103

SS

преди 5 години

Какво да кажем за геноцида над българите по време на"демократичния преход",който между другото не е свършил.Я да си погледнем *** в който живеем.Вие господа,пищите за домашното насилие.Каквато държавата такова и взаимоотношенията между хората.Що господа не крещите ,че сме най бедната страна в ЕС?Че хората са оскотяли от бедност,че пенсионерите едва оцеляват? Ще ви кажа. ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ВИ ПЛАЩА ЗА ТОВА,А И НЕ Е В ВАШ ИНТЕРЕС.БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА!!ОТ ДЕМОКРАТИ И ***!

102

Жена

преди 5 години

До СандиНе са трудно откриваеми свестните жени - просто вие не ги търсите на правилните места. Не са нито в чалготеката, нито при надрусаните кифли в бара.

101

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е брутална лъжа и обида за бг народ. Мечтая си този либерстки сроско-глобалистки терор да спре,и за наложилите го да има народен съд.Това е по-дразнещо и от бедността,която същите ни причиниха.

100

Anonimen

преди 5 години

Za6to li tazi statiq se poqvqva navryh 8-mi mart.?? Feminizma se e porazvihril mai??

99

Nghtborn

преди 5 години

Абе, не я искаме тая конвенция, бе ! Как не разбрахте, че като ни натрапвате все едни и същи, изсмукани и недоказани идиотизми ставате все по-противни, бе ? Същите сте като джендите и пендите ! Колкото повече пискате, толкова повече българинът ви недолюбва! Не можете на един макар и беден и съсипан народ, като Българите да налагате пендиликуку стандарти ! Народи, дето се напиват от бира да не дават акъл на народи, които изтрезняват с бира!

98

Danny

преди 5 години

Днешната феминистка е нетърпима. Затова, умните мъже я минават и бягат. Ако някой се излъже да остане с такава има два варианта: става безхарактерен чехъл/немъж или се развежда. На тези, които не им стиска за едно от двете започват да удрят. Това не е вариант, мъже. Просто бягайте от тях като дявол от тамян. Никакво дългосрочно обвързване с такива. Както и с свръхамбициозни кариеристки. Оставете ги сами, неоправени и в нещастният им свят. Малко по малко започват да се усещат и има надежда.

97

Какво е да си

преди 5 години

Добър днешно време? Системата ни направи на мазало. Емоциите са слабост. Системата използва емоциите настройва емоциите ни срещу нас. Това е. Просто и ясно. Ако нямахме емоции щяхме ли да имаме право на избор. Или щяхме да сме слуги на системата. Роботи да правим каквото ни е наредено без свободна воля. Трябва човечеството да си контролира емоциите. Това че жена ти изневерява защото няма кой да ти помогне да платиш сметките е проблем. Но недей я убивай. Контролирай емоциите си. Бъди спокоен.

96

Санди

преди 5 години

Навремето е имало и "чисти" жени, но сега вече няма такива или поне се броят на пръсти. Само ние мъжете знаем, колко са сега свестните жени - изключително малко и трудно откриваеми, докато кифлите и ***, с лопата да ги ринеш, толкова са много и навсякъде.

95

Анонимен

преди 5 години

Никой не трябва да съжалява, че е възпитан да бъде добър или е възпитал децата си да бъдат добри.

94

Аз мисля

преди 5 години

Че както викате лошите прогресирали. Навсякъде все едни и същи лоши момчета с бръснати глави с по 3 питбула са на улицата. А други типове не прогресират. Това са свитите скромни срамежливи момчета които не смеят да излезат на вън па камоли да погледнат някой човек. На тези момчета им трябва съчувствие да излезат на вън от вкъщи и да се почустват като истински мъже. А за връзки за гаджета незнам дали стават. Само да не се превърнат в чудовища и те.

93

Пак ли

преди 5 години

За Домашно; спрете с насилието.Насилието пълзи бързо, Пазете сеее!

92

Анон

преди 5 години

За мъртвите - или добро. или нищо, ама...искам да попитам майките на живите "добри момичета" - ще признаят ли как са научили своите принцеси да пилят на мъжете си мозъците до степен на пълна непоносимост? Виждала съм как търпи добър, нормален мъж...седмици наред мрънкане, забележки - абе, тормоз, ама психически. Виждала съм как му избива чивията накрая - успя да се спре и да счупи само чиния. И става дума за спокоен и уравновесен мъж. Всяка крушка си има опашка.

91

Анонимен

преди 5 години

Абе добър лош пари и мускули гледат, после чак акъл. свалячитие се учат да имитират тея признаци и да забиват купична жени само с една кола под наем, но като стане дума за сериозно заробване бягат. Но всички се учат и адаптират едни към други и процеса ще е доста болезнен.

90

Анонимен

преди 5 години

Жените по принцип обичат агресивните мъже а добрите момчета ги отблъскват. Някой дори открито си искат бой. Явно това ги възбужда. Някой жени обичат да ги връзват и да ги бият с камшици и други такива работи. Не случайно филми като "Педесет нюанса сиво' са хит сред женската аудитория.

89

курдоколенкин

преди 5 години

Най-добре са в Сауди арабия и Западна Сахара. За бракониерство осъждат на 5 години а ако убиеш жена си ти дават условна

88

Анонимен

преди 5 години

не на истанбулската конвенция.да на домашното насилие, да на българо - ромската култура!

87

Анонимен

преди 5 години

Бъдещето принадлежи на самотните майки. Тъй като веднага след като роди гледа да се разведе., а след това и на жените отглеждащи котки, тъй като постепенно мъжете се адаптират към вероятността за развод и последвалият имуществен и финансов грабеж която е над 50%.

86

Гледна точка

преди 5 години

Бъдещето принадлежи хетеросексуалните мъже и жени, защото ЛГБТИ деца не раждат и дори да родят, ги правят като тях.Докато българина върти на празни обороти и живее в "едно време", ще стои на едно място и все ще някой и нещо ще му е виновно. Я ИК, я ЕС, я че времето било дъждовно, я че било слънчево и така докато онзи дръпне шалтера и всичко отиде в отходният канал.

85

До до Санди

преди 5 години

Да не намекваш че той ги убива защото са като някакви предмети? Ужас. Това не е мъж. Това е сериен убиец.

84

Анонимен

преди 5 години

Жените инстинктивно си търсят пробивни и агресивни типове, всички ние сме селектирани милион поколения да сме точно това, жените няма да отидат при някакъв миловиден и грижовен женчо, който излъчва слабост. първо гледат да са забременели от ***, но той не е снабдител, и като разбере че секс куклата му си има собствено мнение и търси да го моделира като някакъв пластелин той естествено полудява.