23

Бездомно Кенгуро

преди 5 години

Тежък ИТ живот водя тук в страната Оз-нося кафета на шефовете си,мия клавиатури,почиствам лазерните мишки,и някои останали тук-там от старите с гумените топки. Ходя до банката и нося документите и парите на шефа и ме награждава със захарно петле,защото е идвал при соца в БГ и знае че можеш да купиш всеки българин със захарно петле.Бие ме шефа понякога но търпя защото трябва да събера парички и да се върне в Подгумер. Квартирата ми се намира под моста Харбър бридж в един кашон от хладилник BEKO

22

Анонимен

преди 5 години

Внасят си роби от Африка.

21

До Смирен депутат

преди 5 години

Какво точно,,работиш" бе Асане ,за да ти е заплатата 433 лева ???? Какъв трябва да си за да получаваш такава заплата?

20

Смирен депутатт

преди 5 години

Като не им харесва Испания,да идват да работят в България за 560лв минимална заплата-433лв чисто.

19

Бездомно Кенгуро

преди 5 години

Аз затова емигрирах в страната ОЗ да мия чинии край операта и да доя мъжките кенгура като им дърпам ръчките...Трудно е тук с отровните паяци и всяка вечер проверявам кревата си за гадинки

18

Анонимен

преди 5 години

По-велика от САЩ няма, така че тихо!!!

17

С кое да почнем

преди 5 години

Американец=терорист =окупатор. Ако не бяха САЩ тези хора щяха да си живеят по техните държави. Изгони американец спаси бежанец

16

Анонимен

преди 5 години

Бегайте немедлено в Сибир да се дървите на руската мечка! И не се връщайте НИКОГА защото ние мислещите хора имаме нужда от чист въздух!

15

До 13

преди 5 години

Ей лъжливо Козяче .Русия беше поканена от правителството на Сирия да се бори с ИД Ал Кайда и другите терористи спонсориарани и създадени от САЩ . Багодарение на Русия основната част на Сирия вече е свободна от терористи . Сега остава да изгонят и америкаските престъпници от там. На всеки пострадал от бежанци или от тероризъм . Търсете си правата от американците .ТЕ СА ТЕХНИ ИЗЧаДИЯ

14

Ха Ха

преди 5 години

Я троловете на Козяк и създателите на Ал Кайда и ИД изпълзяха. Северна Африка преди да почне америкаската инвазия Първо беше арбаската пролет която САЩ и ЗЕ помагаха на терористични организации като Ислямски Братя . Създадоха ИД и още много други който ги наричаха умерени терористи .Така бяха свалени от власт светаските власти и сложени марионетки. Либия беше унищожена . В държава която имаше уникални социални права сега процъфтява робството. Сирия и Ирак и досега са окупирани от САЩ.

13

Анонимен

преди 5 години

До 11......Европа се напълни с всякаква ***.и то благодарение на " образовани" хора като теб! Вървете където си искате и контактувайте с тях..Но в БГ не ги искаме!

12

Гледна точка

преди 5 години

Запази си елементарното мнение за себе си и недей да плещиш глупостиАбе Джорко кое е елементарно!Че Путин бомби "съюзническа" Сирия?Че Либия е била несравнимо по-зле от Белгия, Нидерландия, Швеция, Дания и Норвегия. Всички до една кралство, да не говорим за княжество Монако където само едната игрална зала с колите пред нея е повече от целият БВП на Либия!!

11

BB

преди 5 години

До Гледна точка Запази си елементарното мнение за себе си и недей да плещиш глупости

10

Гледна точка

преди 5 години

Никой не ги е викал в Европа!Вчера видях как Mohammed от Сирия работи като доктор в интензивното в немска болница!!! И обработваше пациент пострадал от изгаряне! Ти какво образование имаш??! За културата си личи

9

Анонимен

преди 5 години

Либия и Сирия няха съсипани само и единствено заради Фашиска Просия. Хванаха се на хорото на Путин, искаха да купуват руски оръжия и да правят руски бази, за да му помагат да завладее света. Не ми е жал за тях.

8

Анонимен

преди 5 години

Никой не ги е викал в Европа!

7

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости - някой го държал насила и не можел да се върне в Мароко. Мароко и Испания са една до друга, все едно да не мога да се прибера от Гърция в България. Онези пък взели под аренда декар и половина и наемат работници... Декар и половина може да се гледа от сам човек. Имам познат - с един мотокултиватор гледа два декара градина и лозе.

6

Гледна точка

преди 5 години

завиждане на много поданици от ЕвропаИ тук пръскаш мозък! Поданиците принадлежат на кралствата! А в Европа те се броят на пръстите на едната ръка, като най - голямото е GB и Испания.Ти да не би да имаш в предвид, че в Либия са живели по - добре горепосочените?

5

Гледна точка

преди 5 години

Северна Африка

4

Анонимен

преди 5 години

В България да не би да не е същото? А живеем у дома си. Заплатите са смешни. И това е от времето на соца, глад и мизерия. С 2 лв. съм изкарвал седмица, имаше такива времена, на хляб и вода. Нямах пари да си платя тока и една зима бях без ток, на тъмно и на студено.