45

Анонимен

преди 5 години

Мигом "Дойче веле" спира да пита за правата на жените, ако те са мюсюлманики и са забрадени. Тогава няма никакъв проблем. Даже, ако питате защо в ислямския свят жените струват по-малко от камила, ще ви обвинят в "ислямофобия". Феминистките организации до една се скъсват от борба с ислямофобията. Та, граждани, римляни, селяни ... как да ви съчувства и вярва човек на лицемерието.

44

Анонимен

преди 5 години

Ами и в момента сме така. На мен ми се обаждат, че всичко е ок. Аз се обаждам, защото никъде не съм се сбил и така. Мексико ми е България, Баси.

43

Анонимен

преди 5 години

КОЙТО Е РЕШИЛ ДА УБИВА ИЛИ ОТВЛИЧА, ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НЯМА ДА ГО СПРЕ! А ТУК ПО ЗАОБИКОЛЕН НАЧИН ПАК СЕ ОПИТВАТЕ ДА Я НАЛАГАТЕ!

42

акъл

преди 5 години

Да ама това е в Бразилия и Индия. Ходете на феминистки протести там, тук лаете на грешната врата.

41

Анонимен

преди 5 години

"Убиват ги, защото са жени."А мъжете в Мексико защо ги убиват? Защото са мъже ли? Ами децата- защото са деца ли? Що за долнопробна манипулация е тази статия?

40

а истината е че

преди 5 години

Това са жертви на МС13 -Мара Салватруча-безскрупулни наркомани и главорези!Лека нощ и невярвайте сляпо на ДВ!

39

ефтина пропаганнда

преди 5 години

На тия 7 жени се падат поне 40 убити мъже.

38

8

преди 5 години

Дайте и в саудитска арабия как е, или не плащат за там?

37

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле да направи 1 репортаж как германски жени са изнасилвани от мигрантите на Баба Меркел в центъра на германските градове и тогава да гледа Мексико. Само че това е тема табу. Даже е забранено да се оповестяват такива престъпления, а ако все пак разкрият някой насилник, те получават смешни присъди. Спомням си случай в който един африканец даже го оправдаха щото не знаел , че върши нещо нередно...Е кво да говорим

36

мдаа

преди 5 години

Да отидат в Салвадор и ще ги пази Мара Салватруча там е рай!

35

Анонимен

преди 5 години

Мислите, че си измислят ли? Хуарес, за който става дума, е най-опасното място в света изобщо, на което официално няма война. Това са мексиканските картели, вид престъпност, която в Европа, слава Богу, не сме я и сънували. Не нашенските мафиоти, които се стреляха едни други. Историята с мъртвите жени там е чудовищна. А статиите за жени в момента са повече, защото вчера беше 8-ми март.

34

А убежища за мъже?

преди 5 години

Жена ти мрънка и те мъчи като китайски капчук.Тъща ти иска да те командва като старшина.По-дърта колежка ти е хвърлила око, има по-силни позиции от теб и може много да ти навреди, ако реши.По-млада и безскрупулна колежка е запланувала да те измести от апетитен проект и действа по всякакви начини, включително те и злепоставя.Сядаш да изпиеш едно кафе сам в уж спокойно заведение, но срещу теб се настаняват две тийнейджърки, шушукат си нещо и после започват да се пробват дали лесно могат да те

33

Анонимен

преди 5 години

До nina 4Вие май сте единствената тук с мисълта, че контактувате с хора - в този сайт това рядко се случва, оикновено са два трола с прецизно инструктирани опорни контрапункти; този път обаче дежури само единият, затова и не само Пост 6, а и останалите са склонни не точно към полемика, а по-скоро към ялово комплексарско понапръскване - дори и за мощна струя силичките им не достигат.

32

Анонимен

преди 5 години

сигурност има само там,където има високо развито общество,колкото е по-ниска културата и съзнанието на индивидите,толкова е по-слабо обществото.За съжаление заради ци,ганизацията в нашата страна си отиде сигурността.Скоро това ще стане първата циканска държава и едно голямо гето

31

ами

преди 5 години

Дойче Веле......без коментар...всеки ден девет жени биват убивани....ми то не останаха жени,бе!!!Веднага да се ратифицира извратената евроГейска конвенция и тогава ще настане такъв живот :p

30

Анонимен

преди 5 години

До Мале 294-ти км. МОЛЯ. Не ни занимавай с психясалото си състояние. МОЛЯ!!!

29

Оставете

преди 5 години

Феминизъма и инстанбулската конвенция настрани. Това са хора които умират. Жените са хора като мъжете. Те не са извънземни. Те умират. Това е ненормално. Разберете го. Убийството винаги ще е ненормално и неприемливо в обществото. Най големия грях. Както цялото човечество е зло , Бог ако дойде знаете ли колко процента от хората по света ще горят в ада 99% а 1% от 7 билиона ще е в рая. Недейте. Убийството е най големия грях. Господ може да прости кражба и тн но убийство не.

28

Анонимен

преди 5 години

До МалеАбе ти съвсем си скъсала лентата, кой е тръгнал да убива жени!?

27

Анонимен

преди 5 години

До Мале,Няма смисъл да им се молиш и говориш с този умно-поучителен тон тъй като те изповядват религията на сопата, т.ест разбират само от сопа. Cкопени са откъм чувства на съчувствие!

26

Мале

преди 5 години

Това да си жена е мъчение. Колко жени са мъртви заради лошите момчета. И сигурно да си бременна и да родиш бебе сигурно е адци болка. Жените трябва да бъдат ценени. Защо ги убиваме? Жените са хора като нас. Те не са по различни от мъжете. Имат глава , две очи , ръце , крака. Ние сме равни като индивиди. Защо се мразим? Ако последните жени на планетата са 10 бихте ли ги убили? От това зависи бъдещето на човечеството. Недейте. Мъжете не могат да раждат. Недейте ги убивайте моля ви се.