21

до Професор

преди 5 години

Цветанов е най-подходящ за вица "Преди живеех срещу затвора, а сега - срещу нас".

20

Анонимен

преди 5 години

Каква е тази Ваймарска република на мястото на България? Защо не я изгорите, заедно със всичките й институции?

19

Гледна точка

преди 5 години

НЕМА ЗНАЧЕНИЕ ХОРАТА ДЕТО СМЕ СПАСИЛИ ОТ КАКЪВ ЕТНОС СА.ВАЖНОТО Е ЧЕ СМЕ КАЗАЛИ НЕ-ТОВА Е.Точно така, за вас човешкият живот не струва пет пари, важното е да стане по вашата, независимо дали сте прави или не!

18

Гледна точка

преди 5 години

Българският русоРоб льотчик фатмаков, се бие в гърдите все едно той ги е спасил!!Ха ха ха парашутов още!!

17

име

преди 5 години

сега вече говори на иврит. много езици знае президента.

16

Аз

преди 5 години

Само евреите ли са на този свят.През пет дена за тях се говори.Евреите ни правиха мръсно през априлското възстание и не само при него.Сега награди се раздават ама за какво,като нямат никаква заслуга наградените и награждаващите.

15

Хайдрих

преди 5 години

За мен този орден вече загуби значение и е по скоро като някаква грамота от училище , след като го получи Доган,и този ,а преди това и други.Чакаме и Цветелин Кънчев да вземе та да има етнически мир.

14

Анонимен

преди 5 години

Сега е на дневен ред оцеляването на българите, а не на евреите

13

Man

преди 5 години

И за благодарност те ни разбиха държавата. Всъщност те разбиха света, всички кризи и войни са по тяхна вина.

12

Анонимен

преди 5 години

СССР и БКП ги спасяват, но сега лъжат че е царя предател.

11

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименАко приемем,че президентът Радев е про-руски,то от това следва,че 59% от населението е про-руски настроено.И че прословутия ген.Решетников(който и да е той) разбира по-добре желанията на хората от Б.Борисов предложил Цецка(36%)

10

Анонимен

преди 5 години

А спасяването на българския народ КОГА???????

9

Спомням си

преди 5 години

как родителите ми са разказвали( обикновено железничарско семейство в голям град, живеещи под наем)за годините 1941-1947: имали са приятели евреи- Сара и Адолф; носели са жълти звезди ( по задължение) и са им идвали на гости,родителите ми ходели у тях. Съседи ги питали "не се ли страхуват"..Но явно атмосферата в града е била доброжелателна и никой не се е страхувал..От 1947г.са в държавата Израел.Приятелството продължило..Най-старите починаха,идва нашия ред,а младите са заети много и в двете ст

8

Абсолютен факт

преди 5 години

Процедурата за спасяване на българските евреи е задействана СЛЕД разгрома на немската армия при Сталинград.Тоест,когато става ясно,че Германия ще загуби войната.Въпреки това България заслужава уважение,защото другаде и толкова не са направили!Ако не вярвате-сверете датите.

7

Анонимен

преди 5 години

ей го Руския избор....срам за Българиямене ако ме наричаха Про-руски президентв руската преса щях да потъна от СРАМ И ДА ИСКАМ ИЗВИНЕНИЕ РАДЕВ

6

Хм

преди 5 години

Казано е:"Направи добро и го хвърли в морето!"Хората тогава са били добри,а и споменът за турското робство е бил жив...Сега,когато многобройните злини,причинени от ев.реите са известни и продължават да ги правят,заемайки господстващо положение,дали ще се гледа по същия начин???Създаването на държавата Израел накара много хора да прогледнат!

5

Анонимен

преди 5 години

С чужда пита помен. Каквото е било, е било. Хората спасили ги са били Хора.И с Ботев и с Левски все се хвалите, ама само когато ви е удобно, иначе си траете и се услушвате.

4

до 1

преди 5 години

Има инвестиции!1 лев с който Гад Зееви купи Балкан от Иван Костов!

3

Браво добри гоими

преди 5 години

а евреите за благодарност ви заробиха с ипотеки, продадоха ви на НАТО и ЕС, сега и еврото ще ви "въведат" .... по ппълна програма ви обработоха тези прекрасни евреи, който всъщнос ги спаси немския евреин от клана на кобургите - Борис 3-ти

2

1

преди 5 години

Да вземем,и палестинските деца,да спасим.