито спасява с лент лиз а колко могат сами рашковците видяхме 1918. как капитулираха и пред нас

40

Стой си анонимен!

преди 5 години

До Анонимен 38(((( рашко рашко та вие с месеци едно летище не взехте (((...........ЗА ЛЕТИЩЕТО В ПРИЩИНА ЛИ ГОВОРИШ?Ти със сигурност няма да узнаеш резултата от мача - ще бъдеш на молекули, както е тръгнало нашите предатели да се зъбят на Великата Русия!

39

дО 38

преди 5 години

Ти на какъв език се опитавш да пишеш ? НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ,А СЛЕД ТОВА излагай своите гениални виждания . Аааа ,ти си умен ,считаш се за умен ..... .Даа ,слез лоду малко и пиши по човешки ,а не като някой урангутан от зоопарка.