169

гост

преди 5 години

Дончо Барбалов - бивш комсомолски секретар в ВМЕИ

168

Честен човек

преди 5 години

Гледайте си в краката и няма да се спъвате. Вечно недоволни!

167

Е. Е.

преди 5 години

Кметствотооооо! Архитектитеееее!Дизайнеритееее! Изпълнителитееее! .....Нема ги. Зад граница са...

166

До Щирлиц

преди 5 години

Бъркаш Щирлиц, бъркаш... Кметицата е била даскалица по съветски език в с.Белчин !

165

Joko

преди 5 години

Домъкнаха за глаВен архитект един глаДен от с.Червен бряг. Какво му разбира главата от "кладенчОва вОда". Колкото до "кметицата"... да си сапунисва ц...та.

164

Инженер

преди 5 години

Не е ли време да си махне и главният архитект с назначените от него "експерти" и .....

163

Щирлиц

преди 5 години

А от учителка по английски какво да очакваме?

162

Анонимен

преди 5 години

боци, няма ли да се появиш в ефир и да тропнеш с мъжко стъпалце и въздебел гласец да кажеш "герп поема политическа отговорност, какво никоя друга партия в историята от хан Кубрат насам и уволнява фъндъчева, както и връща в десеторен размер всички откраднати средства"?А? Стиска ли ти?

161

Анонимен

преди 5 години

Какво очаквате от една учителка по руски.

160

Анонимен

преди 5 години

Кметицата съсипа центъра на София.

159

До 180

преди 5 години

Какво предпазваше и предпазва тротоара? Нали и от него ако стъпиш накрая падаш или под трамвая,или си чупиш носа.Със или без Графа няма да стане по,,удобен" с тези габарити и два трамвая.Винаги си е бил такъв.Подобно стана и на Скобелев след завоя на ,,Баба Неделя",но там сложиха и парапети на някои места,а тук е невъзможно заради магазини и заведения.

158

До178

преди 5 години

Не се изказвай от Шумен.Само софиянци имаме това право.Ти си гледай Кьошковете и остави София на мира.Аман от гастрольори.

157

До казал бил Б.Бонев

преди 5 години

Много верен коментар - защо трябваше да махат тротоарите наистина? Какъв по-добър ограничител от тях? Защо трябваше да махат и големите павета също питам? Това е вечен камък. По западна Европа пазят и кътат подобни улици! А тези бяха огромни камъни. Каквито може да се видят в някои италиански градове; добре подредени, съчетани с друг камък и релефи можеше да се направи ограничителна настилка визуално отделяща двете зони.

156

до 175-Каква гума бе

преди 5 години

И от дунапрен да са пак ще се спъват.Просто трябва да се внимава по тази тясна улица.Винаги е било така,но хората внимаваха. Как изведнъж това стана ОБЩОНАЦИОНАЛЕН ПРОБЛЕМ???? Който се е разхождал по,,Таксим" в Истанбул знае трамвайчето което се движи БЕЗ ДА СПИРА С РАВНОМЕРНА СКОРОСТ ОТ ЕДИНИЯТ ДО ДРУГИЯТ КРАЙ НА УЛИЦАТА ,претъпкана винаги като на манифестация.и НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СПАСЯВА ГРАДА.

155

Анонимен

преди 5 години

СВОБОДА ЗА СМЕЛАТА БОРКИНЯ СРЕЩУ СТРОИТЕЛНАТА ОЛИГАРХИЯ И ГЕРБАВАТА ШАЙКА И ДА СИ Я ИЗБЕРЕМ ЗА КМЕТИЦА СРЕЩУ ТАЯ НИКАКВА ДАСКАЛИЦА. Има ли тая учителка поне една постъпка да е направила нещо срещу олигархичните интереси

154

До 176

преди 5 години

,,Какъвто човекът,такава е и речта му "са казалидревните. Ти от кое поколение си бре голобради пубере? Как точно са те мародерствали ? Къде беше когато ножът наистина опря три пъти до кокъла? В ,,ташкент" нали?Ако искаш да те разберат и повярват хората,с този език няма да стане.Питай твоите деди и бащи и тогава ,,философствай.Аман от невръстни неудачници с претенции!!! До кокала му опряло, видял си ти,,опиране"мушморок пъпчив.То е ясно че го правиш за пари,ама го прави с мисъл,а не като ремсист

153

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

Кой да ви подсети, че могат да бъдат от гума перките.

152

Анонимен

преди 5 години

Егати.., безумията в града на шопите,а те са оперени!В прованса е трагедия.А за селата....?

151

сОФИЯНЕЦ-1948

преди 5 години

Графа си е тясна улица за два разминаващи се трамвая и така си е от десетки години насам.Само че по рано хората внимаваха и си гледаха в краката и пред себеси,а сега всички са вперили поглед в таблета или смартфона и се блъскат и спъват на много по широки места.Плюс това сега София се напълни с каква ли не щеш пап.лач.Едно време имаше толкова заведения и народ по Графа и на никой не му идваше на ум да протестира за мижавите тротоарчета.София си беше СПАСЕНА ОТ ТАКИВА ,,СПАСИТЕЛИ"-КОНТРАПИЧОВЕ!!

150

Анонимен

преди 5 години

Герб е партията на симбиозата на антибългарските интереси. Създадена е като ГМО от отцепили се мутри, протежета на Сакскобурготски, конструирана от немския еквивалент на Америка за България, фондациите Зайдел-Аденауер, с олигархична медийна подкрепа, достигаща до изграждане на КУЛТ към личността на лидера, сравним с този в дикататорска държава, с покорни съд и прокуратура, в симбиоза с ДПС, при съсипване на всички партии с които е в коалиция. Със строителната мафия в дружески начинания, СКРЪБ